Kizlar bitsin artik cok daraldim sinirlerim iyice lacka oldu
Herseye tmm demek susmak yoruyor artik beni bugune kadar hic sorun yasamazken simdi herseyde soylencek birsey buluyor
Herseye tmm demek susmak yoruyor artik beni bugune kadar hic sorun yasamazken simdi herseyde soylencek birsey buluyor
Sende dikkat et kendine canim Allah korusun
Bursa Yesil Turbe, Bursa Ulu Cami, Kozahan, Iznik Cinileri, Bursa Cumalikizik Koyu ve Evleri, Bursa Uludag Milli Parki, Kestane Sekeri,Günaydın arkadaşlar şafagımız 16
Ve işte sevdigimiz ikoncan şükürler olsun
Tek hanelilere son 7
Bugün güzel vatanımızdan BURSAdayız BURSAmıza selam yola devam
B Harfinede gelmiş bulunmaktayız rabbime şükürler olsun
Eki Görüntüle 699140
Bakalım BURSAmızın nesi meşhurmuş?Seftali, Bicak, Bursa Havlusu, Gemlik ve Mudanya'nin Zeytini, Bursa Inegol Koftesi, Cekirge-Oylat Kaplicalari, Iskender Kebabi, Bursa Inkaya Cinari, Mihalic Peyniri, Iznik Golu, Emsali zor bulunan Irgandi Kopru, Bursa Osman Gazi ve Orhan Gazi Turbesi, Bursa Emirsultan turbesi, Bursa Molla Gurani Turbesi, Bursa Molla Fenari Turbesi, Karagoz ve Hacivat, Bursa Uftade Turbesi, Hisar ve Orta Pazar mahallelerindeki surlar ve Osmanlinin Bursaya ilk girdigi Kapi (Saltanat Kapi Yeni Yapilan Degil)
Gerçekten kabalık etmiş insan karısıyla o kadar yalnız ayrı kalmış baş başa vakit geçirmek ister napacan sen ananı babanı ya çocukmusun ! KıyamamGünayydın benim canım sıkkın biraz dün ilk kez eşimle kötü şekilde kapattım telefonu...Sinirlerim çok bozuk...Askerlik dönüşü direk onun memlektine gidiyoruz şimdi anlayışlı ol ailesi diye düşünenleriniz olucak ama öncesini bilmiyorsunuz zaten sürekli birlikteyiz askere gitmeden son iki hafta bile kalabalıktıkşimdi dedim tamam gidiyoruz gidelim de ama beklerdm ki eşin olarak filir alışverişi yapalım sor..dönüşümüzü planlayalım hala dönüş tarihi açık diyor o benim ailem dedi bana ..Ben yalı kazığı çünkü Zaten ondan sonrakı hafta fuar var yıne babası vs herkes gelıcek...Bız ne zaman evımızde hasret gıderıcez..Cok öfkeliyim çok bunu da yansıttım bana senıns ınırleırn bozulmus evde yalnız olmktn evın sorunlarından askım vs dıyor sınırlerımı bozan o ...Görmezden geliyor...sonra aglamaya basladım telefonu kapatabılır mıyız lutfen senı de daha fazla sıkmak sıtemıyorum dedım konusmaya calıstı bana dıyecegın bısey var mı vs yumusak ses tonlarıyla ,kendıne dıkkt et iyi nöbetler öpyrm deıdm kpattm soguk sekılde...Çok sıkıldım artık emri vakilerden biz eşiz
Gerçekten kabalık etmiş insan karısıyla o kadar yalnız ayrı kalmış baş başa vakit geçirmek ister napacan sen ananı babanı ya çocukmusun ! Kıyamam
Canım haklısın çok iyi anlıyorum seni ailesi evet tabiki görücek ama sende hasret gidericeksin biraz yanlız kalmak kafa dinlemek istiyorsun eşinle ne denilirki bu duruma canım çok üzüldüm eşini ikna edemiyorsunda inatçı biraz sanırım ne diyim rabbim yardımcın olsun inşallah çözersiniz sorunu canım ama kendini üzmemeye çalış üzsende degişmiycek anlamaya çalışmak lazım napalım:26:Günayydın benim canım sıkkın biraz dün ilk kez eşimle kötü şekilde kapattım telefonu...Sinirlerim çok bozuk...Askerlik dönüşü direk onun memlektine gidiyoruz şimdi anlayışlı ol ailesi diye düşünenleriniz olucak ama öncesini bilmiyorsunuz zaten sürekli birlikteyiz askere gitmeden son iki hafta bile kalabalıktıkşimdi dedim tamam gidiyoruz gidelim de ama beklerdm ki eşin olarak filir alışverişi yapalım sor..dönüşümüzü planlayalım hala dönüş tarihi açık diyor o benim ailem dedi bana ..Ben yalı kazığı çünkü Zaten ondan sonrakı hafta fuar var yıne babası vs herkes gelıcek...Bız ne zaman evımızde hasret gıderıcez..Cok öfkeliyim çok bunu da yansıttım bana senıns ınırleırn bozulmus evde yalnız olmktn evın sorunlarından askım vs dıyor sınırlerımı bozan o ...Görmezden geliyor...sonra aglamaya basladım telefonu kapatabılır mıyız lutfen senı de daha fazla sıkmak sıtemıyorum dedım konusmaya calıstı bana dıyecegın bısey var mı vs yumusak ses tonlarıyla ,kendıne dıkkt et iyi nöbetler öpyrm deıdm kpattm soguk sekılde...Çok sıkıldım artık emri vakilerden biz eşiz
yuppiiiii şafak olmuş 16ve ençok sevdiğim ikondayız bugün
Canım haklısın çok iyi anlıyorum seni ailesi evet tabiki görücek ama sende hasret gidericeksin biraz yanlız kalmak kafa dinlemek istiyorsun eşinle ne denilirki bu duruma canım çok üzüldüm eşini ikna edemiyorsunda inatçı biraz sanırım ne diyim rabbim yardımcın olsun inşallah çözersiniz sorunu canım ama kendini üzmemeye çalış üzsende degişmiycek anlamaya çalışmak lazım napalım:26:
Evet canım son 16 inşallah
ben hep anlamaya calısıyorum zaten hep ben calısıyorum hep munasıbı onun dusundugu oluyor ben boyle surekl ııtıraz eden modundyım neden ama bır dusunse ıkı yıldır bardak doldu! sevıyorum onu oda benı sevıyor ama sevmekle olmuyor ıste sadece ...İnadı bır bana zaten baska kımseye degıl neden cunku yaramazpısı onun nazını ceker şimdi arar üzme beni sevgilim der !hersey cok guzel uyumluyuz sevıyoruz edıyoruz karısmaz guvenır bana sagolsun sehır dısına gıder gelırım arkımı gormeye sahıplenıcııdr korur kollar maddı konuda da hıc laf edıp kalbımı kırdıgını gormedım ama aıle konsuunda tartısmaktn sıkldım tek konumuz bu ...Cunku hep onun dedıgı oluyor her konuda ortk karar alan biz bu konuda ataerkılız...Ama cok kızgınım bu kez
Kizlar bitsin artik cok daraldim sinirlerim iyice lacka oldu
Günayydın benim canım sıkkın biraz dün ilk kez eşimle kötü şekilde kapattım telefonu...Sinirlerim çok bozuk...Askerlik dönüşü direk onun memlektine gidiyoruz şimdi anlayışlı ol ailesi diye düşünenleriniz olucak ama öncesini bilmiyorsunuz zaten sürekli birlikteyiz askere gitmeden son iki hafta bile kalabalıktıkşimdi dedim tamam gidiyoruz gidelim de ama beklerdm ki eşin olarak filir alışverişi yapalım sor..dönüşümüzü planlayalım hala dönüş tarihi açık diyor o benim ailem dedi bana ..Ben yalı kazığı çünkü Zaten ondan sonrakı hafta fuar var yıne babası vs herkes gelıcek...Bız ne zaman evımızde hasret gıderıcez..Cok öfkeliyim çok bunu da yansıttım bana senıns ınırleırn bozulmus evde yalnız olmktn evın sorunlarından askım vs dıyor sınırlerımı bozan o ...Görmezden geliyor...sonra aglamaya basladım telefonu kapatabılır mıyız lutfen senı de daha fazla sıkmak sıtemıyorum dedım konusmaya calıstı bana dıyecegın bısey var mı vs yumusak ses tonlarıyla ,kendıne dıkkt et iyi nöbetler öpyrm deıdm kpattm soguk sekılde...Çok sıkıldım artık emri vakilerden biz eşiz
ben hep anlamaya calısıyorum zaten hep ben calısıyorum hep munasıbı onun dusundugu oluyor ben boyle surekl ııtıraz eden modundyım neden ama bır dusunse ıkı yıldır bardak doldu! sevıyorum onu oda benı sevıyor ama sevmekle olmuyor ıste sadece ...İnadı bır bana zaten baska kımseye degıl neden cunku yaramazpısı onun nazını ceker şimdi arar üzme beni sevgilim der !hersey cok guzel uyumluyuz sevıyoruz edıyoruz karısmaz guvenır bana sagolsun sehır dısına gıder gelırım arkımı gormeye sahıplenıcııdr korur kollar maddı konuda da hıc laf edıp kalbımı kırdıgını gormedım ama aıle konsuunda tartısmaktn sıkldım tek konumuz bu ...Cunku hep onun dedıgı oluyor her konuda ortk karar alan biz bu konuda ataerkılız...Ama cok kızgınım bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?