• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dimaam,selin,pikolata,zhd,kelebek kim vardı kız başka evli gelin çatlatalım hadi şu kızları :23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::37::37::37::37::37::37::37:

:1: çoookk tatlısınn

valla burada ahlak avcıları var. özelden mesajı yiyeceksin. ben eşimin yanına giderken regl olamyım diye hap kullanacağım yazdım, sonra rahatsız oldular. :9: çok ayıp ne o öyle kocanın yanında gecelik mi giyilirmiş. onlar zaten kocalarıyla aynı yatakta da yatmayacaklar. :1: ayrı odalarda yatarlar, iki tane de genç odası alırlar kendilerine. çok ayıp yazdıkların çooook. :9:

ben de telefonu hep kocam diye açıyorum. :52: aynı evde yaşıyorsun ve dediğin gibi tüm insanlar devlet de dahil bunu meşru görüyor. gece yarıları sokaklarda el ele gezebiliyorsun. gerçekten çok keyifli. otelde kalmak da... aynı soy adını paylaşmak, evli olmak gerçekten çok güzel.

kendimi sevgilimle aynı evde yaşıyormuş gibi hissediyorum gerçi. ailem de bunu onaylıyor. eşimin yanına gideceğim zaman babam oteli ayarladın mı diye bile soruyor. :27: çocuk yok belki ondan kendimi sevgili gibi hissediyorum. ya da çok aşığım ondandır. bilmiyorum. :16:

kızlar, sizler de çok mutlu olun inşallah.

Bu ahlak avcılarına da çok güldüm. :9: Amaaann kocam var sarılıp uyuyorum sefam olsun:16: Allah ağzının tadını hiç bozmasın güzelim:16:

Kimmiş yahu o ahlak avcıları..Kocamlan arama da girecek cürrete sahip biri varsa sanalda da yolarım :52::52::52::52:

Dimaamcım aynen öyle insan garip hissediyor baban evciye giderken soruyor kızım otelı ayarladın mı dıye garıp hıssedıyorsun :26::26:

Eşim ailemin ve ailesinin yanında falan bazen hala cekınır bılıyormusn elimim tutamaz :1::1::1::1: kuzum benım:1::1::1:

Sana da inş en yakınından bir bebiş bakarsın bebiklerimz aynı tarihte gelir göbüşlerimize :1::1: Ben inanıyorum ya bu topiktekiler yakında dökülecek tek tek bekar kalmıycak burada ...Nehirnil kınana çağırrsın artık gultnmhmmt uzakta ama

Bana da bebiş banadaaaa:emir_bebek:

İyi akşamlar size öpüyorumm sizi görüşürüz haftasonu ne kadar girerim bilmiyorum neyse hadi bakalım bu son haftasonumuz onlarsız artık herkesin dolu dolu haftasonu planları olur inşalaahhhhhhh :16::16::38:

:1: çoookk tatlısınn

Bu ahlak avcılarına da çok güldüm. :9: Amaaann kocam var sarılıp uyuyorum sefam olsun:16: Allah ağzının tadını hiç bozmasın güzelim:16:

Bana da bebiş banadaaaa:emir_bebek:

hadi sana da :emir_bebek: kız ....:D Canım şaka bir yana amin inş hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin Allah ...Sağlıklı ve hayırlı bir evlatt ..O zaman topik açarız 349 yarenleri 9 doğuruyor :1::1::1::1::1: Yine o zaman nehir terapistimiz olur optimistliğyle rahatlatır herkesii neyse herkes elini cabuk tutsun evlensin 349 ların bebiş topiği olsun bir de

hadi sana da :emir_bebek: kız ....:D Canım şaka bir yana amin inş hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin Allah ...Sağlıklı ve hayırlı bir evlatt ..O zaman topik açarız 349 yarenleri 9 doğuruyor :1::1::1::1::1: Yine o zaman nehir terapistimiz olur optimistliğyle rahatlatır herkesii neyse herkes elini cabuk tutsun evlensin 349 ların bebiş topiği olsun bir de

349 yarenleri 9 doğuruyor:9::9::9::9: Süpermiş:46: İnşallah hayırlı evlatlarımız olur:31:

adlarınıda yaren,şafak,ilker,soner ,caner,taner,doğan güneş ,falan koyarız aklıma ne geldi kadının birinin 4 üzü olmuş isimlerini sırasıyla şafak tan doğan güneş koymuş

Son düzenleme:
eğer doğru insanla evlenirsen kuzum her günün öyle romantik geçiyor. gece birlikte film izlemek, sahilde yürümek, onunla sabahlamak, uyandığında onu görmek, onunla uyumak... hayatında değişik bir destek oluyor. yalnız olmuyorsun. eğer bir olmayı başarabilirse insan gerçekten evlilik dünyanın en güzel şeyi. ilk gün nasıl aşıksam öyle aşığım. inşallah hiçbir zaman keşke demeyelim. hep iyi ki diyelim hayatımızda hem de son nefesimize kadar. :16:

zeynebimmm. çok mutlu ol sen de. çünkü kalbin gerçekten çok güzel.

Amin canım benim inşallah:nazar: çok teşekkürederim hepimiz mutlu olalım hepimizin kalbi temiz buna inanıyorum ben görüyorum yaşadık azçok anlıyoruz canım:16:Keşke demeyelim iyki diyelim hep inşallah:nazar:dedigin gibi o yüzükler bir halka sadece gerçekten senin ruh eşinse evlilik çok güzeldir paylaşmak yaşamak sahiplenmek herşey güzel ama eger yanlış bir tercihseki rabbim hiçbirimize göstermesin ozaman konuşmak bile istemiyorum rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah:nazar:Gönlümüze göre versin:16::69:

İyi akşamlar size öpüyorumm sizi görüşürüz haftasonu ne kadar girerim bilmiyorum neyse hadi bakalım bu son haftasonumuz onlarsız artık herkesin dolu dolu haftasonu planları olur inşalaahhhhhhh :16::16::38:
İyi akşamlar canım evet canım son haftasonumuz askerlerimiz olmadan geçiricegimiz şükürler olsunki:nazar:İnşallah bundan sonra dolu dolu geçsin inşallah:nazar::16::32:
adlarınıda yaren,şafak,ilker,soner ,caner,taner,doğan güneş ,falan koyarız aklıma ne geldi kadının birinin 4 üzü olmuş isimlerini sırasıyla şafak tan doğan güneş koymuş

Ben buna çok güldüm işte hepside normal isim rabbim nasip etmiş demekki:nazar:bakması zordur ama ikizleri hadi üçüzleride anladımda dörtüz uuuu:23::26:

canlaar baya baya kaynatmışsınız ben birazdan kayınvalideciğimin mis gibi yemeklerini yemeye gitcem :16: ve bu sevdiceğim olmadan bir başıma son gidişim olucak yaşasııınn :21:
Dimi yani bizde öyle yaparız bende azıcık onlara karşı bir hastalık var zaten napcaksam okadar şeyi:27:alır çeyizimize koyarız alla alla:21::52:

Amin inşallah canım:nazar::16:bekarlıgın tadını çıkaralım şimdi evlenincede evliligin tadını çıkarırız napalım:23::51:
ah kuzum ah hangimizde yok ki o hastalık :27: evlenince bu hastalık ne boyuta dönüşür bilemedim :1::9:
Kimmiş yahu o ahlak avcıları..Kocamlan arama da girecek cürrete sahip biri varsa sanalda da yolarım :52::52::52::52:

Dimaamcım aynen öyle insan garip hissediyor baban evciye giderken soruyor kızım otelı ayarladın mı dıye garıp hıssedıyorsun :26::26:

Eşim ailemin ve ailesinin yanında falan bazen hala cekınır bılıyormusn elimim tutamaz :1::1::1::1: kuzum benım:1::1::1:

Sana da inş en yakınından bir bebiş bakarsın bebiklerimz aynı tarihte gelir göbüşlerimize :1::1: Ben inanıyorum ya bu topiktekiler yakında dökülecek tek tek bekar kalmıycak burada ...Nehirnil kınana çağırrsın artık gultnmhmmt uzakta ama
belki uzağı yakın eder bebişin kucağında gelirsin bizim düğüne de :16:
Amin kuzum inşallah:nazar::16:Rabbim sizlerinki gibi mutlu bir yuva nasip etsin bizlerede :16: çok kıskandım azıcık kocam demek istiyorum ben :27:maşallah rabbim nazarlardan korusun hepimizi:nazar:herşeyi rahatça yapmak özgürçe hareket etmek anne babadan birşey gizlemek zorunda olmamak nekadar güzeldir nekadar en çok bunun sıkıntısını çekiyoruz gerçekten mesela gece sinema seansına girmek istiyorum 11-12 saatlerine bekardan olmuyor işte sahilde dolaş gez eglen en güzeli uyurken enson eşini görmek uyandıgında ilk onu görmek ilkim ve sonum olması :16: romantikleştim iyice tamam susuyorum:17::27:
sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle zeynebim hayallere dalıp gittim gene çabucak geçsin de günler hayırlısıyla yuvamızı kuralım artık :16:
ayy ne çok hoşuma gitti 349 yarenleri 9 doğuruyor kız bugün beni iyi güldürdün neşe kaynağım oldun :1: Allah sana dimama, kelebeğe ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı bebiş versin inşallahh :16:
ben şuan kadının 4üze nasıl baktığını hayal etmeye çalışıyorum :53::44:
Kalbim bir anda 3e çıktı daha 5000 olmamıştırki mesajım:52:bunda bir iş var birileri kalbimle oynuyor :27::32:

kuzucuum kim oynuyor senin kalbinle bu kadar güzel kalpli bi kızın kalbiyle oynamayın bakiim:47::27:

canlaar baya baya kaynatmışsınız ben birazdan kayınvalideciğimin mis gibi yemeklerini yemeye gitcem :16: ve bu sevdiceğim olmadan bir başıma son gidişim olucak yaşasııınn :21:

ah kuzum ah hangimizde yok ki o hastalık :27: evlenince bu hastalık ne boyuta dönüşür bilemedim :1::9:

sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle zeynebim hayallere dalıp gittim gene çabucak geçsin de günler hayırlısıyla yuvamızı kuralım artık :16:

kuzucuum kim oynuyor senin kalbinle bu kadar güzel kalpli bi kızın kalbiyle oynamayın bakiim:47::27:

Ohh afiyet bal şekerler olsun kuzucum :56:kayınvalidecigni ne çok seviyorsun sen öyle maşallah:nazar:Artık evlenince o hastalıgımız ne olur bilemedim şimdi yaşayıp görücez:17::23::27:Amin canım inşallah hepimiz huzurlu mutlu yuvalarımızı kuralım inşallah:nazar::38:Şimdide 4e çıktı kalbim kuzum geri verdiler kalplerimi anladılar sanırım bu kızın kalpleriyle oynamayalım dediler kırdılar ama kalplerimi :19::27:

Son düzenleme:
Rabbim tez zamanda bebiş haberiyle şenlendirsin evlerinizi:emir_bebek::nazar: bugün çok güldüm hepimizin enerjisi öyle çok ki patlama yaptı resmen pisimm hiç rahat durmadı bugün:9: zeynebim kalplarine kavuşmuşsun canım:16::1: gültenimm sizede afiyet insan çok sevince sevdiğinin ailesine de çok düşkün oluyor gerçekten bu nişanlını nekadar çok sevdiğinide gösteriyor canım musmutlu bir ömrünüz olsun:16::16::16:

Rabbim tez zamanda bebiş haberiyle şenlendirsin evlerinizi:emir_bebek::nazar: bugün çok güldüm hepimizin enerjisi öyle çok ki patlama yaptı resmen pisimm hiç rahat durmadı bugün:9: zeynebim kalplarine kavuşmuşsun canım:16::1: gültenimm sizede afiyet insan çok sevince sevdiğinin ailesine de çok düşkün oluyor gerçekten bu nişanlını nekadar çok sevdiğinide gösteriyor canım musmutlu bir ömrünüz olsun:16::16::16:

Evet canım geri vermişler kalplerimi kıyamadılar bana:32:Seninde 3müş hiçde az degil yani:23: 5.kalbimi almaya dogru yol alıyım tekrardan:10:

Sende öylesin canım :16: ben çok eski degilim yeni açmıştım sonra topigimi buldum :29:alışkanlık oldu artık Kadınlar kulübündeyim hastalık oldu :27:

teşekkür ederim kuzummm:16: ben de eskiden yeğenime isim ararken bulmuştum öyle üye oldum arada bakıp çıkardım falan şimdi uğramazsam eksik hissediyorum o derece valla özlüyorum sizi napmışlar ne kaynatmışlar merak ediyorum olmadığım zamanlarda:13::29:

Ohh afiyet bal şekerler olsun kuzucum :56:kayınvalidecigni ne çok seviyorsun sen öyle maşallah:nazar:Artık evlenince o hastalıgımız ne olur bilemedim şimdi yaşayıp görücez:17::23::27:Amin canım inşallah hepimiz huzurlu mutlu yuvalarımızı kuralım inşallah:nazar::38:Şimdide 4e çıktı kalbim kuzum geri verdiler kalplerimi anladılar sanırım bu kızın kalpleriyle oynamayalım dediler kırdılar ama kalplerimi :19::27:
sağol canım severim ben anneciğimi hep benim tarafımı tutar sağolsun :16: şimdilik geçinip gidiyoruz inşallah ilerde de böyle olur :16: bu dileğim hepimiz için gerçek olur inşallah musmutlu oluruz 3 aile :16:
sağol kuzum pek severim nişanlımı da annesini de hele babası bayılıyorum resmen :16: hepimizin musmutlu bir hayatı olur inşallah :16:

çok güldüm ben bu mesaja yaaa... herkesin enerjisi yerinde maşallah. son günleri hep böyle geçireceğiz inşallah. yerimde duramıyorum ben de. araba sürerken açtım müziği direksiyona falan vuruyorum. kafa sallıyorum gören ne yapıyor bu deli demiştir eminim. :37::27::27::52:

Back