- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Günaydınn hepinize....
bende ..eşimin bir lafı var askerlik adama çok şey katar lafına karşı askerlik boş adama birşey görmemiş adama çok şey katar benim gibisinden götürüyor daha der..Eşim zaten yurtlarda kalmıs zorluk cekmıs kucuk yasta aılesınden ayrılmıs okul hayatı iş hayatı derken o aşamalardan geçmiş...Bu arada görevleri bırakmışlar artık görevleri devrettik dedi ...
nazlıcım üzülme diyemem üzül içine de atma 15 ay bekledım dıye uzulme dur bakalım herseyde vardır bır hayır hemen de kestırıp atmayın bu yenı bı ılskı degıl kı,hersey duzelebılır bu kırılma noktanızda oalbılır sızın hayatta..ya da en kotusunu dusun duzelmesse bıle ki bu en kötüsü değil emin ol..Hakkımızda neyin hayırlı olup olmadıgını o ınce detayı bız bılemeyız sen elınden gelenı yap sılıp atma bıtersede arkaya abktıgında yapmadıgın ıcın duyacagın bır pısmanlıgın olmasın
günaydın kızlar..
Günaydın canım nasılsın
Biliyorum kuzum zor ama eger bir karar verdiysen ona göre içini ferahlatmaya çalış ilk günler acı verir haklısın birşeyler dügümlenir bogazına insanın ama rabbim yardımcın olucak güzel günler görüceksin inşallahne kadar ıyı olunabılecekse o kdr ıyıyım canım sen nasılsın..
kızlar denizliye geldik sonunda......
nasılsınız...
akşama tekrar bavulları hazırlayınnnn yolumuz uzun... bir horozları sevelim..
Şöyle Denizlimizi gezelim ve çıkalım....
Çoruma doğru yola çıkacagız...
bılıyorum Çoruma gıtmeyelım dıyenler var aranızdaaa ama leblebi almamız lazım...
bılıyosunuz askerlerımız gelınce evımızde kuş sütü eksık olmalı heheheheheheh
oyuzden mutlaka çoruma gısyoruz...
EVETTTT YAZIMDAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM :d:d:d:d:d
kızlar denizliye geldik sonunda......
nasılsınız...
akşama tekrar bavulları hazırlayınnnn yolumuz uzun... bir horozları sevelim..
Şöyle Denizlimizi gezelim ve çıkalım....
Çoruma doğru yola çıkacagız...
bılıyorum Çoruma gıtmeyelım dıyenler var aranızdaaa ama leblebi almamız lazım...
bılıyosunuz askerlerımız gelınce evımızde kuş sütü eksık olmalı heheheheheheh
oyuzden mutlaka çoruma gısyoruz...
EVETTTT YAZIMDAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM :d:d:d:d:d
anammmm en sonunda denizlinin horozunuda öttürdükkkk helal olsun kızlar bize.
haftasonunu hiç saymıyorum bile bir çırpıda geçip gidiyor p.tesi itibariyle 17 den sayıcaz yanı 2 hafta 2 güncük oda bizim için neki pehhhhh
ateşteyim ateşte ateşte yanıyom heycandan
hepinize günaydın
nazlıcım yazdıklarını şimdi okuyabildim..hakkında hayırlısı olur inşallah..ama üzme kendini..dimaam'ın sözlerine harfiyen katılıyorum..geçen zamana aldırış etme..her yeni gün bize yeni bir şey öğretiyor..herşeyin ilacı zaman derler ya, gerçekten öyle..eğer gerçekten onunla evlenmek senin için hayırlıysa eminim tekrar bir araya geleceksin..yok hayırlı değilse ilerleyen zamanlarda iyi ki bu karaı verdim diyeceksin..
Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım yaramazlık yapıyormugünaydın kızlarvalla yedik şafağı yaa hohoooyyy ilk gittiğinde 23 nisan bi gelse diyorduk şimdi geldi geçti bile hayırlısıyla hepimiz sağsağlim kavuşuruz inşallah
günaydın yarenlerim ..ayy havalar ısındı yarenlerimiz yanımızda değillervalla içim daralıyor böyle anlarda..
evlilik hazırlıklarında olan arkadaşlarım, giderken ayakkabınızın altına bizimde ismimizi yazın da hemen arkanızdan biz de gelelim
günaydınlar herkese
yavaş yavaş tamamladım hazırlıkları 2 de yolcuyumartık bu son gidişim.bir dahaki sefere sevdiceklerimiz gelicek artık
Günaydın canım güle güle git güle güle gel inşallah güzel bir hafta sonu olur senin için artık son gidişlerimiz sıra onlarda
saol tatlım çok teşekkür ederim.artık onlar gelicek son 20. 2 li haneler bitti. Allah'ım 1li hanelere geldik artık ya inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?