• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

alemsin gültenim. el ele yürüyenlere tek sinir olan ben değilmişim içim rahatladı valla. yazın gitselerdi acımız, özlemimiz iki kat fazla olurdu herhalde. normalde alışmıştım ama şu iki haftadır havalar iyice güzelleşti moralim bozuldu. gelse de gezsek diyorum. kışın zaten evdeydim hep, dışarıda gezmeyi özlememiştim.

hem tatil, hem bayramlar... bir de güneş altında eğitim derken... yok yok en güzel zamanda gittiler. en güzel zamanda da gelecekler inşallah. :16::16:

:23: şafağımız da attı yine. :32::32: :24::21::21::21::21::24::24::24:

cümbür cemaat onlara sinir oluyoruz canım merak etme tek değilsin :21: havalar bize iyilik yapıyor önümüzdeki salıya kadar kapalıymış günler çabuk geçcek yani sıkılmıcaz sonra sevdicekler gelcek zateeen :21: :16:

:6:şafak 6 haftaya evde kahvaltııı :1::9::21::16::62::64::52::32:

sanal alem de olsa bazı sığ görüşlü insanları gördükçe sinir oluyorum hala. doğru ile yanlışı ayırt edemeyen, her şeyi günah sayan insanlar yok mu cahillikleri insanı deli ediyor. :47::47: hayır herkesin görüşü farklı olabilir ama herkesin de kendileri gibi davranmaları gerektiğini düşünmüyorlar mı cahilliğin zirvesi herhalde. :19:

noldu canım niye sinirlendin sen bu kadarr :50::53:

cümbür cemaat onlara sinir oluyoruz canım merak etme tek değilsin :21: havalar bize iyilik yapıyor önümüzdeki salıya kadar kapalıymış günler çabuk geçcek yani sıkılmıcaz sonra sevdicekler gelcek zateeen :21: :16:

:6:şafak 6 haftaya evde kahvaltııı :1::9::21::16::62::64::52::32:

bu son cumaları artık başka cumaları yok orada. :32::32::32::21::21::21:

noldu canım niye sinirlendin sen bu kadarr :50::53:

haddini bilmeyen insanları, yazdıklarını gördükçe sinirleniyorum canım. insanlar öyle garip ki, tek doğruyu kendileri biliyor sanki ve başkalarını da öyle yaşamak zorunda sanıyorlar.

neyse sinirlerimizi bozmayalım. son günlerimiz. :46::46::24::24::24: :21::21:

bu son cumaları artık başka cumaları yok orada. :32::32::32::21::21::21:

haddini bilmeyen insanları, yazdıklarını gördükçe sinirleniyorum canım. insanlar öyle garip ki, tek doğruyu kendileri biliyor sanki ve başkalarını da öyle yaşamak zorunda sanıyorlar.

neyse sinirlerimizi bozmayalım. son günlerimiz. :46::46::24::24::24: :21::21:

haftaya bu saatlerde ben heyecandan evin içinde dört dönerim uyuyamam heralde :21:
aman kuzuum böyle güzel şafakla takma kimseyi salla gitsinnn :21::23:

haftaya bu saatlerde ben heyecandan evin içinde dört dönerim uyuyamam heralde :21:
aman kuzuum böyle güzel şafakla takma kimseyi salla gitsinnn :21::23:

biz de valiz hazırlarız herhalde. ertesi gün yola çıkacağız çünkü. :10::10: sallayım gitsin doğru söylüyorsun canım. :52::52:

biz de valiz hazırlarız herhalde. ertesi gün yola çıkacağız çünkü. :10::10: sallayım gitsin doğru söylüyorsun canım. :52::52:

canım bana müsade sabah staj için genel yetenek sınavım var bir staj için uğraştırıyorlar da uğraştırıyorlar işkence gibi :47:
iyi geceler kuzum :16:

günaydın yerenler nasılsınız bakalım haftaya bugün kısmetse askerlerimiz yanımızda inşallah.şafak 6 haftaya evde kahvaltı.oyyyyyyyyyy çok mutluyum ya haydi hepinize hava kapalıda olsa güzel bi gün diliyorum.:32::32::32::32::32::32:

:6::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 6 haftaya evde kahvaltı:72::6:
:6:İkoncanımız örgüler örüyor hazırlıklar başlamış:6:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ANKARAdayız ANKARAmıza selam yola devam:10:
$ankara.webp
Bakalım ANKARAmızın nesi meşhurmuş?
Ankara Anitkabir, Ankara Kalesi, Ankara Tiftik Kecisi ( Ankara Kecisi ), Ankara Haci Bayram Veli Turbesi, Ankara August Tapinagi, Ankara Roma Hamami, Ankara Gordion ( Frigyanin Baskenti ), Ankara Atakule, Ankara Karum Is Merkezi, Ankara Kizilcahamam-Ayas Kaplicalari, Ankara Beypazari Evleri
:16:Çocuklugumun her yazı neredeyse Ankarada geçti birkaç senedir gitmiyorum ama yarı memleketim sayılır artık dimi:16:
:23:

Benim kalplerim neden gitmiş 4 kalbim vardı 2 tane kalmış benmi yanlış görüyorum nerde benim kalplerim :95:Tickerımdada eller kavuşuyor şükürler olsun:16:Nasıl ondan ona atlıyorum helal bana :27:

Son düzenleme:
Benim kalplerim neden gitmiş 4 kalbim vardı 2 tane kalmış benmi yanlış görüyorum nerde benim kalplerim :95:Tickerımdada eller kavuşuyor şükürler olsun:16:Nasıl ondan ona atlıyorum helal bana :27:

o eller bir daha hiç ayrılmasın inşaalllllaaaaahhhhh :1:

askerim geldiğinde tam olarak neler yapılacağı kararlaştırıldı :9: sabah ben karşılıycam işe gitmeden önce askerimi görücem sonra evine gidecek..ayy nasıl sarılır nasıl ağlarım tahmin dahi edemiyorum kızlar :16:

Ankaradasınız bugun 14 ayımız gectı orda ayy :52:

bakalım sımdı nereye atacaklar bellı degıl halennn:44:

gunaydın hatunlar...

benimde gitmiş kalplerimm :5::5::5:,
4 tü 2 kalmışş :20::20::20:

bu arada günaydınn yarenlerrr :16::16::16:
haftaya depük partisii var topikteeeee:52::52::52::52:

Günaydınlar herkese:16::16:
Şafak 6 demek:53::53::53: İnanamıyorum,düşündükçe gözlerim doluyor, şafak 6 olucak mı benim de dediğim günü dün gibi hatırlıyorum. Neler yaşadık da geldik bugünlere. Az kaldı alıcam sevdiğimi Ankara'nın elinden.

yalnız kızlar bişey sorucam bi benim askerim mi cuma sabah çıkıcak?:31:

yahu şu avatara resim ekleyemedim ya bi türlü,askerim gelecek ben hala resim eklemeyi başaramadım:47::1:

Bende canım basaramadm telefndan kullandıgım ıcın sanrm diyodum ama yalnız değilmişim:)))

Gunaydiiiinnnn :-) bugun nasilsiniz yarenlerimmm?

Gunaydn tatlım yaa herkesin askerinin cıkıs tarıhı ve saati belli oldumu yaa bızımkılerın komutan hala acıklama yapmadı bıletımızde yok:(

Ellerimiz bi daha hıc ayrılmasın kuzum:) zeynpcıım hepımız aynı haldeyz yaa o konudan o konuya ne konuscagını bılemez halde:D heycanımıza verıyrm artık fazlaca özlemden sonra şoktayz hala haftaya kavuscak olmamıza(;

Ankaradasınız bugun 14 ayımız gectı orda ayy :52:

bakalım sımdı nereye atacaklar bellı degıl halennn:44:

gunaydın hatunlar...

Gunaydınn nazlım yaa hayrlısı olsun kuzum nezaman belli olucak günü varmı inşallah senide memnun edıcek bı yer cıkar:) 14 ay yaa ne demek sabrınla sen bu ayrılıgınızında ustesınden gelrsin tatlım merak etme hersey cok guzel olucak kendını buna odakla;)

Back