- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
artık ağlamadığım gece yok canım özlem ağır geliyor geliyim diyorum nasılsa 3.5 saatlik yol tekrar seni yalnız göndermeyi kaldıramam diyor :2:çarşısı yok kamerada bile göremiyorum yüzünü fotoğraf atıyor her gece whatsapptan sabah uyanır uyanmaz görüyorum bir posta daha ağlıyorum işte böyle böyle kendimi kapattım canım
Canım benim nekadar aglama desemde boş biliyorum bende aglıyorum çünkü düşünmemeye çabalıyorum ama dedigin gibi uyanır uyanmaz aklıma gelen uyurken aklıma gelen tek şey sevdigim kolay degil düşünmemek ama kavuşmanın hayalini kurarak biraz rahatlat kendini bak böyle yıpranırsın askerin geldiginde yorgun olursun busefer sevinçini içinde yaşarsın
aslında sürekli böyle değilim canım geçen hafta dinçtim heyecanlıydım bu hafta çöktüm gene ayın 7si doğum günüm sevdiceğim yanımda olamayacağı için üzülüyor onu böyle görünce bende üzülüyorum işte
Haklısın canım insan özel günlerde yanyana olmak istiyor sarılmak istiyor ama son ayrı geçiriceginiz özel gün inşallah 10gün sonra biraz geçikmelide olsa kutlamanızı yaparsınız çıkartırsınız acısını kuzum
kızlar bitti...
inşallah kuzucum hepimiz toplu kutlama yapıcaz
yapma be kuzum neler oldu sıkma canını umarım düzelcek şeylerdir
ayrıldım bugun suan acı cekıyorum bogazım dugum dugum ama onunu goremedıgım bu ılıskıde daha fazla yıpranmak ıstemıyorum.
Canım ne oldu neden böyle bir karara vardın seni göremeyince çok merak ettim pek hayır degilmiş olmaman
10 gundur tartısıp duruyoruz mesajlarla yok yere dusun 26 gundur telefonla konusma bıleyapmamısız bugun ayrılırken konusmamız anlasamıyoruz.yanı benım beklentılerım farklı onun kı farklı..bana 2014 ıcınde ancak bırseyler olur dedı.bende acıkca dedım bu kdr zor olmamalı bı yuzuk aıle tanısması.aıle ıcındekı pasıflıgı var benım gozlemledıgım benı ılerde savunamaz bole gerı plana atılmam.bende artık yapamıyorum bole belırsızlık ıcınde bıtsın dedım.sımdı msj attı nasılsın demıs
canım işin içinde ailesinin borçları var anladığım kadarıylada şuan maddi durumları iyi değil ve bu durumda aile tanışması yüzük gerçekten çok zor..neler yaşadınız nelerden tartıştınız bilmiyorum ama umarım kendi adına en doğru kararı vermişsindir
sELAMlarr
Bir tek bizmi izin kullandıkŞimdi sizin şafakları görünce içim sızlıyor keşke kullanmasaydık Bide 2 günde ekstradan eklediler
bılıyorum borçlarını ama bana net bırey solemıyor kem kum edıyor bır kere kendıne guvenı hıc yok dunya ıle baglantısı yok devamlı aılesının yonlendırılmesınde
bılıyorum borçlarını ama bana net bırey solemıyor kem kum edıyor bır kere kendıne guvenı hıc yok dunya ıle baglantısı yok devamlı aılesının yonlendırılmesınde
10 gundur tartısıp duruyoruz mesajlarla yok yere dusun 26 gundur telefonla konusma bıleyapmamısız bugun ayrılırken konusmamız anlasamıyoruz.yanı benım beklentılerım farklı onun kı farklı..bana 2014 ıcınde ancak bırseyler olur dedı.bende acıkca dedım bu kdr zor olmamalı bı yuzuk aıle tanısması.aıle ıcındekı pasıflıgı var benım gozlemledıgım benı ılerde savunamaz bole gerı plana atılmam.bende artık yapamıyorum bole belırsızlık ıcınde bıtsın dedım.sımdı msj attı nasılsın demıs
hakkımızda hayırlısı Allah dan dılegım hkkımda hayırlısı degılse bıan once unutmak yoluma bakmak ısıtoyurm her gelen yıllarımı çalmakdan başka bırşey yapmıyor.bak gene elımde koca sıfır.15 ay askerlık bekledım dıle kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?