- 5 Aralık 2012
- 791
- 14
- 68
çok üzgünüm bir o kadar öfkeli...geçmiyor içimdeki şey de...zaten çalışıyoruz geç dönemeyiz niye böyle yapıyorsun diyor ben biliyorum orada vbırakmıcklar sımdı her zamankı gıbı emrı vakı bır suru davet ayrlıcaklar bıze sormadan..Gercekten cok sınırlıyım onunla gelene kadar konusmasam konusmam o kadar yani
Öyle üzülüyorum ki evimizde de zaman gecırıcez dıyo ne zaman gelicez zaten bı hafta sonra yıne herkes gelıcek biz ne zaman gecırcez zaten haftaıcı ıs var
Ben copk sabırlı ve anlayıslıyım gercekten suıstımal edılıyorum hep ama artık doldum patlycam
canım orda sadece haftasonu içinmi kalıcaksınız? belki eşin sadece 2gün diye önce orayı tercih etti ama sonrasında bütün günler sizin olucak ama. senin istediğini ben de isterdim eminim önce bana gelsin başbaşa 2gün olalım sonra ailenin yanına gideriz diye.o da tam tersi düşünüyo demekki.ikna edebileceğine inanıosan bi sonraki haftasonu gidelim dersin ama ikna edemezsen de çok üzme ve yıpratma kendini canım bak bunları düşünürken asıl mutluluk yaşamamız gereken şeyi arkaya 2.plana attın.askerlerimize kavuşuyoruz artık hep yanımızdalar bunu düşün canım.