- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ya mayıs ya Ağustos canım mayıs da korkutuyor o yüzden ağustosgeldikten sonra günler su gibi geçer sizin de düğün haberinizi alırız canım
biz 2009 da tanışmıştık ve 1 2 ay sonra bu düğün konularını konuşuyorduk ve o zamanda 2014 ağustos diyorduk ohoo daha 5 yıl var diye üzülüyorduk şimdi bakıyorum hayalimize sadece 1 yıl kalmışhayalimde ki gibi mis gibi bir kır düğünü olsun yaz gelini olayım diye istiyorum canım
senin hazırlıklar ne durumda canım
Amin canım benim herkes yaptı programlarını inşallah gerçekletirelim hasretlerimizi giderelimOh dügün gelsin sonra herkes hasretini gidersin geri gelsin ama kızlar burayı terk etmek yok
Ayy ayyy disarida hava mis gibi sizlerin keyfi,muhabbet mis gibii haftaya bugun sevdigim askerden gelmis hatta bir gun bile gecmis olacak. Allah nesemizi arttirsin kizlarrr ohhhh evlilikler falan da havada ucusuyor bende hep cok var diyorum ya bu hasretin ustune bu yaz bile dugun yaparim heralde :-D:-D
dilediğin gibi olur herşey inşallah canım. benim hazırlıklar düğün yeri tamam beyaz eşyalar ve diğer çeyizlikler tamam bi ev işi var onuda allahın izniyle gelince halledicez mobilyalarıda eve göre alıcağımız için mecbur bekliyorum ee bide gelinlik ve damatlık var tabii:) düğünü bende aynı senin gibi hayl ettim hep yeşillikler içinde olsun istdim ole oldu sahılde yeşiller içinde havuz başı hepsi birden oldu valla :) ilerleyen saatlerde ayakkabılarımı çıkarıp çimlerin üstünde göbecikleri atarım artıksonrada havuza atlarız diye düşünüyorum
olurmu kuşum terketmek daha seni evericezeee tabii haliyle bir süre olmam ben düğün öncesi ve sonrası ama sonra yine döner anlatırım size neler olup bittiğini bu arada yakından görmek için düğüne beklerim efendim
bi bakmışız aynı zamanda düğün yapıyoruz olurmu olur valla
Pek konuşamadık ama neredeyse ilk defa keyifliydi.Bundan sonra çalıştırmaları yasakmış herhalde
valla tam hayalimi anlattın kuzum çok sevindim senin de gönlüne göre olmasına inşallah herşeyiniz sorunsuz hallolur ve sonra mutlu songeçen yaz bir arkadaşımızın olmuştu havuz başında dediğin gibi onlar düğün sonunda ikiside havuza atladı çok eğlenceliydi senden de bekliyorum bu çılgınlığı buarada merak ettim canım istanbulda bu tarz yerlerin ücretleri ne kadar
elinden kurtulamadılar yani sevindim canımamin canım hepimizinki inşallah... kafalar güzelleşince yaparız büyük ihtimallecanım istanbulda semt olarak çok değişiyor fiyatlar genelde 50 tl den falan başlıyor adam başı ama yemeklisinden söz ediyorum ben çok sağlam bir pazarlık stratejisi gerçekleştirdim uygun fiyata kapattım..
olurmu kuşum terketmek daha seni evericezeee tabii haliyle bir süre olmam ben düğün öncesi ve sonrası ama sonra yine döner anlatırım size neler olup bittiğini bu arada yakından görmek için düğüne beklerim efendim
Canım hatırladım seni hoşgeldin negüzel askerligide erken bitirmişsiniz
sağol nehircim, hatırlamana çok sevindim... evet erken bitti.. darısı sana , sizlere inşaALLAH(C.C)...
Amin canım benim inşallahsağol nehircim, hatırlamana çok sevindim... evet erken bitti.. darısı sana , sizlere inşaALLAH(C.C)...
ve İzmir sular altında kızlar bildiğiniz sel akıyor şuan evin önünden
Amin canım benim inşallah
Burdada yagıcak gibi kuzum güzel bir yagmur yagsın istiyorum son kez amaDelimiyim ne
ben yanına giderken hiç gidemicekmişim gibi gelirdi yanına gidene kadar inanamazdım onu göreceğime şimdi de aynı durumdayım canım ama heyecan da dorukta
Kızlarrr bugün eşim ayrılış muaynesi olmuş
yaaa akşama kadar çok fena kaynatmışsınız. ama ben yeni geldim işten. kimseler kalmamış. bütün sayfaları da okuyamadım zaten.
aynı şeyi ben de hissediyordum ve hala hissediyorum. yanına gidene kadar hayal gibiydi. şimdi de inanamıyorum. :44:
bizimkiler de pazartesi olacaklarmış. hazır muayene olmuşken gönderseler ya canım. ne tutuyorlar haftaya kadar?
bir de şu durup dururken kıl dönmesi ameliyatı olanlara, sorunu yokken sorun yaratıp (gerçekten hasta olanlara demiyorum) askerlikten kaçanlara sinir oluyorum. onlarınki can zaten sadece, bizimkiler de enayi sanki.ne biçim erkeklerse dayanamadılar 5 ay. ilk başlarda biz de konuşuyorduk ama işin içine girince hiç etik gelmemişti bize, vazgeçmiştik. 5,5 aylık askerlikten kaçıyorlar da ileride hayatlarında bir sıkıntı olunca nereye kaçacaklar acaba? ben kadın olduğum halde gururuma yediremem... pehh
Canım benim eşimin belinde tutulma oldu orda hiç kıpırdayamıyordu. Yanına gittim 3 kişi taşıdı ziyaretçi odasına. O kadar kötü olduğunu görüne kadar tahmin edememiştim. Revire gitti iğne vurmuşlar sadece onun etkisiyle 1-2 saat uyudu ama geçmedi. Araç yok diye sevkde vermediler. Ertesi sabahı zor ettik yatakta hiç kıpırdayamadı. Sabah erkenden gittim Allah razı olsun komutanlarından biri ilgilendi o güne çarşı izni yazdı kendi imkanlarımızla hastaneye götürdük. Doktor(yarbay) kızmış bu işler eşle anneyle babayla olmaz koskoca devlet var arkanda demişne istirahat verdi ne bişey gerçi vermese ne oldu kıpırdayamıyorduki. Bir de böyle bahtsız bedeviler var
şuan berbat canım burası 3 gün de böyle sürebilirmiş bi çok yeri su bastı
şimdi de ona sarılana kadar askerliğin bittiğine inanamıcamyaaa akşama kadar çok fena kaynatmışsınız. ama ben yeni geldim işten. kimseler kalmamış. bütün sayfaları da okuyamadım zaten.
aynı şeyi ben de hissediyordum ve hala hissediyorum. yanına gidene kadar hayal gibiydi. şimdi de inanamıyorum. :44:
bizimkiler de pazartesi olacaklarmış. hazır muayene olmuşken gönderseler ya canım. ne tutuyorlar haftaya kadar?
bir de şu durup dururken kıl dönmesi ameliyatı olanlara, sorunu yokken sorun yaratıp (gerçekten hasta olanlara demiyorum) askerlikten kaçanlara sinir oluyorum. onlarınki can zaten sadece, bizimkiler de enayi sanki.ne biçim erkeklerse dayanamadılar 5 ay. ilk başlarda biz de konuşuyorduk ama işin içine girince hiç etik gelmemişti bize, vazgeçmiştik. 5,5 aylık askerlikten kaçıyorlar da ileride hayatlarında bir sıkıntı olunca nereye kaçacaklar acaba? ben kadın olduğum halde gururuma yediremem... pehh
hava durumuna bi baktım kuzum önümüzdeki hafta salıdan itibaren havalar mis miss sevdiklerimizi miss gibi yaz havasıyla karşılıcazzİnşallah sakinleşir canım böyle tehlikeli olması çok kötü sakin sakin yagsa burasıda okadar sogukki yagsa hafifliycek sogugu gibi böyle kışı yaşıyoruz resmen
kesinlikle en ideal dönem aralık celbi kışın zaten havalardan bir yere çıkasımız gelmiyor evde geçirdikankara'da hava öyle güzel ki resmen yaz kokusu var. ve tabi aynı zamanda aşk kokusu. iyi ki haftaya askerlerimiz geliyor. hayat böyle cıvıl cıvılken, herkes tatildeyken, akşamları tüm sevgililer el ele yürüyorken, piknik sezonları açılmışken, sahiller güzelleşmişken, günler uzunken, geceleri bir ayrı güzelken sevdiklerimiz yanımızda olacak.
kışın televizyon karşısında oturuyorduk, yapacak bir şey de yoktu. iyi ki kışın gittiler. günler de kısaydı, hemen akşam oluyordu. hemen gün bitiyordu. şu iki hafta ne kadar uzun geldi. havalar ısındıkça zaman zor geçiyor. yazın o sıcağında güneş altında eğitim görmekten de kurtuldular. askerlik için en iyi zaman aralık dönemi galiba. :44:
tam aşk mevsimi. şükür ki yalnız geçirdiğimiz son günlerimiz... haftaya bu saatlerde ben buralara uğramam herhalde.
şimdi de ona sarılana kadar askerliğin bittiğine inanamıcam
acaba parmağımı kırmaya mı çalışsam diye düşünen psikopatlar bile var canım
hava durumuna bi baktım kuzum önümüzdeki hafta salıdan itibaren havalar mis miss sevdiklerimizi miss gibi yaz havasıyla karşılıcazz
kesinlikle en ideal dönem aralık celbi kışın zaten havalardan bir yere çıkasımız gelmiyor evde geçirdikyazın gitseler napardık o uzun yaz günleri geceleri her yer cııvıl cıvıl mis gibi tatil planları dururken biz bir başımıza kalcaktık sevgililerin arkalarından gidip ellerini ayırıverirdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?