- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
nazlıcım yazdıklarını okudum canım sana üzülme desem de bir müddet üzülüceksin tabiki de canın da sıkılıcak ama şunu söyleyebilirim ki nikah günü şaşmazmış eğer Ahmet senin kaderinde varsa dönüp dolaşıp yine yollarınız buluşucaktır .. fakat bazen hayır sandığımız şeylerde şer vardır bilemeyiz çok beğendiğim bir sözü paylaşmak istiyorum seninle..ÖyLe Bir Şer Sunar ki Yaradan, Şerri Şerbet Sanar İçersin..Şerdedir Hayır Görmezsin EvveL, Sonra Hayra Hayret Edersin... dilerim herşey gönlünce olur♥ denizcim hayırlı yolculuklar canımyaramaz pisi ve sana da hayırlı yolculuklar olsun
gunaydın kızlar ne guzel azalmıs şafagınız..
kızlar ya bosch dan anneme yeni çamaşır makınası alıcam.ama model olarak :
8 kg 1000 devır WAQ 20361
7 kg 1000 devir WAQ 20460
SİZCE HANGİSİ BAYANLAR..TAVSIYENIZE IHTIYACIM VAR KULLANAN VARMI ARANIZDA ?
GÜNAYDIINN günaydııınnn..bencee 8kg lık all ben kullanmadım ama beyaz eşyayı bosch ya da siemens düşünüyoruuz bakalım artık hangisi olursaa..
internetten az önce baktım da 8 kg ustunde program olrak kıt dıyor sentetık pamuklu ıcın 30 derece yokmus ne yapsam acaba:26:
kimseler yok yine. herkese iyi hafta sonları... gerçi bitti sayılır. hava çok güzelll... annemlerdeyim yine... bahçede sallanan koltuğumuza oturdum, gazoz içiyorum. içine de beyaz leblebi atıyorum.gel keyfim gel... neredeyse 2 hafta kaldı. bitiyor...
Evet canım askerlerimiz olmadan geçirdigimiz son hafta sonları bende yazlıkları çıkardım havalar güzelleşti bizimde gönlümüze neşe geldi tabi havalardan degil askerlerimizin dönüşlerindenYaşasın ya son 2 haftasonu ohh yandan yandanbugün kendimi yazlık kışlık değişimine verdim gün çabuk biter
Keyife bak keyife yok bizde öyle sallanan koltuk biz napalım amakimseler yok yine. herkese iyi hafta sonları... gerçi bitti sayılır. hava çok güzelll... annemlerdeyim yine... bahçede sallanan koltuğumuza oturdum, gazoz içiyorum. içine de beyaz leblebi atıyorum.gel keyfim gel... neredeyse 2 hafta kaldı. bitiyor...
Çarşamba günü 1 mayıs kızlar bitiyooor bitiyooooooooor
oohh keyfe bak sen bizim yerimize da keyif yap canıımkimseler yok yine. herkese iyi hafta sonları... gerçi bitti sayılır. hava çok güzelll... annemlerdeyim yine... bahçede sallanan koltuğumuza oturdum, gazoz içiyorum. içine de beyaz leblebi atıyorum.gel keyfim gel... neredeyse 2 hafta kaldı. bitiyor...
şaka gibi ya sadece 18 güncük kaldıÇarşamba günü 1 mayıs kızlar bitiyooor bitiyooooooooor
ay kuzum bende ilk defa büyük bir keyifle çıkardım karşılamaya giderken bunla bunu kombinliyim ertesi günü bunu giyiyim diye de düşündüm bol bolEvet canım askerlerimiz olmadan geçirdigimiz son hafta sonları bende yazlıkları çıkardım havalar güzelleşti bizimde gönlümüze neşe geldi tabi havalardan degil askerlerimizin dönüşlerinden
Keyife bak keyife yok bizde öyle sallanan koltuk biz napalım amabitiyor çok şükür canım benim
Mayıs gelsin dedik dedik mayısıda getirttik çokşükürşoklardayım bitiyormu bitiyor rabbime şükürler olsun
Bitti canım ya karlar kışlar bitti güneş çıktı ve artık dogucak güneşimiz gelsin artık beylerimiz gelsin takalım kolumuza ohhKızlar koca kış bitdi be yaz gelsin beylerimiz gelsin
ay kuzum bende ilk defa büyük bir keyifle çıkardım karşılamaya giderken bunla bunu kombinliyim ertesi günü bunu giyiyim diye de düşündüm bol bol
Kızlar koca kış bitdi be yaz gelsin beylerimiz gelsin
oohh keyfe bak sen bizim yerimize da keyif yap canıım
şaka gibi ya sadece 18 güncük kaldı
ay kuzum bende ilk defa büyük bir keyifle çıkardım karşılamaya giderken bunla bunu kombinliyim ertesi günü bunu giyiyim diye de düşündüm bol bol
Evet canım askerlerimiz olmadan geçirdigimiz son hafta sonları bende yazlıkları çıkardım havalar güzelleşti bizimde gönlümüze neşe geldi tabi havalardan degil askerlerimizin dönüşlerinden
Keyife bak keyife yok bizde öyle sallanan koltuk biz napalım amabitiyor çok şükür canım benim
Mayıs gelsin dedik dedik mayısıda getirttik çokşükürşoklardayım bitiyormu bitiyor rabbime şükürler olsun
evet canım hafta sonu oldumu kimsecikler girmiyor buraya.havalar çok güzel az kaldı çok şükür seninde keyfine dicek yok hani aman Allah bozmasın darısı da askerlerimiz gelsin onlarla keyif yapmaya olsun..
kimseler yok yine. herkese iyi hafta sonları... gerçi bitti sayılır. hava çok güzelll... annemlerdeyim yine... bahçede sallanan koltuğumuza oturdum, gazoz içiyorum. içine de beyaz leblebi atıyorum.gel keyfim gel... neredeyse 2 hafta kaldı. bitiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?