yaramaz pisicim, durumun zor valla. ama hep iyi tarafından bakmak gerek sanırım. evliliğinizin öncesini bilemem ama benim eşim 15 mayıs çarşamba akşamı çıkacak. gece yarısından sonra gelir inşallah. perşembe benim annemlere ve bi arkadaşa gidip cuma sabah 5 te yola çıkacağız eşimin ailesinin yanına gideceğiz. 10 saat yol... pazar günü ancak döneriz herhalde. 1 haftadan fazla oluyor. ona da mecburuz ben işe başlamak zorundayım. yoksa daha kalırdı. ama ben keyif almaya bakıyorum. bağ bahçe, erik, kiraz yerim diyorum. üstelik ota, ağaca, çiçeğe, böcüğe, bağa, bahçeye de alerjim var.

durmadan burnum akar. :2: ama sonrasında hep benimle olacak. ona bu mutluluğu çok göremem. ailesi çok özledi, gün saydılar. görmek onların da hakkı. ben olsam hemen gider miydim bilmiyorum. asla da bilemem çünkü bir erkek gibi düşünüp, hissedemem...
yanımda olsun, gözümün önünde olsun da gerisi önemli değil. gündüz yalnız kalamasak da geceler bizim. onunla uyuyup onunla uyanmak bile yeter şimdilik. ama dediğim gibi ne önceki yaşantınızı biliyorum ne de duygularınızı. sadece bir yorum benimki... aynı durumda sayılırız seninle.
eşim bana da alınmıştı. bir haftadan fazla kalmak istediğinde pılımızı pırtımızı toplayıp göç edelim istersen demiştim.

çok bozulmuştu. kötü niyetle söylememiştim oysa ki dalga geçiyordum ama şakasını bile kaldıramıyorlar.