349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım orda sadece haftasonu içinmi kalıcaksınız? belki eşin sadece 2gün diye önce orayı tercih etti ama sonrasında bütün günler sizin olucak ama. senin istediğini ben de isterdim eminim önce bana gelsin başbaşa 2gün olalım sonra ailenin yanına gideriz diye.o da tam tersi düşünüyo demekki.ikna edebileceğine inanıosan bi sonraki haftasonu gidelim dersin ama ikna edemezsen de çok üzme ve yıpratma kendini canım bak bunları düşünürken asıl mutluluk yaşamamız gereken şeyi arkaya 2.plana attın.askerlerimize kavuşuyoruz artık hep yanımızdalar bunu düşün canım.

peki..denizcim sağol

selam kızlarrr bugün nasılsınız yaramazpisim kızlar söylemiş her şeyi mümkün olduğunca canını sıkmamaya çalış şafağa ve ona kavuşacağın ana odaklan burcum gültenimmm sizler nasılsınızzzz şafak sıkıştırıyor haliyle bizimde dengemiz şaştı ama kızlar ben hala inanamıyorum bu şafak bizim mi

sagol pinkladybug tesekkur edeırm cnm ilginize...

pikolata yakaladık seni nerdeydin sen ?nasıl gidiyor bakalım spor falan demıstın ?

canım benim allaha şükür iyiyim ya evet bi bezginlik var artık beklemekten ama şafağımız çok az kaldı bazı planlarımı gerçekleştirmek için bana anca yeticek bir zaman oyüzden çok yıpratmıyor beni şuanda askerimin canı çok sıkılıyor artık ses tonu berbat ona üzülüyorum ama elden ne gelir hastane postane kovalayıp duruyorlar bu son günlerde işte sende iyisin dimi yazdıklarından anladığım kadarıyla aşafağın sevinci ağır basıyor en güzeli tatlım artık 15 gün kişisel bakımımızla falan gelir geçer

yaramazpisi ne göz varmış valla iyi yakaladın pikolatayı canım nerelerdesin sen neler yaptın biran önce merakımızı gideriver aaaaaa

Vay be şafak 16 olmuş:) inanamıyorum kızlar neredeyse bitirdik.içim çok buruk,moralim bozuk...2 aydır ailemin yanındayım,haftaya Ankara'ya evime dönüyorum. Dönmek istemiyorum ailemi bir daha böyle rahat rahat göremeyeceğim...ayrı şehirlerde olmak çok zor. Eşimle genel olarak iyiyiz ama ben Ankara'da yapayalnızım. Hep ona ve ailesine göre yaşıyoruz...

Cnm ya ne denebilir ki...seni öyle iyi anlıyorum ki,aynı şeyleri yaşıyoruz ve malesef yaşamaya devam edeceğiz.çünkü böyle yetişmişler,onlara göre gayet normal,sorun çıkartan ve memnun olmayan biziz.benim ailem bu konuda çok hassas.bizde yeni evli çiftin evine uzun süre gidilmez,hafta sonları rahatsız edilmez.ailem beni ziyarete Ankara'ya gelince bile pazar akşam gelir.hafta sonu eşimle vakit geçirelim,planımız varsa bozulmasın diye.o kadar hassaslar ki...ben de böyle bir ortamda yetiştiğim için eşimin tutumu garibime gidiyor.bu konuda çok doluyum ve sanırım patlama noktasına geliyorum.annemler benimle haftaya Ankara'ya dönecek,evimi vs.temizleyeceğiz.eşim cuma dönecek.annem diyor ki" biz o gece sizde kalmayız,eşinle rahat rahat vakit geçir,kayınvalidende kalalım,sabah erkenden memlekete dönelim,geçirmeye falan gelmeyin sakın " diyor.yani eşim döner dönmez ailem gidecek.sırf bizi düşündükleri için....sanki yalnız kalabilecek miyiz?kesin hafta sonu ailesi bize gelir ya da siz gelin derler.eşimde kıramaz,çünkü ailesi....

az kaldı az onlarda rahatlayacaklar biraz daha dişlerini sıkmaları lazım bizimde denetlemeler çok yoruyor tam gider ayak can da sıkıyor. ben iyim çok şükür canım cidden şafağın sevinci ağır basıyor ama bizde de belirsizlikler çok fazla geldiğinde kalabilecek mi baloma mezuniyet törenime geri gelebilecekmi gelse mezuniyet törenine nasıl girecek (malum benim ailem orada olacak falan) onun dışında pek bi sorun yok canım çok şükür

Pek giremedim kızlar,antalyadaydım.baba evimde:) orada internet yoktu.sporu bıraktım.sağlık koşullarımız yapmamıza izin vermedi.kızımla çok fena grip olduk,2 hafta yattık.öksürmekten kaburgam batıyor,şimdi de onu çekiyorum.10 gün sonra da Ankara'ya dönüyorum işte,dönüp dolaştım gene evime dönüyorum.2 ay ailemle vakit geçirdim.tüm sülalemi gezdim,toplam 4 şehir turladık:)

Gerçekten benziyormusuz benım aılem kac kez ıstanbula gelıp bana gelmedı sırf haftasonu esımle planım vardır bozulmasın dıye ebnım annem babam canımdr hala arar musytmısn der oyle gelır ıste bu yuzden sabrım cok azalıyor onlar bu kadar hassas bana gelmezken evım bos kalmıyor

Ay yine iyisin canım ya kayınvalıdenler dememıs ıkı ay ordasn bı ayda bızde kal vs...sanslısın...Ne guzel annenlerde bebişe doymuştur ...Çok geçmiş oslun dikkat edin kendinize...Bakalım ben de eşim gelsin evi taşıycaz derin temizliğe girişicem daha bi yandanda kıslıkları yorganları falan posetlıycem hurclara doldurcam tasınmada kolaylık olsun...Eşim gelince hallederiz gerisini de ...Ben diyeti ağır sekılde aypmıyorum spor desen insan en ufak suphelı bısey olsa hamılelıge daır korkudan bısey yapamıyor :S ama dikkt ediyorum bıol su içiyorum...mayıs 10da paylasırım sizinnle....haftasonu sehır dısında arkımın yanındaydım alısverıs yaptık pantoln aldım askılı bir de eşimle özel bir aksam yemegi planlamıstım evımızde(tabı fırsatımız olursa !) onun ıcın bıle cok guzel sıyah mını elbıse aldım ..

Evimize döndüğümüzde onunla güzel bir kahvaltı yapmak ıstıyorum sonra o ev bakmaya gıdıcek biz birlkte çalısıyoruz muhtemelen ben o ara ıslerı gotrmeeye devam ederım..Sonra o günün akşamına özel bir yemek planlıyorum gitmeden buzluguma hazırlıcam etlerı kavurup,sarmaları sarıp,günün menüsü sarma,hünkar beğendi,yogurt corbası(cok severde) salata ve tatlı olucak ...

tabii elbiseler giyilecek müzikler açılacak (ahh ahh işte benim planlarım böyleyken gölge düşüveriyor

Nasıl olacak bilmiyorum.sırf bunları yaşayacağım gücüm kalmadı diye evime sevinerek dönemiyorum.biz hiç bir hafta sonu evimizde kalmadık,evlendiğimiz günden beri...Cumartesi kahvaltı yapıp kayınvalidemlere geçiyoruz,pazar akşam evimize dönüyoruz.etken dönemezsin,neden kalkıyorsunuz daha yemek yemedik vs.derler.yemek yersin çay içmedik derler.saat 11 olur,o saatten sonra da yatar uyuruz.eşime şikayet etsem bizi seviyorlar görmek istiyorlar seni de kızları gibi görüyorlar der.görüştüğümüz bir hafta sonu onunda lafını ediyorsun hiç memnun olmuyorsun der...hafta içi zaten çalışıyor görüşemiyoruz ki...

İnşallah planların gerçekleşir,çok güzel bir akşam geçirirsiniz.ben zaten 3 ay kayınvalidemde kaldım,onlara kalsa hep orda kalırdım ama ailemin yanına geçtim:)zaten eşim dönünce hep onlardayız,azıcıkta ailem torun sevsin.
İnan ben daha eşim dönünce şöyle yapıcam diye plan yapmadım,sanırım yapmayacağım.sonra bozuluyor ve üzülen ben oluyorum.akışına bıraktım:)

SENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ BU KADA RMI OLUR AYNI CUMELLER SENI KIZLARI GIBI SEVIYORLAR özlüyorlar...bekar değilsin artık sana kalsa unıdekı gıbı olalım der kastettıgım ve ıstedıgım sey o kadar basıt kı ...dediğin gibi gidicez sımdı doyamadık kalın bu haftada oyle gıdın su bu bayramalrda da aynı hep...ıkı bayrmdr aıleme bayramın son gunu aksam gelıyorum artık doldum plan aypısoun sevınıyorsun ama yarım hep sartlandırdılar cunku soyle olcak boyle olcak dıye kendını yıyosun pikolatacaım Allah sabrımızın mukafatını versın eslerımızede goren goz

Canım yine yapıcaksın negüzel bir menü oluşturmuşsun öyle inşallah keyifli güzel akşamlar geçiriceksin eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…