Çok güzel bir şarkı seçmişsin canımMurat Kekilli - Bugün Benimsin (2013) - YouTube
kızlar bu şarkıyı 17 mayıs kavuşma günümüz için seçtim :))
selam kızlar nasılsınız...
bakıyorum hem heyecan varr hem mutluluk varrr.
hemde sıkıntılar var....
ee hayat bu işte...
Ama Rabbımın izniyle 16 mayıs gecesi (evli olanlar için söyluyorumm)
kocalarımızla uyuyacagız.....
son 15 gece inşallah
Çok güzel bir şarkı seçmişsin canım
İyim canım sen nasılsın dedigin gibi hayat neşe sevinç hüzün herşey bizler içinBursadan kestane şekerini aldık bugünde
hahaha evettt tatlım aynen....
Bursaya erken saatte geldığımız ıyı oldu..Bursa'nın gezilecek cok yerı var
:) :) :)
Ben çok yoğunum iş yerinde....
saniye boş anım yok desem.......
vee işteki sıkıntılar streslerr işteeee
SENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ BU KADA RMI OLUR AYNI CUMELLER SENI KIZLARI GIBI SEVIYORLAR özlüyorlar...bekar değilsin artık sana kalsa unıdekı gıbı olalım der kastettıgım ve ıstedıgım sey o kadar basıt kı ...dediğin gibi gidicez sımdı doyamadık kalın bu haftada oyle gıdın su bu bayramalrda da aynı hep...ıkı bayrmdr aıleme bayramın son gunu aksam gelıyorumartık doldum plan aypısoun sevınıyorsun ama yarım hep sartlandırdılar cunku soyle olcak boyle olcak dıye kendını yıyosun pikolatacaım Allah sabrımızın mukafatını versın eslerımızede goren goz
Âmin:)benim umudum pek yok,askerden dönünce düzelmezse hiç düzelmez.bakalım nasıl olacak
ahh yarenlerim benim nasılsınız..şafağı gördükçe bağırasım geliyor heyecandan ..
çok şükür Rabbime ya bitiyor ..
son günlerde rejime ağırlık verdim kızlar ama pek bir işe yaramıyor gibikendimi kötü hissediyorum bu yüzden yaa
bende sabıtleıdm ama durmak yok bol su ıcıyorum..aksamlarıda sadece corba yogurt salataya karrr verdım en azından mayıs 16 a akdr boyle yapıcam dun corba yogurt yedım cunku tatlıya dayanamıyorum ben :'( o yüzden gun ıcınde cıkolata tatlıo dondurma yersem aksam yemegını hafıf gecırıyorum sabahları zaten fix..kepeklı tost oglende corba yogurt bır dılım kepek ekmek ve yemek(lahana sarma ,kuru kofte,tavuk haslama artık ne varsa menüde)
benm nişanlım bize gelicek direk 5 gün kalcak sora istanbula evine gecicek , bitanedir omayıs 14 ya da 1 5te burada herkesss ne giyeceğini paylassıncok severım öyle şeyleri ben mayıs 11 de alısverıse cıkıcam ısn pant aldım zaten ustume bısıler bakıcm bıde spor ayakkabı,parfüm
ya valla çalışırken o kadar zor oluyor ki..ekmek yemiyorum bir tek öğle yemeğini burda yiyorum..akşam da çok az yemeye çalışıyorum ama malesef pek yapamıyorumayy nolcak benim bu halim yaaaa
çalışırken şöyle zor,evdeyken düzenli yemek yapabiliyorsun kendine göre öğünler saat şaşmıyor,spor yapabiliyorsun bunun için enerjin ve zamanın oluyor..
Ama şunu söyliyeyim ben mesela evde kahvltı yapmıyorum hergun yaopcam dıye saatı kuruyorum uykuya yenık dusuyorum o yuzden her sabah domates ve beyaz peynırlı kepeklı tost soyluyorum bufeden ya da sımıt alıyorum sokak sımıtı kalorısı pogacaya borege gore dusuk...öğlen iş yernde yıyorum sulu yemek sıparıs edıyoruz corba yogurt ana yemek seklınde ekmegı kepek ıstıyorum restauranttan..ara öğünüm var sonra 15.00 ya da 15.30 gibi bu öğünlerde bazen nefsime yenk dusup cıkolata yesemde...aksamda yıne hafıfı yıyorum evde...spor aletım var evde yapıyorum normalde ama evlyken bazen hamıellk suphesı durumu oluyo ınsanın aklına kurt dusuyo oyle olunca sporda yapamıosun :S bol su ıcıyorum bıtkı caylarını onerırım yesıl cay ve lıptonun 5 i 1 arada cayı gercekten tok tutuyor toksınlerı arındırıyor odemı onluyor...ve su 2 ya da 2.5 ltre ama en az 8 brdk su ıc spor yapıosan daha cok...
minklemur o alıskanlık bendede var cyaın yanına bısey yeme alskanlıgı...
kuru incir ye cayın yanına 1-2 adet gecektr tatlı hıssın tatlıdan cıkolatadna daha ıyıdr sonucta...onunda fazlası zarar ama
kılon cok gelmedı bana ama boyun mu kısa?denilenler dogru dıyete sokma kendını agır dıyetlere dıkkt et sadece zamanla yavasta olsa gıdecek...
ben sımdı cıkıyorum ışten hepınıze ıyı aksamlar .....
Pikolatam deme öyle bak bebişin var bana kötü örnek olma değişcek inanıyorum..sen annesin dua et...Allah hepimizin herkesin eşiyle arasındaki aşkı muhabbeti arttırsın böyle mevuzlardan bile muhabbetim bozulmasın inş bir daha...
ah kuzum ah aynen dediğin gibi söyleniyor 10 dk sonra tekrar arıyor bu sefer aşk sözcükleri sanki farklı insanlarla konuşuyormuşum gibi hissediyorum tabi içimden de sen gelince görürsün diye söylemeden edemiyorumcanım benim günaydın az kaldı hepimiz son günlerde cidden sıkıntı yaşıyoruz bizimkide aynı hiç tartışmaya bile girmiyorum hemen teli kapatmaya çalışıyorum ortam gerilince sonra tekrar arıyor daha bir sakin sıkıntıdan patladılar bize sarıyolar dün sabah aradı bidaha hiç aramadı valla üzülmedim bile artık çünkü arayıp oyle konuşunca sinir oluyorum. ama bir yandan da hak veriyorum dayanıcaz gültenim gelince göstericez günlerini artıkın
çok haklısın pek hoş bir durum olmamış ben evli olmamama rağmen döndüğünde başbaşa kalıcağımız bir ortam olmasını çok istiyorum ne yapsam diye düşünüyorum ki siz evlisiniz evinizde onunla beraber ayrı geçen günlerin acısını çıkarmak istemen çok normal fakat işte onların düşünceleri daha farklı olabiliyor tüm sevdiklerini bir arada görmek istiyor herhalde döndüğünde kendini üzme yıpranmaktan başka bişey yapmıyoruz kendimize sonuçta onların dediği oluyor maaleseforda geçireceğiniz günler sayılı sonra dönüp yuvanızda başbaşa olucaksınız. hiç olmazsa artık uzaklarda değil yanımızda olucaklar
evet evet canım bu bizim şafağımız şaka gibi dimiselam kızlarrr bugün nasılsınızyaramazpisim kızlar söylemiş her şeyi mümkün olduğunca canını sıkmamaya çalış şafağa ve ona kavuşacağın ana odaklan burcum gültenimmm sizler nasılsınızzzz şafak sıkıştırıyor haliyle bizimde dengemiz şaştı ama kızlar ben hala inanamıyorum bu şafak bizim mi
Günayydın benim canım sıkkın biraz dün ilk kez eşimle kötü şekilde kapattım telefonu...Sinirlerim çok bozuk...Askerlik dönüşü direk onun memlektine gidiyoruz şimdi anlayışlı ol ailesi diye düşünenleriniz olucak ama öncesini bilmiyorsunuz zaten sürekli birlikteyiz askere gitmeden son iki hafta bile kalabalıktıkşimdi dedim tamam gidiyoruz gidelim de ama beklerdm ki eşin olarak filir alışverişi yapalım sor..dönüşümüzü planlayalım hala dönüş tarihi açık diyor o benim ailem dedi bana ..Ben yalı kazığı çünkü Zaten ondan sonrakı hafta fuar var yıne babası vs herkes gelıcek...Bız ne zaman evımızde hasret gıderıcez..Cok öfkeliyim çok bunu da yansıttım bana senıns ınırleırn bozulmus evde yalnız olmktn evın sorunlarından askım vs dıyor sınırlerımı bozan o ...Görmezden geliyor...sonra aglamaya basladım telefonu kapatabılır mıyız lutfen senı de daha fazla sıkmak sıtemıyorum dedım konusmaya calıstı bana dıyecegın bısey var mı vs yumusak ses tonlarıyla ,kendıne dıkkt et iyi nöbetler öpyrm deıdm kpattm soguk sekılde...Çok sıkıldım artık emri vakilerden biz eşiz
kızlaaaar yazdıklarınızı okudukça ben bile çok heyecanlanıyorumbize de nasip olsun
kızlaaaar yazdıklarınızı okudukça ben bile çok heyecanlanıyorumbize de nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?