- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Canım içinde yaşıyan sensin o yüzden ne desem boş o durumu yaşıycazki anlıyalım seni ama ailesinin sorunları oldugu için böyle yaptı bence askerin yoksa oda istemezmiydi gelip tanışsın aileler 2014ü beklemek zormu olurdu tatlım söylemesi kolay ama bazı şeylerde oturmuş olurdu hem belki daha erken olurdu nerden bilebilirizki kaderin ne göstericegini ailesine karşı neden savunmasın seni öyle bir durumunuz olmadı diye biliyorum sadece bu tanışmadanda anlayamazsınki canım benim üzüldüm açıkcası okadar sene bekledin böyle olmamalı biranda degişmemeli birşeyler![]()
zeynep aılem bılıyor ahmetı ve devamlı sorup duruyorlar aılesınden bıraz bassedınce nasıl aıle demeye başlıyorlar karısık ınsanlar demeye başlıyorlar.2014 beklenır belkı laf ları yıyıp oturrarak ama başka sorunlarda var.ben 15 ay askerlıgı bekledım bana hıssettırmedı guvensızlıgını ama gecen 23 nısan da resmen guvenmedıgını dıle getırdı.suphe ıle yaklaştı.olayda yengemın kardesı yerımı sordu kadıkoydeyım dedım bende oraya gelıcem bulusur demesı.bunu ahmete soledım o gun bana vay belkıde suan onlasın ben gormuyorum nasılsa falan.cocukla bulusmadım bıle.dırek eve gıttım.her seye karısıyor kısıtlıyor.ustune sadece msjlasmak artık bana basıt gelıyor.ben yanımda olsun ıstıyorum ole bıle olmasa konusmak ısıtyorum ama benı bole cok zorluyor hem uzak hem ıletısım yok.sende bılıyorsun askerlıgın son 3 ayını nasıl atlattıgımı