• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:1:

Bu ahlak avcılarına da çok güldüm. :9: Amaaann kocam var sarılıp uyuyorum sefam olsun:16: Allah ağzının tadını hiç bozmasın güzelim:16:

Bana da bebiş banadaaaa:emir_bebek:

amin canım amin. sizlerin de ağzınızın tadı hiç bozulmasın. inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebeklerimize. ama sana söyleyim çarpılacaksın :27::27: ne o öyle kocaya sarılmalar falan. utanmalısın yaptığından. :9: şu an benim ahlakımı bozdun. :37:

ben de bir gül oluyorum, bi menekşe oluyorum anlamadım bu işi. :44: kalbimizi aldılar sonra da geri verdiler ne yapıyorlar acaba?

oh şafağı attırdım yatabilirim artık. 4 ü de gördüm ya şükür sana rabbim. :16: bu arada evlilik tickerimize hiç bakmadım başa gelmişiz ya. yeni seneye başladık. :46:

kızlarrr bayagı kaynatmışsınız maşallah keyifler yerinde aman Allah bozmasın.şafagımız 5 oldu çok şükür ya.darısı kavuşumamıza herkes çok mutlu olsun hatta musmutlu olsun evliler bebiş sahibi olsun nişanlılar ve sevgililer evlensin ne bilim işte herkes sevdiğiyle musmutlu olsun.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Bu arada Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallahhh :-*
Gultenim ozlemcim ozlettiniz sizlerde kendinizi bilesiniz :-)
Dimaam kuzum sen hala o mevzudamisin canim bnm yaa ustunden kac ay gectii bosverr ;-)

Yaramazpisimmmmm isimlere oyle bir guldum ki annem yan odadan kalkip geldiiiiii :-D:-D:-D:-D

ben de çok güldüm.

Bu arada Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallahhh :-*
Dimaam kuzum sen hala o mevzudamisin canim bnm yaa ustunden kac ay gectii bosverr ;-)

kız kuzum ahlak konusunu mu dedin. :44: ama ben uyarayım arkadaşımı. ahlakımız bozulmasın. :27: öyle şeyler yazdılar ki kızlar aklıma getirdiler. :9:

Bu hafta geçmiyor sankim yumurta kapıya dayandı ya :) Bızımkınınde bıletı hazır Perşembe saat 13.30 da Istanbuldaa :))))

Son düzenleme:
çok güldüm ben bu mesaja yaaa... herkesin enerjisi yerinde maşallah. son günleri hep böyle geçireceğiz inşallah. yerimde duramıyorum ben de. araba sürerken açtım müziği direksiyona falan vuruyorum. kafa sallıyorum gören ne yapıyor bu deli demiştir eminim. :37::27::27::52:
bizim şuanki heyecanımızı ance yaşayanlar anlar kuzum deli diyen desin salla oh yandan yandan :21:
kızlarrr bayagı kaynatmışsınız maşallah keyifler yerinde aman Allah bozmasın.şafagımız 5 oldu çok şükür ya.darısı kavuşumamıza herkes çok mutlu olsun hatta musmutlu olsun evliler bebiş sahibi olsun nişanlılar ve sevgililer evlensin ne bilim işte herkes sevdiğiyle musmutlu olsun.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ay ay ağzımızdan bal damlıyor gene amin canım amiiiin :16::16: :21:
oh şafağı attırdım yatabilirim artık. 4 ü de gördüm ya şükür sana rabbim. :16: bu arada evlilik tickerimize hiç bakmadım başa gelmişiz ya. yeni seneye başladık. :46:
nice nice yeni senelere başlayın inşallah canım bebişinizle birlikte :16:

kuzucum bende seni özledim pcm bozulmuştu tel çok zor geliyordu sağolsun anneciğim bana doğum günü hediyesi pc aldı bende geldim gene kaynatmaya :21:

hosgeldin kuzummmm bnde teldeyim pc acmak zor geldi bi bize bakiyorum bi 351lere az once safagin guzelligine bak darisi basimiza yazmis nasil mutlu oldum anlatamam bu safak bnm dimi cidden :-D tatlim senin keyfin nasil moraller falan ?

moraller güzel olmaz mı kuzum mis miss bugün staj başvurusu yaptığım 2yerden de onay cvbı geldi ve sevgili okulum ikisininde sigortasını karşılıyor ikiside çok istediğim yerler :21: 5 gün sonra aşkım yanıbaşımda olcak kaynanacımla dedikodunun dibine vurduk daha ne olsun :21::21:
seniin o tarafta nasıl havalar canıımm mezuniyet için kıyafet bakmaya başladın mı :1:

Her gun bizi şafak dogan gunese yaklastiriyor topigimizin guzel yarenleri neseniz tam gununuz guzel olsun :-*

Gultenimm gece elimde telefon uyuyakalmisimmm :-)herseyin dort dortluk olmasina sevindim kuzum Allah agzinin tadini bozmasin :-*
Mezuniyet olayina giristm hemen sinavlarin bitmesiyle :-D dun kepin icine elbise baktim ve 3elbise arasinda kararsiz kaldim lacivert beyaz ve zumrut yesili keple rengi uymalimi falan aklim baya karisti ama bugun annemle bi gidiyim diyorum

:5::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız ne 155 ne 105 ne 55 şafak sadece 5:72::5:
:5:İkoncanımıza bakmayın siz o 155 sayısını hatırlamış bugün daha dün gibi aklımda şafak 155den düşmeye başlamamız gögsümüze inen koca bir yumruk neyse hatırlamaya gerek yok unutmayalım ama hatırlamayalımda kalsın biryerlerde:5:
:10:Bugün güzel vatanımızdan AMASYAdayız AMASYAmıza selam yola devam:10:
$amasya.webp
Bakalım AMASYAmızın nesi meşhurmuş?
Amasya Elmasi, Amasya Borabay Golu, Amasya Kalesi, Amasya Kral Kaya Mezarlari, Ahsap Amasya Evleri, Amasya Darussifa ( Akil hastalarinin muzik ve su sesiyle tedavi edildigi ilk yer ), Amasya Sehzadeler Sehri
:16:Herkese hayırlı hafta sonları yarenler askerlerimiz olmadan geçirecegimiz son hafta sonumuz inşallah:nazar:azıcık daha sabır :16:
:72:Askerlerimiz olmadan geçirdigimiz gün sayısı 150 kalan gün sayısı sadece 5 %99.95 nimi yemiş oluyoruz şimdi hiç anlamam zaten bu yüzde hesaplarından matematigimde zayıftı benim ki :27::72:
:23:

Son düzenleme:

canımmmm sen de çok özlendin denk gelemedik bitürlü sorma gel de iki dedikodu yapalım:1::1::1: şaka bi yana şafağa bak yaa ''4'' ağlarım da ben şimdi:43: yok yok ağlamak yok hemen modumu değiştiriyim bundan sonra hep gülmeliyiz:9:

teşekkür ederim kuzummm:16: ben de eskiden yeğenime isim ararken bulmuştum öyle üye oldum arada bakıp çıkardım falan şimdi uğramazsam eksik hissediyorum o derece valla özlüyorum sizi napmışlar ne kaynatmışlar merak ediyorum olmadığım zamanlarda:13::29:
Bende dişlerle ilgili araştırırken bulmuştum sonra baktım üye olunuyormuş oldum arada girip olanları falan okuyordum sonra burayı buldum birgün girmezsem eksik kalır biryanım:29:
sağol canım severim ben anneciğimi hep benim tarafımı tutar sağolsun :16: şimdilik geçinip gidiyoruz inşallah ilerde de böyle olur :16: bu dileğim hepimiz için gerçek olur inşallah musmutlu oluruz 3 aile :16:

sağol kuzum pek severim nişanlımı da annesini de hele babası bayılıyorum resmen :16: hepimizin musmutlu bir hayatı olur inşallah :16:

Amin canım inşallah evlenincede böyle devam eder mutlulugumuz huzurumuz inşallah:nazar:huzurlu musmutlu 3 aile :nazar::16:

Bende dişlerle ilgili araştırırken bulmuştum sonra baktım üye olunuyormuş oldum arada girip olanları falan okuyordum sonra burayı buldum birgün girmezsem eksik kalır biryanım:29:

Amin canım inşallah evlenincede böyle devam eder mutlulugumuz huzurumuz inşallah:nazar:huzurlu musmutlu 3 aile :nazar::16:

forumda ne ararsan var maşallah:1: evetttttt iyi ki yollarımız karşılaşmış hepinizi çok çok sevdim:16:

Back