349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kimseler yok. akşam hava çok güzeldi, dışarıda yürüyüş yaptık bi komşumla, parkta oturduk. tam sevgililerle gezme havası. gelseler artık da rahatlasak. günler hızlı geçiyor ama şafak yavaş mı atıyor ne? iyice sabırsızlanıyorum artık.

Kizlar bitsin artik cok daraldim sinirlerim iyice lacka oldu

bitse keşke gültenim. bi sorun yoktur inşallah? :26:

ben de çok yoruldum. her şey üst üste geliyor. bir de hırsız dadandı şimdi apartmanımıza. eşi askerde olan yeni gelin olarak biliyor beni herkes, duyan olursa diye korkuyorum.

gücümün son demlerini yaşıyorum.

Herseye tmm demek susmak yoruyor artik beni bugune kadar hic sorun yasamazken simdi herseyde soylencek birsey buluyor
Sende dikkat et kendine canim Allah korusun

son günlerde zorlanıyor olabilir. :44: bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki... herkesin psikolojisi bir garip oldu. yorulduk hepimiz. az daha sabretmemiz gerekiyor galiba.

Günaydın arkadaşlar şafagımız 16
Ve işte sevdigimiz ikoncan şükürler olsun
Tek hanelilere son 7
Bugün güzel vatanımızdan BURSAdayız BURSAmıza selam yola devam
B Harfinede gelmiş bulunmaktayız rabbime şükürler olsun
Eki Görüntüle 699140
Bakalım BURSAmızın nesi meşhurmuş?​
Bursa Yesil Turbe, Bursa Ulu Cami, Kozahan, Iznik Cinileri, Bursa Cumalikizik Koyu ve Evleri, Bursa Uludag Milli Parki, Kestane Sekeri,
Seftali, Bicak, Bursa Havlusu, Gemlik ve Mudanya'nin Zeytini, Bursa Inegol Koftesi, Cekirge-Oylat Kaplicalari, Iskender Kebabi, Bursa Inkaya Cinari, Mihalic Peyniri, Iznik Golu, Emsali zor bulunan Irgandi Kopru, Bursa Osman Gazi ve Orhan Gazi Turbesi, Bursa Emirsultan turbesi, Bursa Molla Gurani Turbesi, Bursa Molla Fenari Turbesi, Karagoz ve Hacivat, Bursa Uftade Turbesi, Hisar ve Orta Pazar mahallelerindeki surlar ve Osmanlinin Bursa’ya ilk girdigi Kapi (Saltanat Kapi Yeni Yapilan Degil)

Günayydın benim canım sıkkın biraz dün ilk kez eşimle kötü şekilde kapattım telefonu...Sinirlerim çok bozuk...Askerlik dönüşü direk onun memlektine gidiyoruz şimdi anlayışlı ol ailesi diye düşünenleriniz olucak ama öncesini bilmiyorsunuz zaten sürekli birlikteyiz askere gitmeden son iki hafta bile kalabalıktık şimdi dedim tamam gidiyoruz gidelim de ama beklerdm ki eşin olarak filir alışverişi yapalım sor..dönüşümüzü planlayalım hala dönüş tarihi açık diyor o benim ailem dedi bana ..Ben yalı kazığı çünküZaten ondan sonrakı hafta fuar var yıne babası vs herkes gelıcek...Bız ne zaman evımızde hasret gıderıcez..Cok öfkeliyim çok bunu da yansıttım bana senıns ınırleırn bozulmus evde yalnız olmktn evın sorunlarından askım vs dıyor sınırlerımı bozan o ...Görmezden geliyor...sonra aglamaya basladım telefonu kapatabılır mıyız lutfen senı de daha fazla sıkmak sıtemıyorum dedım konusmaya calıstı bana dıyecegın bısey var mı vs yumusak ses tonlarıyla ,kendıne dıkkt et iyi nöbetler öpyrm deıdm kpattm soguk sekılde...Çok sıkıldım artık emri vakilerden biz eşiz

yuppiiiii şafak olmuş 16 ve ençok sevdiğim ikondayız bugün

Gerçekten kabalık etmiş insan karısıyla o kadar yalnız ayrı kalmış baş başa vakit geçirmek ister napacan sen ananı babanı ya çocukmusun ! Kıyamam

Gerçekten kabalık etmiş insan karısıyla o kadar yalnız ayrı kalmış baş başa vakit geçirmek ister napacan sen ananı babanı ya çocukmusun ! Kıyamam

çok üzgünüm bir o kadar öfkeli...geçmiyor içimdeki şey de...zaten çalışıyoruz geç dönemeyiz niye böyle yapıyorsun diyor ben biliyorum orada vbırakmıcklar sımdı her zamankı gıbı emrı vakı bır suru davet ayrlıcaklar bıze sormadan..Gercekten cok sınırlıyım onunla gelene kadar konusmasam konusmam o kadar yani Öyle üzülüyorum ki evimizde de zaman gecırıcez dıyo ne zaman gelicez zaten bı hafta sonra yıne herkes gelıcek biz ne zaman gecırcez zaten haftaıcı ıs var Ben copk sabırlı ve anlayıslıyım gercekten suıstımal edılıyorum hep ama artık doldum patlycam

Canım haklısın çok iyi anlıyorum seni ailesi evet tabiki görücek ama sende hasret gidericeksin biraz yanlız kalmak kafa dinlemek istiyorsun eşinle ne denilirki bu duruma canım çok üzüldüm eşini ikna edemiyorsunda inatçı biraz sanırım ne diyim rabbim yardımcın olsun inşallah çözersiniz sorunu canım ama kendini üzmemeye çalış üzsende degişmiycek anlamaya çalışmak lazım napalım:26:
yuppiiiii şafak olmuş 16 ve ençok sevdiğim ikondayız bugün

Evet canım son 16 inşallah

ben hep anlamaya calısıyorum zaten hep ben calısıyorum hep munasıbı onun dusundugu oluyor ben boyle surekl ııtıraz eden modundyım neden ama bır dusunse ıkı yıldır bardak doldu! sevıyorum onu oda benı sevıyor ama sevmekle olmuyor ıste sadece ...İnadı bır bana zaten baska kımseye degıl neden cunku yaramazpısı onun nazını ceker şimdi arar üzme beni sevgilim der ! hersey cok guzel uyumluyuz sevıyoruz edıyoruz karısmaz guvenır bana sagolsun sehır dısına gıder gelırım arkımı gormeye sahıplenıcııdr korur kollar maddı konuda da hıc laf edıp kalbımı kırdıgını gormedım ama aıle konsuunda tartısmaktn sıkldım tek konumuz bu ...Cunku hep onun dedıgı oluyor her konuda ortk karar alan biz bu konuda ataerkılız...Ama cok kızgınım bu kez

günaydınlar herkese
en sevdiğim ikona gelmiş bulunmaktayız. 1 li haneleri bile yarıladık

canım cok uzuldum adına o kadar zaman bekle dur o aılesını gormek ıstesın.onlarıda gorsun ama senınle özlemını gıderdıkden sonra gonlunu hos tuttukdan sonra zaten sen o zaman bırşey demezsın kı ıste ınatlasma burdan oluyor ıns.çozersınız canım bıran once

Kizlar bitsin artik cok daraldim sinirlerim iyice lacka oldu

canım benim günaydın az kaldı hepimiz son günlerde cidden sıkıntı yaşıyoruz bizimkide aynı hiç tartışmaya bile girmiyorum hemen teli kapatmaya çalışıyorum ortam gerilince sonra tekrar arıyor daha bir sakin sıkıntıdan patladılar bize sarıyolar dün sabah aradı bidaha hiç aramadı valla üzülmedim bile artık çünkü arayıp oyle konuşunca sinir oluyorum. ama bir yandan da hak veriyorum dayanıcaz gültenim gelince göstericez günlerini artıkın

çok haklısın pek hoş bir durum olmamış ben evli olmamama rağmen döndüğünde başbaşa kalıcağımız bir ortam olmasını çok istiyorum ne yapsam diye düşünüyorum ki siz evlisiniz evinizde onunla beraber ayrı geçen günlerin acısını çıkarmak istemen çok normal fakat işte onların düşünceleri daha farklı olabiliyor tüm sevdiklerini bir arada görmek istiyor herhalde döndüğünde kendini üzme yıpranmaktan başka bişey yapmıyoruz kendimize sonuçta onların dediği oluyor maalesef orda geçireceğiniz günler sayılı sonra dönüp yuvanızda başbaşa olucaksınız. hiç olmazsa artık uzaklarda değil yanımızda olucaklar

Son düzenleme:

Kuzum bak bana laf düşmez tabiki yaşıyan üzülen sensin canımız sıkılır bizim ama senin için yanar biliyorum ama eşinin başka hiçbirşekilde seni üzmüşlügü inatçılıgı yok anladıgım kadarıyla napıcaksın buseferlikte onun istedigi gibi olsun mazur gör askerden dönüyor fikirleri çok başka hepimiz görüyoruz ordaki psikolojiyle yapılan hareketler bunlar en sevdigi yakın hissettigi sensin eşisin sana nazı geçiçek tabiki hep en yakınımıza geçmezmi nazımız kendini üzme artık taştı diye düşünme hadi askerligine veriyorum buseferde gönlün olsun öyle yapalım de bana sorucak olursan yoksa gitsende üzülüceksin geriliceksin zevkte almıycaksın gittigin yerden tartışıcaksın birbirinizi üzüceksiniz bence eniyisi böyle kabullenmek

sağolun kızlar...Sinirliyim ben ondan böyle konuşuyorum geçer inşallah teşekkür ederim dinlediğiniz için...

Zaten gideceğiz sorun cıkarmıyorum ama üzülüyor insan...

Neyse hakkımızda hayırlısı...Kendimi doldurmak istemiyorum Allah daha beterinden korusun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…