Benim askerimde aradı bugün saat 11.30 civarı.(Manisada yapıyor acemiliğini) 9 dakika kadar konuştuk:)) Gece 1 de yatabilmişler ancak sabah 5 de uyanmışlar..Yemin törenide 28indeymiş.Çok mutluyum ya sesi iyi geliodu.İnşallah akşam felan tekrar arar....
Kizlar ben yine kotu oldum sesini duyunca cok iyiyim sonraz zaman geciyo ve ben kotu oluyorum. Ya istedigimde arayamiyorum mesaj atamiyorum ya ne zaman gecicek bu bosluk ya
Aradı aradı aradıııı :)) tam 9dk sesini duyabildim aşkımın :)) çok sıkı biyermiş aramak zor oluyormuş ama rahatı yerindeymiş eğitime başlamışlar yemekleri de çok güzelmiş yemin töreni 28inde yapılacakmış falan. çok şükür ya
tekrar aradııııı:)) 3 dk konuşabildik sıra var çok dedi akşam yemekler yenmiş dün teslim oluduğu için geç yenmiş galiba..lapa lapa kar yağıyormuş.kave içiyormuş ayıp olmasın sıra var arıcam snra dedi ..işallah herkesin sevdiği arar kızlar ya üzülmyin aramadı az konuştuk diye gerçekten kalabalık ve sıra oluyrmuş.hoş da karşılanmaz zaten uzun konuşmak
şöyle ki yemin töreninde o akşam ilçe sınırları içinde kalabiliyor. aileden birinin olması zorunlu 1.derece olması gerekiyor çünkü imza atıyorlar. ilçe dışına çıkması yasak.[
sözlümün annesi burda olmucak o tarihlerde sen gel dedi.napcaz kafam karıstı
canım telefonmu soktu birliğe yoksa şimdiden .. ankesörlüden arıyorsa iyi aramış vaybe bizde kıvranıyoruz arasada konuşsak diye özledimmmmm
kızlar sözlümün yemin törenine ailesi yetişemicek o da sen gel dedi..ama bu durumda o gün izin vermezlermi
Ilahi symmryok kuzum telefon sokmadi ankesorlüden arıyor söylediğine göre buraya telefonu çok rahat girilir ama sıkıntı olur diye usta birliği bekliyor ... Bana aşkım çoook düşkün eminim sizin ki de öyledir ama yerine göre fark ediyordur :-( ...o yüzden fırsat buldukça arıyor bitanem benim dualarım tüm askerlerimizle rabbim cümlesini esirgesin
OOOHHHHHHH ARADIIIII sonundaaa( TUTamadım kendimi ağlaştıkk karşılıklı Kart bulamamış yokmuş bugün yarın alabilecem dedi..Arkadaşı vermiş sağolsun ( Çok eskiymiş binaları yatakları falan Ama sıkmıolarmış çok... 14 gün sonraymış yemin töreni Annemi ara dedi söyle dedi bitek benim numaram ezberinde ooffff rahatladımm vallahi (...
benim ki 2.bölük 2.taburdamış:) ankesörlü telefonların yerlerini değiştiriolalrmış..belki arayamam bi kaç gün dedisana öyle birşey söyledimi?? tam da değiştirecek zmaanı buluyorlar yani..16gün sonra gelecek inşallah..1günde olsa kıbrısa gitmeden göreceğim.:) bütün telefon bekleyenlerin telefonu çalsın..arayanda sevgilisi olsunn:))))
Şansımıza canım okadar önem verince oldu işte çok moralim bozuk anlatamam ağlamaktan mahvoldum sesini öyle duyunca oda sesimi duyunca dayanamadı nasıl alışıcaz bilmiyorum nasıl
Canım çarşı izni verirler bence herhalukarda evci çıkartamazsın ailesi gitmezse ben gidicem günübirlik gitmem lazım hele konuştuktan sonra bana ihtiyacı var sevdiğiminailesi giderse evci çıkarcaklar ozaman gidemem kalamam çünkü pazar gidip akşama onlarla dönerim bilmiyorum şuan okadar kötüyümki düşünemiyorum bile
dnaib kız çok dikkat çekiyorsunöyleee her aradığında yazma buraya zaten torpilliyliymişte tenhalarda kıstıtırız seni
Gözün aydın canım :)
Kizlar arkadasimin sevgilsii daha hic aramamis.oda netten birligin nosunun bulmus..aile iletisim yaziyomus..arasan acaba sevgilime kizarlarmi diyo?bende size souyum dedim...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?