amin canım hiçbirimizinkepin ne renk kuzum
geçmiş olsun canım hemencik iyileş askerini hasta hasta karşılama
günaydın kuzum 5 günümüzde su gibi geçicek 150 gün geçirmişiz yahu maşallah bizim sabrımızaa
hepimiz 3 aile çok mutlu oluruz inşallah canım
bu dönemde sadece bolca sabıra ihtiyacınız var canım Allahım o sabrı size versin günleriniz su gibi geçsin sizde biran önce bu dönemlere gelin inşallah
haftaya bu zamanlar kahvaltı keyfi yapıyor olcaaz yaşasııınn
ay çok sinir oluyorum öyle insanlara benim çevremde de var amma üzüldün ya biraz kendi hayatına bak sayılı gün çabuk geçer diye diye sonunda susturdum hepsini
Aynen canım banada söylüyorlar bide üzülüyorsun bak 5 ay geldı geçti diyorlar içimden size geçti diyorum beni deliip geçti.....
amaaaannn agzı olan konuşuyor işte.bilmiyorlarki 5 ay bize 5 sene gibi geçti
bu arada bnm sevdigimde amasyada acemilik yapmistiiiiii
yaşamadan da anlayamazlar ki canımaynen canım geçti bitti bak ne agladın o kadar diyip duruyolar gelin bi bekleyin bakalım nasılmış diyorum ama anlamıyolar iyiki varsınız kızlar
Ozlemim yine kavusamadik :-( gultencim kep acik mavi yan seritleri koyu lacivert annem yesili begendi ama biraz mirin kirin yapinca almadim biraz daha bakayim dedim sende mezunsun degil mi bu sene kuzum? Kizlar valla bak ne cabuk gecmis 5ay muhabbetini banada cok yapiyorlar hepsine diyorum ki Allah seni sevdiginden bir dakika bile ayirmasin hele asker yolu hic bekletmesin ... Anlayana tabiki ama su surec gosterdi ki bizi bizden baskasi anlamiyor...
dün arkadaşlarım bana da diyor aynısını cnım ama kim ne derse desin bitirdik kavuşuyoruz gerisi hikaye
Bnm de aklimda beyaz dantel bir elbise vardi ama simsi herkes gunluk giyiyor onu kuzum vazgectim bakmaya devam :-D
kuzum belkide daha ii bn mezun oluyormda ne oluyor is yok guc yok
Evet kuzm onu dedim kac ay gecmis hala bunla canini sıkma kuzm olmus gecmis bosver ;-) bnce o isimleri topigin bebisi oldukca koyalim siradan :-D bu arada bazen metroda faln aklima geliosun diyorum ki belki yanimda oturuyo farketmiyorum tabi sonradan aklina aracin oldugu geliyor
dantel değil ama düz beyaz mini bir elbise harika olur diye düşünüyorumBnm de aklimda beyaz dantel bir elbise vardi ama simsi herkes gunluk giyiyor onu kuzum vazgectim bakmaya devam :-D
kuzum belkide daha ii bn mezun oluyormda ne oluyor is yok guc yok
ooo balo için geliyim diyorum oraya kader belki karşılaşırızbazen biniyorum metroya. gerçi bu aralar hiç kızılaya gitmedim. daha ziyade antaresteyim.oraya gelirsen düşün kuzum.
dantel değil ama düz beyaz mini bir elbise harika olur diye düşünüyorum
bizim olcak mı sanki kuzum hiçbirşey belli değil ben şimdiden korkuyorum.düğünü de seneye istiyoruz ama iş olmazsa nasıl yaparız bilmiyorum aman gene keyfim kaçtı
senin bölüm ne cnm
ooo balo için geliyim diyorum oraya kader belki karşılaşırıznerede oturuyosun kiiii merak ettim şimdi kuzum
bugün siyah beyaz gördüm bitane bakalım aramaya devam
kuzum valla ben uluslararası okuyorum ama boş okudum öyle söyleyim bide 1.sınıftan türk dili dersini hala veremedim hocanın adı nigar herkes kanlı nigar diyor dedikleri kadar da var. 3 yıl boyunca hiç çalışmadan girdim bu sene ders notu buldum sınavdan bi gece önce biraz ona baktım ve 28 aldım:26: kağıdımdan emin olsam gidicem hocanın yanına ama değilim işte ve öyle gidip konuşsam geçirecek bir tip de değil ne olacak bilmiyorum oldukça canımı sıkıyor bu durum
aman yapmasınlar böyle şeyler ya sinir oluyorum daha final var olmadı bütler var umarım halledersin canım
hepinizi allah kavuştursun kızlar. bende asker yolu okul yolu bekledim çok zordu allah sabır versin.. şuan çok mutluyum hepsi geride kaldı..
ooo balo için geliyim diyorum oraya kader belki karşılaşırıznerede oturuyosun kiiii merak ettim şimdi kuzum
bugün siyah beyaz gördüm bitane bakalım aramaya devam
kuzum valla ben uluslararası okuyorum ama boş okudum öyle söyleyim bide 1.sınıftan türk dili dersini hala veremedim hocanın adı nigar herkes kanlı nigar diyor dedikleri kadar da var. 3 yıl boyunca hiç çalışmadan girdim bu sene ders notu buldum sınavdan bi gece önce biraz ona baktım ve 28 aldım:26: kağıdımdan emin olsam gidicem hocanın yanına ama değilim işte ve öyle gidip konuşsam geçirecek bir tip de değil ne olacak bilmiyorum oldukça canımı sıkıyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?