• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kalabalık yerdeyse arasada telefona gelene kadar ya kontor biter yada çok aşırı yazar anladığım kadarıyla öyle hoparlörle falan seslenme yok:S Benimkide 27 saat falan aramadı ama kartı olmadığındanmış:( İnşallah tez zamanda arar oda

ınsallah ..bıde benım nısanlım o yanımdayken aradı daha kotu oldu..aglaya aglaya uyuya kaldı..bende telas ettım ne bılım o oyle yapınca..bıde galıba bolugunu falan bılmek gerekıyo...

ınsallah ..bıde benım nısanlım o yanımdayken aradı daha kotu oldu..aglaya aglaya uyuya kaldı..bende telas ettım ne bılım o oyle yapınca..bıde galıba bolugunu falan bılmek gerekıyo...

Bende öyle bakıyorum herkezinki aramış bir benimki aramadı diye endişelendim kötü yeremi düştü falan:( her aradı yazısını okudumda ağladım:( ama aradı çok şükür...Arar inşallah hemen:14:

Bende öyle bakıyorum herkezinki aramış bir benimki aramadı diye endişelendim kötü yeremi düştü falan:( her aradı yazısını okudumda ağladım:( ama aradı çok şükür...Arar inşallah hemen:14:

ınsallah.benımkıde cok sık arayamıycam hem sıra cok hemde telefon az dedı..uzuldum acıkcası ama 20-25 gun dayancaz dıye kendımı tesellı etmeye calısıyorumm:43:
Ziyaret oldugunu bılsem zıyaret bıle gıtcem ama kımı göstermez dıyo kımı gösterır?tam bılemıyorum :44:

Beni sadece dün aradı, bugünde annesini aramiş sadece aramadi beni :((

Merhaba kızlarr askerleriniz yeni gitti sanırım, öncelikle hayırlısıyla gidip gelmesini temenni ederim.. ben 92/4 yareniyim askerim 22 gün önce teslim oldu. Erzincanda havancı kendisi, askeri Erzincana giden varsa yardımcı olmaya hazırım bölük hakkında merakınızı giderebilirim.. Allah kavustursun kızlar..

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr askerleriniz yeni gitti sanırım, öncelikle hayırlısıyla gidip gelmesini temenni ederim.. ben 92/4 yareniyim askerim 22 gün önce teslim oldu. Erzincanda havancı kendisi, askeri Erzincana giden varsa yardımcı olmaya hazırım bölük hakkında merakınızı giderebilirim.. Allah kavustursun kızlar..

çok sağol canım Allah kavuştursun

Teşekkürler canım Senide Allah kavuştursun... Göz kapayıp açana kadar geçer zaman inş..

Back
X