349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

insallahh kuzummm benimmmm insallahh
Hahahaha pisim cokkkk fenasin amaaa :-D:-D metroda kendi kendime gulunce pek hos olmadi tabiii :-D ama kizlar sizde az degilsiniz yani bnce toplu nikah yapalim hepimizden bagimsiz bi sehirde :-D

İnşallahToplu nikah yapalım evet çok fenayız hepimiz hasret galiba başımıza vurdu

kızlar hepiniz bomba gibisiniz maşallah anlaşılan herkes sevdiğini karşılamaya hazır geçmişi okudum da sesli güldüm resmen keyifle yerinde sevdicekler yolda geliyor ooohhh misss daha ne olsun dimi bunu üstüne iki göbek şart oldu

O zaman yandan yandan sagdan soldan canım oh ohhh :118::124:Avatarına bayıldım buarada küçük gelincik birşey çagrıştırıyor sankim aklım hep fesat işlere çalışıyorevlilik fesat sayılmaz ama dimiartık bence benim askerim gelmeli ben iyi degilim

Son düzenleme:

ohh geç zeynebim karşıma döktürelim o zaman:124::124::124: hehe çok eğlenceli ama:119: evet evet geleceğin gelini o da sayılmaz tabiki

Çok şeker bir gelin olacak belli oluyor Geçtim canım karşına döktürelim :81::124::118::119:

inşallah canım topiğimizin bütün bekarlarına sırayla nasip olsun inşallah burdan paylaşıcaz elbette ki haberdar edicez zeynebim ama ben yerimde duramıyorum napsakki peri masallarındaki gibi 40 gün 40 gece sürmeli :81::81::92::92::118::118::119::119::116::116:

ohhh ohh keyifler yerinde. ben de pazar akşamı oynamaya başlayacağım. şimdi kek yapıp yine anneme taşınıyorum. yarın annemde günümüz var. bu annemlerde son kalışım olacak gibi. bundan sonra bir gün bile eşimden ayrı yatmak istemiyorum

kuzular siz de evlenin en güzel zamanda ve ömrümüz sevdiklerimizin yanı başında geçsin hep.

öyle valla canım kabımıza sığmıyoruz inşallah canım bundan sonra 1 gün bile ayrı kalmayın bizlerde bir an evvel aynı yastığa baş koyalım

Amin inşallah canım benim haberdar ederiz kimse hepten kopmasın herzaman gelemesenizde arada gelip haberdar edelim birbirimizibende duramıyorum zıpzıpzıplıyorum :122:normaldede yerimde kuzum zaten hemen yapsak 40gün 40gece sürerdi herhalde çoşkumuz :122::118::119::111:

kızlar kendime bir sürü iç çamaşırı ve gecelik pijama aldım...
çok eglencelii bardak takımları aldım...
cok heyacanlıyım artık gelsınnnnlerrrrrrrrrr

ya ben de istiyorum. internetten aldıysan link atsana kuzum bana da.

ben de ben de. allah bana da nasip etsin bebek. öyle söyleyin.

Dimaam,selin,pikolata,zhd,kelebek kim vardı kız başka evli gelin çatlatalım hadi şu kızları

yakında düğünler başlayacak zaten burada. sırayla bir bir göndereceğiz kızları. tekrar tekrar evlenesim var ya. çok keyifliydi kına, düğün. her sene evlilik tazeleme olsa keşke.

Kizlar sanirim suan otobustekiler beni deli filan saniyor iyi guldum yazdiklariniza yaramazpisi cok ayıp ama ya bizim gibi ozlem dolu insanlara yapilir mi bu cok fenasin cok bizde alir ceyizimize koyariz dimi bekarlar kafilesi

O zaman su ıkon bekarlara

bu ikon evlilere

Kızlar saka bı yana ne guzel ıste tadını cıkarın kına dugun cok guzel gelınlık gıymeyı tekrar tekrar ıstıyor ınsan harıka bır duygu rabbım herkese yasatsın ya ..Ne guzeldi düğün bitince buruk bir his oluyor evet aılen yok vs ama bakıyosun sevdıgın adam yanında,karsında ve senin...Devlet ailen herkes biliyor bunu...İnanılmaz güzel bir duygu gerçekten sabah yanında bakıyosun kocammm dıyosun kocamannn Ben zaten hep oyle severım telefon bıle actıgında efendım kocam derım güler napıyosun karım der odaAllah tüm sevenleri kavuştursun

Son düzenleme:

valla burada ahlak avcıları var. özelden mesajı yiyeceksin. ben eşimin yanına giderken regl olamyım diye hap kullanacağım yazdım, sonra rahatsız oldular. çok ayıp ne o öyle kocanın yanında gecelik mi giyilirmiş. onlar zaten kocalarıyla aynı yatakta da yatmayacaklar. ayrı odalarda yatarlar, iki tane de genç odası alırlar kendilerine. çok ayıp yazdıkların çooook.

ben de telefonu hep kocam diye açıyorum. aynı evde yaşıyorsun ve dediğin gibi tüm insanlar devlet de dahil bunu meşru görüyor. gece yarıları sokaklarda el ele gezebiliyorsun. gerçekten çok keyifli. otelde kalmak da... aynı soy adını paylaşmak, evli olmak gerçekten çok güzel.

kendimi sevgilimle aynı evde yaşıyormuş gibi hissediyorum gerçi. ailem de bunu onaylıyor. eşimin yanına gideceğim zaman babam oteli ayarladın mı diye bile soruyor. çocuk yok belki ondan kendimi sevgili gibi hissediyorum. ya da çok aşığım ondandır. bilmiyorum.

kızlar, sizler de çok mutlu olun inşallah.

İnşallah canım Amin inşallah
ben de ben de. allah bana da nasip etsin bebek. öyle söyleyin.
Rabbim sana kısa zamanda fazla özlem çektirmeden bebiş nasip etsin eşinle size mutlu bir yuva bebiş dolu olsun inşallah

Kizlar sanirim suan otobustekiler beni deli filan saniyor iyi guldum yazdiklariniza yaramazpisi cok ayıp ama ya bizim gibi ozlem dolu insanlara yapilir mi bu cok fenasin cok bizde alir ceyizimize koyariz dimi bekarlar kafilesi
Dimi yani bizde öyle yaparız bende azıcık onlara karşı bir hastalık var zaten napcaksam okadar şeyialır çeyizimize koyarız alla alla

Amin inşallah canımbekarlıgın tadını çıkaralım şimdi evlenincede evliligin tadını çıkarırız napalım

Kimmiş yahu o ahlak avcıları..Kocamlan arama da girecek cürrete sahip biri varsa sanalda da yolarım

Dimaamcım aynen öyle insan garip hissediyor baban evciye giderken soruyor kızım otelı ayarladın mı dıye garıp hıssedıyorsun :26::26:

Eşim ailemin ve ailesinin yanında falan bazen hala cekınır bılıyormusn elimim tutamaz kuzum benım

Sana da inş en yakınından bir bebiş bakarsın bebiklerimz aynı tarihte gelir göbüşlerimize Ben inanıyorum ya bu topiktekiler yakında dökülecek tek tek bekar kalmıycak burada ...Nehirnil kınana çağırrsın artık gultnmhmmt uzakta ama

Son düzenleme:

Amin kuzum inşallahRabbim sizlerinki gibi mutlu bir yuva nasip etsin bizlerede çok kıskandım azıcık kocam demek istiyorum ben maşallah rabbim nazarlardan korusun hepimiziherşeyi rahatça yapmak özgürçe hareket etmek anne babadan birşey gizlemek zorunda olmamak nekadar güzeldir nekadar en çok bunun sıkıntısını çekiyoruz gerçekten mesela gece sinema seansına girmek istiyorum 11-12 saatlerine bekardan olmuyor işte sahilde dolaş gez eglen en güzeli uyurken enson eşini görmek uyandıgında ilk onu görmek ilkim ve sonum olması romantikleştim iyice tamam susuyorum

eğer doğru insanla evlenirsen kuzum her günün öyle romantik geçiyor. gece birlikte film izlemek, sahilde yürümek, onunla sabahlamak, uyandığında onu görmek, onunla uyumak... hayatında değişik bir destek oluyor. yalnız olmuyorsun. eğer bir olmayı başarabilirse insan gerçekten evlilik dünyanın en güzel şeyi. ilk gün nasıl aşıksam öyle aşığım. inşallah hiçbir zaman keşke demeyelim. hep iyi ki diyelim hayatımızda hem de son nefesimize kadar.

zeynebimmm. çok mutlu ol sen de. çünkü kalbin gerçekten çok güzel.

Herkesi çagırıcam tabi kınamada dügünümede kimsecikler gitmesin biryerlere hepimiz evlenelim bebişlerimiz olsun belki onlarında şafagını sayarız burda neden olmasın
azıcık zorla söylettim amin canım. rabbim kimseye yokluğunu yaşatmasın. sizlere de nasip etsin.

Hiç zorla olurmu canım aklımdaydın aslında yazarken ekliycektim sonra ne olduysa araya başka frekanslar girdi yazmamışımAmin inşallah rabbim önce dügünlerimizi görmeyi sonra bebişlerimizi sevmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…