349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cümbür cemaat onlara sinir oluyoruz canım merak etme tek değilsin havalar bize iyilik yapıyor önümüzdeki salıya kadar kapalıymış günler çabuk geçcek yani sıkılmıcaz sonra sevdicekler gelcek zateeen

şafak 6 haftaya evde kahvaltııı

noldu canım niye sinirlendin sen bu kadarr

bu son cumaları artık başka cumaları yok orada.

noldu canım niye sinirlendin sen bu kadarr

haddini bilmeyen insanları, yazdıklarını gördükçe sinirleniyorum canım. insanlar öyle garip ki, tek doğruyu kendileri biliyor sanki ve başkalarını da öyle yaşamak zorunda sanıyorlar.

neyse sinirlerimizi bozmayalım. son günlerimiz.

haftaya bu saatlerde ben heyecandan evin içinde dört dönerim uyuyamam heralde
aman kuzuum böyle güzel şafakla takma kimseyi salla gitsinnn

haftaya bu saatlerde ben heyecandan evin içinde dört dönerim uyuyamam heralde
aman kuzuum böyle güzel şafakla takma kimseyi salla gitsinnn

biz de valiz hazırlarız herhalde. ertesi gün yola çıkacağız çünkü. sallayım gitsin doğru söylüyorsun canım.

biz de valiz hazırlarız herhalde. ertesi gün yola çıkacağız çünkü. sallayım gitsin doğru söylüyorsun canım.

canım bana müsade sabah staj için genel yetenek sınavım var bir staj için uğraştırıyorlar da uğraştırıyorlar işkence gibi
iyi geceler kuzum

günaydın yerenler nasılsınız bakalım haftaya bugün kısmetse askerlerimiz yanımızda inşallah.şafak 6 haftaya evde kahvaltı.oyyyyyyyyyy çok mutluyum ya haydi hepinize hava kapalıda olsa güzel bi gün diliyorum.

Günaydın arkadaşlar şafagımız 6 haftaya evde kahvaltı
İkoncanımız örgüler örüyor hazırlıklar başlamış
Bugün güzel vatanımızdan ANKARAdayız ANKARAmıza selam yola devam

Bakalım ANKARAmızın nesi meşhurmuş?
Ankara Anitkabir, Ankara Kalesi, Ankara Tiftik Kecisi ( Ankara Kecisi ), Ankara Haci Bayram Veli Turbesi, Ankara August Tapinagi, Ankara Roma Hamami, Ankara Gordion ( Frigyanin Baskenti ), Ankara Atakule, Ankara Karum Is Merkezi, Ankara Kizilcahamam-Ayas Kaplicalari, Ankara Beypazari Evleri
Çocuklugumun her yazı neredeyse Ankarada geçti birkaç senedir gitmiyorum ama yarı memleketim sayılır artık dimi

Benim kalplerim neden gitmiş 4 kalbim vardı 2 tane kalmış benmi yanlış görüyorum nerde benim kalplerim :95:Tickerımdada eller kavuşuyor şükürler olsunNasıl ondan ona atlıyorum helal bana

Son düzenleme:
Benim kalplerim neden gitmiş 4 kalbim vardı 2 tane kalmış benmi yanlış görüyorum nerde benim kalplerim :95:Tickerımdada eller kavuşuyor şükürler olsunNasıl ondan ona atlıyorum helal bana

o eller bir daha hiç ayrılmasın inşaalllllaaaaahhhhh

askerim geldiğinde tam olarak neler yapılacağı kararlaştırıldı sabah ben karşılıycam işe gitmeden önce askerimi görücem sonra evine gidecek..ayy nasıl sarılır nasıl ağlarım tahmin dahi edemiyorum kızlar

Ankaradasınız bugun 14 ayımız gectı orda ayy

bakalım sımdı nereye atacaklar bellı degıl halennn:44:

gunaydın hatunlar...

benimde gitmiş kalplerimm ,
4 tü 2 kalmışş

bu arada günaydınn yarenlerrr
haftaya depük partisii var topikteeeee

Günaydınlar herkese
Şafak 6 demek İnanamıyorum,düşündükçe gözlerim doluyor, şafak 6 olucak mı benim de dediğim günü dün gibi hatırlıyorum. Neler yaşadık da geldik bugünlere. Az kaldı alıcam sevdiğimi Ankara'nın elinden.

yalnız kızlar bişey sorucam bi benim askerim mi cuma sabah çıkıcak?

yahu şu avatara resim ekleyemedim ya bi türlü,askerim gelecek ben hala resim eklemeyi başaramadım

yahu şu avatara resim ekleyemedim ya bi türlü,askerim gelecek ben hala resim eklemeyi başaramadım

Bende canım basaramadm telefndan kullandıgım ıcın sanrm diyodum ama yalnız değilmişim:)))

Gunaydiiiinnnn bugun nasilsiniz yarenlerimmm?

Gunaydn tatlım yaa herkesin askerinin cıkıs tarıhı ve saati belli oldumu yaa bızımkılerın komutan hala acıklama yapmadı bıletımızde yok

Ellerimiz bi daha hıc ayrılmasın kuzum:) zeynpcıım hepımız aynı haldeyz yaa o konudan o konuya ne konuscagını bılemez halde heycanımıza verıyrm artık fazlaca özlemden sonra şoktayz hala haftaya kavuscak olmamıza(;

Ankaradasınız bugun 14 ayımız gectı orda ayy

bakalım sımdı nereye atacaklar bellı degıl halennn:44:

gunaydın hatunlar...

Gunaydınn nazlım yaa hayrlısı olsun kuzum nezaman belli olucak günü varmı inşallah senide memnun edıcek bı yer cıkar:) 14 ay yaa ne demek sabrınla sen bu ayrılıgınızında ustesınden gelrsin tatlım merak etme hersey cok guzel olucak kendını buna odakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…