349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar ben anlamadım ya ben şafagı 16 sayıyorum askerim 15 diyo.ayın 16 sında çıkıcam akşam yanındayım dedi.neyse bende 15 deyim bari bi gün daha yaklaştım

aahh inşallah kızlar, daha yolun başındayız ama olsun bugünlerde bitecek ve bizde sizler gibi geleceği gün ne giysek planları yapacağız topiğimizde

İnşallah canım inşallah sorunsuz güzel güzel geçer günleriniz sıkıntılarınız az olsun Gültencigiminde dedigi gibi nasıl geçtigini anlayamayın inşallah

amin inşallah canım sizlerde göreceksiniz bu günleri sabır sabııııırrrrrr

bizde şimdilerde topiğimizde, yemin töreninde ne giysek, yol izinlerinde neler yapsak nasıl görüşsek planları yapıyoruz inşallah yaz sonu;sizler gibi gelecekleri günü düşünerek, içimizdeki kelebekleri hissedelim

Kızlar okadar guzel bi gun gecirdimki anlatamam kayinvalidemle gorustuk gelince nisani hemen yapalim dedi bende hayrlsiiyla dedim:) cok farkliydi isteme ortami disinda hic gorusmemistik okadar sevecen neseliki bugun cok pozitif yuklendim onun sayesinde:))) nisaninda bitmesiyle mutlulugum 2 ye katlandi hepimiz cok mutlu olalim canlarim yardimci olan arkadaslara rahatlatmalar icinde ayriyeten tsk ederm hepiniz iyiki varsinizzz

İnşallah canım Haftasonunu bizde heyecanla bekliyoruz gelsin biletlerimiz

inşallah canım içinizde kelebekler uçuşur ayaklarınız yere basmaz yani şuan benim öyle eminim diğer kızlarda öyledir.ALLAH hepinize yaşatsın bu mutluluğu kızlar sabır diyorum sabır.inanın hergün farklı oluyorlar askerlikte hem iyi hem kötü günler geçiriyorsunuz onlarla beraber ama geçiyor bitiyor işte.sizde 353.dönemlere böyle yazacaksınız emin olun bugünlerin telaşıda güzel hele kavuşma zamanını beklemek çok heyecanlı çok.en kısa zamanda sizlerde zamanın nasıl geçtiğini anlamadan gelecekleri günleri bekleyin böyle bizim gibi.

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı olsun güzelim. Kayınvaliden çok ince ve düşünceliymiş gerçekten görüşmekle iyi yaptın. Askerinde sevinmiştir bak herkesin gönlü oldu

yaramaz pisicim, durumun zor valla. ama hep iyi tarafından bakmak gerek sanırım. evliliğinizin öncesini bilemem ama benim eşim 15 mayıs çarşamba akşamı çıkacak. gece yarısından sonra gelir inşallah. perşembe benim annemlere ve bi arkadaşa gidip cuma sabah 5 te yola çıkacağız eşimin ailesinin yanına gideceğiz. 10 saat yol... pazar günü ancak döneriz herhalde. 1 haftadan fazla oluyor. ona da mecburuz ben işe başlamak zorundayım. yoksa daha kalırdı. ama ben keyif almaya bakıyorum. bağ bahçe, erik, kiraz yerim diyorum. üstelik ota, ağaca, çiçeğe, böcüğe, bağa, bahçeye de alerjim var. durmadan burnum akar. :2: ama sonrasında hep benimle olacak. ona bu mutluluğu çok göremem. ailesi çok özledi, gün saydılar. görmek onların da hakkı. ben olsam hemen gider miydim bilmiyorum. asla da bilemem çünkü bir erkek gibi düşünüp, hissedemem...

yanımda olsun, gözümün önünde olsun da gerisi önemli değil. gündüz yalnız kalamasak da geceler bizim. onunla uyuyup onunla uyanmak bile yeter şimdilik. ama dediğim gibi ne önceki yaşantınızı biliyorum ne de duygularınızı. sadece bir yorum benimki... aynı durumda sayılırız seninle.

eşim bana da alınmıştı. bir haftadan fazla kalmak istediğinde pılımızı pırtımızı toplayıp göç edelim istersen demiştim. çok bozulmuştu. kötü niyetle söylememiştim oysa ki dalga geçiyordum ama şakasını bile kaldıramıyorlar.

dimaam senin eşinin ailesi nerede yaşıyor? Maşaallah çok iyi niyetlisin gerçekten eşin çok şanslı.

dimaam senin eşinin ailesi nerede yaşıyor? Maşaallah çok iyi niyetlisin gerçekten eşin çok şanslı.

aslen trabzonlular ama balıkesir'de yaşıyorlar. saol kelebekim. eşim de iyidir. ailemi ailesi gibi görür. hafta sonları ben gidelim demeden o gidelim der. ben ailemle aynı şehirdeyim. her hafta mutlaka görüşürüz. bir de o askerdeyken tüm hafta sonları annemlerde kaldım. şimdi bile annemlerdeyim. eski odamda.. o yüzden ona kıyamıyorum. istediği kadar vakit geçirsin. ailesi de kırmaz, üzmez beni. o yüzden ne kadar istiyorsa kalırım ses çıkarmam. tabi ilk yılımız. ileride ne olur, aynısı gibi devam eder mi bilemem. inşallah hep güzel devam eder.

Son düzenleme:

Balıkesir ayrı bir AŞK'tır zaten. Çok severim bu şehri bizde eşimle ünivi orda okuduk. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın Özel olmazsa eşinin işi nasıl denk geldi ailenin bulunduğu şehire?? Hayır varsa bir formülü banada ver şekerim

günaydın kızlar kimsecikler yok yine topigimizde. Bugün 1 mayıs çok şükür mayısı gördük haydi hayırlısı.bitiyor bitiyoooooorrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar..ya valla beni stres aldı yarenlerim, ne giycem, nasıl başbaa kalıcaz diye düşünmekten kendimi yoruyorum ya evli arkadaşlar bu yüzden rahatlar ya en azından akşamları başbaşa kalacaksınız..bizde o da yok

birde yarenlerim, hediye alacakmısınız askerlerinize ? alacaksanız neler düşünüyosunuz..benim aklıma bir sürü şey geliyor ama ne alacağıma tam karar veremedim ayy çok heyecanlıyım sanırım

Günaydın arkadaşlar şafagımız 15
Bugün güzel vatanımızdan BURDURdayız BURDURumuza selam yola devam

Bakalım BURDURumuzun nesi meşhurmuş?
Burdur Sagalassos Antik Kenti, Burdur Insuyu Magarasi, Burdur ve Salda Golleri
Herkese hayırlı haftasonları yarenlerim

Ekranımda kocaman 1 Mayıs yazıyor yahuu inanamıyoruuuummm :131::122::124::118::116::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…