ebatı büyük geliyor canım anladım Microsoft officesin 2007mi canım eger öyleyse Microsoft officesin publiser menager diye yan aracın var seçeneklerinde istedigin resmi onun üzerinden aç orda ebatlarını ayarla var ordan istedikleri ebatı yazıp küçültmen gerekiyobenim de kalbim kalmamış
zeynepçim neler denedim de gene olmadı.ben kendi seçtiğim bi resmi koymak istiyorum dosya seç diorum ama yine de seçemiorum,neymiş uygun değilmiş formatı.nası uydurucam valla sinir oldum
iyiym kuzum bende çok şükür
Tünaydın şekerlerim
Bugün anneler günü için kayınvalidem ve anneme kek&kurabiye sepeti siparişi verdim pek güzel oldu
Allahım ne kadar şanslı bu kv..
şafak olmuş 6 bakalım aksi bir plan olmassa eşimin kardesıyle pers gece gıdıp alıcaz eşimi yani geceden cıkarıcaz bakalım
Bu arada yarın dıreksyıon dersı son ...kIZLAR BUGUN 10 MAYIS HEDEFIEM ULASAMASAMDA PAYLASIYIM SIZLERLE eşim gittiğinden beri 16 aralkta daha dogrusu dıyete baslamıstım 8.1 kilo verdim aslında 4-5 kilo daha vermem gerekıyor ama bu surede haftasonları sureklı bır yerlerde olduğum için kaçamak olduAma olsun Allaha sukur sabıtledım almıyorum şimdi bitki çayları ve sporlada destekleyım o 5 kıloyuda verıcem kısmetse...
Çok şanslılar çokhayırlı olsun canım direksiyon dersinide hallettin diyetide halletmişsin tebrikederim 8 kilo 5 ayda büyük başarı maşallah sonrası yazın rahat verilir canım düzenin tam otursun rahat rahat verirsin sen
Ben degildim kuzum bir seçenek daha azaldı
İyim canım sen nasılsıngözümüzü bir açıcaz yanımızdalar inşallah
ben gördüm galiba canım. sarılmamıza izin vermiyordu. ama sonra anahtar veriyordu bize kalacak yer veriyordu. muhtemelen o rüyamdı. bir de benim değilmiş, bulduğum her rüyayı sahiplenen rüya delisi kız olur çıkarım valla. var mı sahiplenen kızlar? bak sahipleniyorum. benim diyorum o zaman. itirazı olan varsa söylesin.
Bu arada yarın dıreksyıon dersı son ...kIZLAR BUGUN 10 MAYIS HEDEFIEM ULASAMASAMDA PAYLASIYIM SIZLERLE eşim gittiğinden beri 16 aralkta daha dogrusu dıyete baslamıstım 8.1 kilo verdim aslında 4-5 kilo daha vermem gerekıyor ama bu surede haftasonları sureklı bır yerlerde olduğum için kaçamak olduAma olsun Allaha sukur sabıtledım almıyorum şimdi bitki çayları ve sporlada destekleyım o 5 kıloyuda verıcem kısmetse...
kızlar kendime bir sürü iç çamaşırı ve gecelik pijama aldım...
çok eglencelii bardak takımları aldım...
cok heyacanlıyım artık gelsınnnnlerrrrrrrrrr
ben gördüm galiba canım. sarılmamıza izin vermiyordu. ama sonra anahtar veriyordu bize kalacak yer veriyordu. muhtemelen o rüyamdı. bir de benim değilmiş, bulduğum her rüyayı sahiplenen rüya delisi kız olur çıkarım valla. var mı sahiplenen kızlar? bak sahipleniyorum. benim diyorum o zaman. itirazı olan varsa söylesin.
aslına bakarsan ilk 2-3 ayda verdım kıloyu son ıkı aydır sabıtım canım ama dedım ya dıyet yapmıyorum cıkolata vs canım ne ısterse yıyorum sadece dıkkt edıyorum bısılerı kacırdysam ertesı gun falan ..Bu da basarı korumam yanı cunku hızlı alıp hızlı verıyorum ben ...Bakalım amacaım soyle bı 5 kılo daha vermek hamılelık nasıp olursa ne akdar zayıf olursam o kadar ıyı ...NEYSE KOSTRMACA BASLICAK ESIM GELSIN ONCE EV TASIMA sonra fuar ramazan vs derken kısmetse de bebik şereflendirir ailemizi bakalım
peki bakalım canım boşver rüya görüp ne yapıcan asıl rüya geldiklerinde başlayacak
oo bende alıcaaam çok özendim
sana bu ikonu armağan ediyorum o halde selincik
İnsanın aklı kalırsağol canım benim yaaa...
yaramazpisi çok güzel şeylr var yaaa....insanın aklı kalıyorrrrrrr
İnsanın aklı kalırEvli olan var olmayan var
İnsanın aklı kalırEvli olan var olmayan var
yani olan var olmayan var değil mi tatlım?
aklınızda olacağına yanınızda olsun kıyın nikahı gitsin
Yani tatlım giyen var giyemeyen var olurmu hiçyani olan var olmayan var değil mi tatlım?
Bak bak sen hele şu kuzuma çatlatmayın amaDimaam,selin,pikolata,zhd,kelebek kim vardı kız başka evli gelin çatlatalım hadi şu kızları
aklınızda olacağına yanınızda olsun kıyın nikahı gitsin
insallahh kuzummm benimmmm insallahh
Hahahaha pisim cokkkk fenasin amaaa :-D:-D metroda kendi kendime gulunce pek hos olmadi tabiii :-D ama kizlar sizde az degilsiniz yani bnce toplu nikah yapalim hepimizden bagimsiz bi sehirde :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?