Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sanırım benim yardıma ihtiyacım var kayınvalidem beni kahveye cagrdı ama ben gitmemiştim şimdi askerim trip attı ondan uzaklastıgımı dusunuyo ama askerden gelince diye karar aldığımız için kayınvalidemi istemeye geldiğinde görüitüğümüz konuştuğumuz bi muhabbetimiz yok başkaGtmem uygun olmax az kaldı zaten desemde askerm yanliş duşundu ve gıdıcem ama ne konuscam utancam vs ufff sonra bıde ne gymelıyım bılemedim
![]()
Canım belli ki kayınvaliden seninle yakınlaşmaya muhabbet kurmaya çalışmış. Hiç kendini sıkma herşey kendiliğinden oluyo konuşmalar vs zaten aynı durumu bende yaşamıştım o zmn daha sevgiliydik çağarmıştı nişanlım burda değildi gittim iyi ki de gitmişim dedim sonra rahat olmaya bak çok kasma kendini utanma sonuçta o da senşn annen gibi bi anne :) akışına bırak herşeyi![]()
Kızlar sanırım benim yardıma ihtiyacım var kayınvalidem beni kahveye cagrdı ama ben gitmemiştim şimdi askerim trip attı ondan uzaklastıgımı dusunuyo ama askerden gelince diye karar aldığımız için kayınvalidemi istemeye geldiğinde görüitüğümüz konuştuğumuz bi muhabbetimiz yok başkaGtmem uygun olmax az kaldı zaten desemde askerm yanliş duşundu ve gıdıcem ama ne konuscam utancam vs ufff sonra bıde ne gymelıyım bılemedim
![]()
![]()
Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım yaramazlık yapıyormuKavuşuyoruz çokşükür canım
Günaydın canım olsun işte tam ısındıgında yanımızdalar 20gün kalmış bugünü düşünme bakıyım artıkbende diyorum yazın yazında hatta tam ortasına istiyorum haberiniz olsun bu şafaktan sonra dügün şafagı say birde
![]()
altta 19 yazıyoo. oh şükür olsun. az kaldı.![]()
selam arkadaşlar bitmiş sizin yaaa.biz napcaz dahaa 14 gun oldu![]()
Canım hayırlıs yolculuklar güzel bir hafta sonu geçirin inşallah ondan sonra hazırlıklarım başlıycak tabibana iyi yolculuklar dıleyın bakalım yarenınız yola cıkaaarrrbu sefer de baska sevdıgımınn kuzum yanına gıdıyorummmm özleyin beniii döndüğümde şafak 17 olacaakkkk
![]()
selam arkadaşlar bitmiş sizin yaaa.biz napcaz dahaa 14 gun oldu![]()
dimamm canım ikimizinde safağı aynı :) seninde esin 15.gecesi çıkacak yola sanırım :) yol izni iki gün verdilr bize biletimizi aldık insallah 16 sında burdalar
oh çok şükür sonunda 10lu rakamlara düştük![]()
şükürler olsun azalttık iyice. Allah kalan günlerin sabrını versin başka ayrılıklarla sınamasın inşallah