o eller bir daha hiç ayrılmasın inşaalllllaaaaahhhhh
askerim geldiğinde tam olarak neler yapılacağı kararlaştırıldısabah ben karşılıycam işe gitmeden önce askerimi görücem sonra evine gidecek..ayy nasıl sarılır nasıl ağlarım tahmin dahi edemiyorum kızlar
Günaydınlar herkese
Şafak 6 demekİnanamıyorum,düşündükçe gözlerim doluyor, şafak 6 olucak mı benim de dediğim günü dün gibi hatırlıyorum. Neler yaşadık da geldik bugünlere. Az kaldı alıcam sevdiğimi Ankara'nın elinden.
yalnız kızlar bişey sorucam bi benim askerim mi cuma sabah çıkıcak?
canım içimiz içimize sığmıyor allaha şükür topic canlandı p.tesi gülşenin şarkısını dinlemeye başlıyoruz daha ne olsun dimi amaGunaydiiiinnnnbugun nasilsiniz yarenlerimmm?
nehirim güzel anlıyor o işlerden yardımcı olabilir sanırım sana canımyahu şu avatara resim ekleyemedim ya bi türlü,askerim gelecek ben hala resim eklemeyi başaramadım
Misila canim bizim belli biletimizde var carsamba gunu 11de biniyor 12.30 gibi ankarada Allahin izniyle. Galiba ilk ben kavusacagim depukleyin hatunlar beni sevdigimin kollarina :-D dusuncesi bile guzel :-D canim bence en gec pazara belli olur sizinde biletlerinizi almis olursunuz ;-)
aminn kuzum hicccc bir yere gitmem hazirlik falan yapalim depukleyelim birbirimizi :-*
bana pazar gunu cal kuzum onu sen ;-)
aminn kuzum hicccc bir yere gitmem hazirlik falan yapalim depukleyelim birbirimizi :-*
Kizlar 351.lere yazarken geldi aklima biriniz ruyasinda sevdigini goruyor ama komutan var dokunmak yasak faln diyor :-D :-D bu kimin ruyasiydi :-D ya dimaam ya burcum ya da nehirnildi diye hatrliyorum ama kimdi cikaramadim :-D
Amin canım benim inşallaho eller bir daha hiç ayrılmasın inşaalllllaaaaahhhhh
askerim geldiğinde tam olarak neler yapılacağı kararlaştırıldısabah ben karşılıycam işe gitmeden önce askerimi görücem sonra evine gidecek..ayy nasıl sarılır nasıl ağlarım tahmin dahi edemiyorum kızlar
Neden böyle olduki niye almışlar kalplerimizi hiçbiryerden açıklamada görmedim bende kalbim nezaman 5 olcak diye düşünürken tambenimde gitmiş kalplerimm,
4 tü 2 kalmışş
bu arada günaydınn yarenlerrr
haftaya depük partisii var topikteeeee
Evet canım hepimiz şoktayız şaşkınlık var ama 6 gün kaldı degişmiycek bir gerçek inşallahGünaydınlar herkese
Şafak 6 demekİnanamıyorum,düşündükçe gözlerim doluyor, şafak 6 olucak mı benim de dediğim günü dün gibi hatırlıyorum. Neler yaşadık da geldik bugünlere. Az kaldı alıcam sevdiğimi Ankara'nın elinden.
yalnız kızlar bişey sorucam bi benim askerim mi cuma sabah çıkıcak?
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsınGunaydiiiinnnnbugun nasilsiniz yarenlerimmm?
Canım üst kısımdan kullanıcı kontrol paneline gir yan tarafta ktuucuklar açılıcak avatar resmi degiştir diyip ordan koyabilirsinyahu şu avatara resim ekleyemedim ya bi türlü,askerim gelecek ben hala resim eklemeyi başaramadım
Ellerimiz bi daha hıc ayrılmasın kuzum:) zeynpcıım hepımız aynı haldeyz yaa o konudan o konuya ne konuscagını bılemez haldeheycanımıza verıyrm artık fazlaca özlemden sonra şoktayz hala haftaya kavuscak olmamıza(;
Kizlar 351.lere yazarken geldi aklima biriniz ruyasinda sevdigini goruyor ama komutan var dokunmak yasak faln diyor :-D :-D bu kimin ruyasiydi :-D ya dimaam ya burcum ya da nehirnildi diye hatrliyorum ama kimdi cikaramadim :-D
Neden böyle olduki niye almışlar kalplerimizi hiçbiryerden açıklamada görmedim bende kalbim nezaman 5 olcak diye düşünürken tamDepük partisi var pazartesiden başlarız artıkın
Yeni Uygulama;
''5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk''
bu yüzden kalplerimiz gitmişş
bu arada herkes depüklendikten sonra burayı boş bırakıp bizi depüklemeyi unutmayın lütfennn
sabah sordun ya kalplerim niye gitmiş diye...bende az önce gördüm başka bi topikte...yazacaktım sana
hahahahhaçalarım kuzummmm yeterki sen iste son ses bide göbek atarım yanında senin içinben değildim canım zaten komutan desene dokunurum valla ben kırarım onun ağzını burnunu
iyiym kuzum bende çok şükürGünaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın
kuzuum hiç bilmiyorum. komutanlarla ilgili çok rüya gördüm ama bu benimki değil herhalde. benim buraya yazdığım rüyamda komutan anahtar veriyordu burada kalın diye. aman allah korusun demiştim ben de.
ben de rüyamı yazmaya girmiştim şimdi. günde bir kere görürsün de insan her uyuyup uyandığında da görür mü ya. gerçekten delirmek üzereyim. oynatmaya az kaldı. korkuyorum kendimden.
rüyamda eşimin komutanı bize peynirli börek yapmış. "askerlerin yakınlarına yaptım afiyet olsun daha pirzola da var." diyordu. ama börek kabarmamış ve yağlıydı. iğğ ben yemem bunu diyordumnasıl bir psikolojideyim bilmek dahi istemiyorum. korkuyorum artık kendimden.
Tatlım gunaydın bende kararlastrdım ılk beni görmek istedi sevdiceğimi ben karsılıycam kardesyle gıdıcez ama ona cok guzel bı suprız hazrladık gelişini aksama kadar kutluycaz sonra eve gıdıcek kayınvalıdecık duyarsa bıze kızabılır ama napalım bı guncuk maruz görsün oda:) kardesi ben ve askerim arasında kalıcak
yaa ne güzel planlar yapılmış ohh bizim keyfimiz tam yerinde
ben işe dönmek zorunda kalıcam, zaten kayınvalidemlerde tam bir şenlik olacak..sevgilimin kardeşi de askerdi o da dönüyor..o kadar zaman geçirmeye izin vermezler
ay buarada kızlar sizin rüyalarınız okudum da, yeni farkettim..ben uzun zamandır rüya falan görmüyorum
Ben degildim kuzum bir seçenek daha azaldıaminn kuzum hicccc bir yere gitmem hazirlik falan yapalim depukleyelim birbirimizi :-*
İyim canım sen nasılsın
nasılsınız kızlarrr
haftaya bügünn askerlerimizle uyanmış olacağız...
Yeni Uygulama;
''5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk''
bu yüzden kalplerimiz gitmişş
Bu nasıl uygulamaymış nekadar fazla bekliycez ozaman 5bin zor iş 10bin dahada zor sabah akşam yazsak belki sürekli biryere
bu arada herkes depüklendikten sonra burayı boş bırakıp bizi depüklemeyi unutmayın lütfennn
hahahahhaçok alemsin bitanem yaaaa koptummm vallaaa
iyiym kuzum bende çok şükür
valla artık mana aramıyorum hiç bişide hayır olsun canım benimmmmm sen artık ellerinle yaparsın eşine en güzelinden
hatunlar bu arada bu rüya 3ünüzden birinizindi rüyanıza sahip çıkın lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?