• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar sanırım benim yardıma ihtiyacım var kayınvalidem beni kahveye cagrdı ama ben gitmemiştim şimdi askerim trip attı ondan uzaklastıgımı dusunuyo ama askerden gelince diye karar aldığımız için kayınvalidemi istemeye geldiğinde görüitüğümüz konuştuğumuz bi muhabbetimiz yok başka:( Gtmem uygun olmax az kaldı zaten desemde askerm yanliş duşundu ve gıdıcem ama ne konuscam utancam vs ufff sonra bıde ne gymelıyım bılemedim:(

Kızlar sanırım benim yardıma ihtiyacım var kayınvalidem beni kahveye cagrdı ama ben gitmemiştim şimdi askerim trip attı ondan uzaklastıgımı dusunuyo ama askerden gelince diye karar aldığımız için kayınvalidemi istemeye geldiğinde görüitüğümüz konuştuğumuz bi muhabbetimiz yok başka:( Gtmem uygun olmax az kaldı zaten desemde askerm yanliş duşundu ve gıdıcem ama ne konuscam utancam vs ufff sonra bıde ne gymelıyım bılemedim:(

Canım belli ki kayınvaliden seninle yakınlaşmaya muhabbet kurmaya çalışmış. Hiç kendini sıkma herşey kendiliğinden oluyo konuşmalar vs zaten aynı durumu bende yaşamıştım o zmn daha sevgiliydik çağarmıştı nişanlım burda değildi gittim iyi ki de gitmişim dedim sonra rahat olmaya bak çok kasma kendini utanma sonuçta o da senşn annen gibi bi anne :) akışına bırak herşeyi ;)

Canım belli ki kayınvaliden seninle yakınlaşmaya muhabbet kurmaya çalışmış. Hiç kendini sıkma herşey kendiliğinden oluyo konuşmalar vs zaten aynı durumu bende yaşamıştım o zmn daha sevgiliydik çağarmıştı nişanlım burda değildi gittim iyi ki de gitmişim dedim sonra rahat olmaya bak çok kasma kendini utanma sonuçta o da senşn annen gibi bi anne :) akışına bırak herşeyi ;)

Ya haklısın canım rahat olmam gerek ama ıster ıstemez bı heycan oluyo garip bi şekilde:)) onun dVranıslarınada baglı olarak gelişcek hersey galiba yaa ben şimdi ne gysem ki diyrmki rahat gunlk gysem önemsemedm sanar dkkat etsem kokoş gynsem cok kasntı sanar yaaa farkındaym cok ayrıntı dusunuyrm ama napıyım yaaa heycanımdan canım:(

Canım hiç utanmana çekinmene gerek yok oda senin annen gibi tabi sevdigimizin annesi olunca ilk başlarda çekiniveriyoruz azcık ama bak negüzel kaynaşmak istemiş rahat ol yanında dogal davran zaten dogal durdukça bak neler konuşuluyor neler :29:hanımhanımcık giyinirsin elbise giyiyorsan düzgün boylarda bir elbise olur olmazsa pantolon gömlek olur stilin nasılsa o şekilde giyin canım kendini sıkıntıya sokma çok dekolte açık giymedigin sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum her ailenin yapısı farklıdır tabiki genelleme söylüyorum canım ben sadece kendin birşeycikler yapıp götürebilirsin yada hazır alabilirsin kuru pasta olur kurabiye olur tatlı olur evine gidiyorsunya ben götürmeni öneririm arkadaşlar ne der bilmemde ben yapmıştım genelde gittigimde elimde birşeyler olur hep:9:askerinde annesiyle iyi anlaş ona çabuk kanın kaynasın diye yapıyor canını sıkma erkekler genelde hep tez canlıdır zaman ister bazı şeyler ama bu adımları atmaya başlayabilirsin bence inşallah çokgüzel geçen bir görüşme olur unutma annen artık senin o :23::16:

Ne kadar güzel seninle yakınlaşmak istemiş bir adım atmış sana. Sanırım gitme kararı almışsın hanım hanımcık giyin git. Sen dengelersin o ayarı çok abartma bence:34:

Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım yaramazlık yapıyormu:emir_bebek::nazar:Kavuşuyoruz çokşükür canım :16:

Günaydın canım olsun işte tam ısındıgında yanımızdalar 20gün kalmış bugünü düşünme bakıyım artık:52:bende diyorum yazın yazında hatta tam ortasına istiyorum haberiniz olsun bu şafaktan sonra dügün şafagı say birde :27:

selam arkadaşlar bitmiş sizin yaaa.biz napcaz dahaa 14 gun oldu:(

bana iyi yolculuklar dıleyın bakalım yarenınız yola cıkaaarrr :D bu sefer de baska sevdıgımınn kuzum yanına gıdıyorummmm özleyin beniii döndüğümde şafak 17 olacaakkkk:52::52::52::52::51:

aslmm ...çook şükür bizler bitirdiksayılır darısı sizlerin başınaa..bizde ogünerden geçtiikvee geçiyomuşş onu gördüükk..sabırr sabırr başka bişedeeğil bunu ilacıı..inşALALH sizler bizim gördüğümüzbu günleri göreceksinizz...

bana iyi yolculuklar dıleyın bakalım yarenınız yola cıkaaarrr :D bu sefer de baska sevdıgımınn kuzum yanına gıdıyorummmm özleyin beniii döndüğümde şafak 17 olacaakkkk:52::52::52::52::51:
Canım hayırlıs yolculuklar güzel bir hafta sonu geçirin inşallah ondan sonra hazırlıklarım başlıycak tabi:52:

Canım 351.dönemsin sanırım rabbim kavuştursun sizide kısa zamanda inşallah:nazar: ilk bir ay çok zor geçiyor okadar iyi anlıyoruzki sizi ama yemin heyecanı başladı şimdi sizde görücek olan yarenler vardır onun telaşından sonra yazada denk geliyorsunuz günler uzun askerlerinizi görüp gelenler olucak bir bakmışsınız 353.dönemler gelmiş inanın geçmiycek gibi görünsede geçiyor tabi içindeyken nasıl geçiyor onu biz biliyoruz ama geçiyor çokşükür:nazar::72:

nazlıcım yazdıklarını okudum canım sana üzülme desem de bir müddet üzülüceksin tabiki de canın da sıkılıcak ama şunu söyleyebilirim ki nikah günü şaşmazmış eğer Ahmet senin kaderinde varsa dönüp dolaşıp yine yollarınız buluşucaktır .. fakat bazen hayır sandığımız şeylerde şer vardır bilemeyiz çok beğendiğim bir sözü paylaşmak istiyorum seninle..ÖyLe Bir Şer Sunar ki Yaradan, Şerri Şerbet Sanar İçersin..Şerdedir Hayır Görmezsin EvveL, Sonra Hayra Hayret Edersin... dilerim herşey gönlünce olur♥ denizcim hayırlı yolculuklar canım :16: yaramaz pisi ve sana da hayırlı yolculuklar olsun:34:

dimamm canım ikimizinde safağı aynı :) seninde esin 15.gecesi çıkacak yola sanırım :) yol izni iki gün verdilr bize biletimizi aldık insallah 16 sında burdalar

evet cismenimm. eşim 15inde gece çıkacak. hatta nöbetçi komutan bağlı olarak daha da erken çıkıp gece yanımda olabilir. 2 gün yol izni vermişler. çünkü adresi memleketi görünüyor. eşim arkadaşlarıyla arabayla gelecek. bilet almadık. hiç gelmeyecek sanki o gün. nasıl bekliyorum allahım o günü. hayal gibi hala. :31: son 19.. az kaldı. dayanmalıyız. sonra hepsi birer birer hızla yanımıza gelecekler. :10: allahım hepimizi sağ salim kavuştursun.

:19::72:Günaydın arkadaşlar bugünki şafagımız 19:72::19:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ÇORUMdayız ÇORUMmuza selam yola devam:10:
$çorum.webp
Bakalım ÇORUMmuzun nesi meşhurmuş?
Corum Yazilikaya, Corum Hattusas, Corum Alacahoyuk Oren Yeri, Corum Leblebisi ve Corum Saat Kulesi
:nazar:Herkese hayırlı haftasonları hayırlarada vesile olsun inşallah:nazar:
:23:

gunaydın kızlar ne guzel azalmıs şafagınız..

kızlar ya bosch dan anneme yeni çamaşır makınası alıcam.ama model olarak :

8 kg 1000 devır WAQ 20361

7 kg 1000 devir WAQ 20460

SİZCE HANGİSİ BAYANLAR..TAVSIYENIZE IHTIYACIM VAR KULLANAN VARMI ARANIZDA ?

Back
X