349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tekrar aradııııı:)) 3 dk konuşabildik sıra var çok dedi akşam yemekler yenmiş dün teslim oluduğu için geç yenmiş galiba..lapa lapa kar yağıyormuş.kave içiyormuş ayıp olmasın sıra var arıcam snra dedi ..işallah herkesin sevdiği arar kızlar ya üzülmyin aramadı az konuştuk diye gerçekten kalabalık ve sıra oluyrmuş.hoş da karşılanmaz zaten uzun konuşmak

cnm benimki de manisada:) beni de bgn 12 30 civarı aradı..sesi baya iyiydi.heyecandan soracağım soruları unuttum yaa.bi de dersten cıktım cocukları sınıfta bıraktım cok konusamadm inş akşam arar da brz daha detaylı konusabbilirim

benim ki 2.bölük 2.taburdamış:) ankesörlü telefonların yerlerini değiştiriolalrmış..belki arayamam bi kaç gün dedi sana öyle birşey söyledimi?? tam da değiştirecek zmaanı buluyorlar yani..16gün sonra gelecek inşallah..1günde olsa kıbrısa gitmeden göreceğim.:) bütün telefon bekleyenlerin telefonu çalsın..arayanda sevgilisi olsunn:))))

benim aşkımda aradı şimdi 1 dakika 42 saniye konuşabildik koskoca birlikte telefon kartı kalmamış ya Allah tan giderken aldık ama onlarıda tasarruflu kullanıyo Allahım nasıl rahatladım vay be hergün saatlerce konuşurken şimdi 2 dakikaya mutluluktan uçuyorum

canım telefonmu soktu birliğe yoksa şimdiden .. ankesörlüden arıyorsa iyi aramış vaybe bizde kıvranıyoruz arasada konuşsak diye özledimmmmm

Ilahi symmr yok kuzum telefon sokmadi ankesorlüden arıyor söylediğine göre buraya telefonu çok rahat girilir ama sıkıntı olur diye usta birliği bekliyor ... Bana aşkım çoook düşkün eminim sizin ki de öyledir ama yerine göre fark ediyordur :-( ...o yüzden fırsat buldukça arıyor bitanem benim dualarım tüm askerlerimizle rabbim cümlesini esirgesin

kızlar sözlümün yemin törenine ailesi yetişemicek o da sen gel dedi..ama bu durumda o gün izin vermezlermi

Kizlar arkadasimin sevgilsii daha hic aramamis.oda netten birligin nosunun bulmus..aile iletisim yaziyomus..arasan acaba sevgilime kizarlarmi diyo?bende size souyum dedim...?

kızlar sözlümün yemin törenine ailesi yetişemicek o da sen gel dedi..ama bu durumda o gün izin vermezlermi

Canım çarşı izni verirler bence herhalukarda evci çıkartamazsın ailesi gitmezse ben gidicem günübirlik gitmem lazım hele konuştuktan sonra bana ihtiyacı var sevdiğimin ailesi giderse evci çıkarcaklar ozaman gidemem kalamam çünkü pazar gidip akşama onlarla dönerim bilmiyorum şuan okadar kötüyümki düşünemiyorum bile

şanslısın gerçekten ne mutlu sana keşke benim aşkımda arayabilse o kadar((((( mutlu oluyorum kızlar askerlerimiz bizleri aradıkça allaha şükür sanırım herkesin askeri aramış 1 kerede olsa seslerini duyduk.Biran önce gelsede şu yemin töreni sarılsak askerlerimize

Gözün aydın canım :)

ben sormadım kaçıncı bölüktesin diye.öyle bşy demedi bana.benimki de kıbrısa gitcek ya ben cok kötü oluyorum arasın diye bekliorum ama aramıyo cok zor yaa bomboş sanki herşey

usta birliğnde nereye gtcek belli değil henüz ..bide o var kafamda..peki izin kullanabilyolarmı

Kizlar arkadasimin sevgilsii daha hic aramamis.oda netten birligin nosunun bulmus..aile iletisim yaziyomus..arasan acaba sevgilime kizarlarmi diyo?bende size souyum dedim...?

Kalabalık yerdeyse arasada telefona gelene kadar ya kontor biter yada çok aşırı yazar anladığım kadarıyla öyle hoparlörle falan seslenme yok:S Benimkide 27 saat falan aramadı ama kartı olmadığındanmış İnşallah tez zamanda arar oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…