dimaam seninleee aynı durumdayız... kaderdaşız arkadaısm...
ne kadar zamnlık evlıyken gıttı kocan?
ben tam 5aylıktım.. ne bırgun eksık ne bırgun fazla....
oyuzden hasretle beklıyorummmm
yaa nehirnil nerede :44::44::44::44:
Burdayım canım benim geldim ama yorgunluktan dökülüyorumNasılsın herkes iyidir inşallah ben yokken neler yaptınız bakıyım
napalım bize tatil yoktu paşa paşa çalıştık aynen az kaldı ama ıyıce sabrım tukendı benımde uff
gelsin artık ne düzenim var ne biseyım canım hıc bısey ıstemıo yemeklerımı bıle gecıstırıyorum hep ozledım soyle sıcak kahvltıları beraber yemek yemeyı...gelsin inş yeni evimize taşınıcaz sonrasında Allah kısmet ederse bebek gelir inş sıradada ...Dimaam,selin ve benden guzel bebek haberleri sizdende düğün haberleri olsuun inş zhd de bebısını dogursun ıns ılk 349.donem yaren bebegı olsun
günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. p.tesi çok ani bir kararla izmire sevdiğimin yanına uçtum ama nasıl yetiştim uçağa bir allah biliyor bir benhastanedeyken bizde faydalanım dedik saat 23:30 gibi buluştuk dün akşama kadar beraberdik son 22 kala bu çok iyi oldu bundan sonrası geçer gider artık. fakat kızlar askerimi iyi görmedim çok bunalmış durgunlaşmış sessizleşmiş umarım gelince düzelir çok üzüldüm böyle görünce resmen zor sabrediyorlar orda durmak için.
bu arada kötü bir haberben dün askeriyedeyken bir tören gibi bişeyler oldu sonradan öğrendikki muşta bir astsubay kendini vurmuş İzmirli olduğu için ordada tören yaptılar neden oluyor bunlar ve neden bukadar saklı kalıyor bukadar asker intihar ediyor ve sadece bizim bildiklerimiz kimsenin bir önlem aldığı falan yok...
Canım aynı anlarda gitmişiz bende pazartesi gece bindim sabah ordaydım hiç birbirimizden habersiz gitmişiz kuzuminsan artık yoruluyor o yüzden sakinlik oluyor haklısın ama geçiçek bunlar askerlerimiz geldiklerinde inşallah hiç yaşanmamış sayıcaz bunları yaşasakta daha güzel şeyler görecegiz inşallah rabbim ölen askerin ailesine sabırlar versin ateş düştügü yeri yakar ne olucak böyle büyük acılar saklanıyor belirtilmiyor dedigin gibi sadece görenler duyanlar biliyor bukadar terör bitti deniyor asıl terör içimizde bence böyle düzen sürdükçe Allahım korusun nice canlar yanıyor
zeynep yok bgn nerelerde acaba?
bugün ki şafak onun en sevdiği çünki
:))))))) çok sevindim canım benim bugün girdiğimde senin dün yazmadığını görünce dedim acaba nehirdemi gitti askerinin yanına doğru tahmin etmişim demekki onlarada bizede iyi oldu ya son günler gerçekten güçmüş özellikle onlar için geçicek gidicek mecbur başka çaresi yokki...
dimaam seninleee aynı durumdayız... kaderdaşız arkadaısm...
ne kadar zamnlık evlıyken gıttı kocan?
ben tam 5aylıktım.. ne bırgun eksık ne bırgun fazla....
oyuzden hasretle beklıyorummmm
günayydın hepinize şafağımız olmuş 22 EDİRNE
Dimaam cnm yazdıklrını okuyunca bende su kısımda kendımı goruyorum sefil gibi hayat yaşamak gerçekten ne duzenım kaldı ne bısey haftasonu hep sehır dısındyım aılemın yanına arkdslarımn yanına esımn yanına oraya buraya derken evımı yemek yapmay ıduzenımı unuttum haftaıcı zaten haftasonunun ve işin yorgunlugundan toparlanamıyorum duzenlı hayatı ozledım kocalar gelsınnn artık ınsallah donsunler burada evlılık,nısan,ve bebek haberlerı olucak
napalım bize tatil yoktu paşa paşa çalıştık aynen az kaldı ama ıyıce sabrım tukendı benımde uff
gelsin artık ne düzenim var ne biseyım canım hıc bısey ıstemıo yemeklerımı bıle gecıstırıyorum hep ozledım soyle sıcak kahvltıları beraber yemek yemeyı...gelsin inş yeni evimize taşınıcaz sonrasında Allah kısmet ederse bebek gelir inş sıradada ...Dimaam,selin ve benden guzel bebek haberleri sizdende düğün haberleri olsuun inş zhd de bebısını dogursun ıns ılk 349.donem yaren bebegı olsun
günayydın hepinize şafağımız olmuş 22 EDİRNE
Dimaam cnm yazdıklrını okuyunca bende su kısımda kendımı goruyorum sefil gibi hayat yaşamak gerçekten ne duzenım kaldı ne bısey haftasonu hep sehır dısındyım aılemın yanına arkdslarımn yanına esımn yanına oraya buraya derken evımı yemek yapmay ıduzenımı unuttum haftaıcı zaten haftasonunun ve işin yorgunlugundan toparlanamıyorum duzenlı hayatı ozledım kocalar gelsınnn artık ınsallah donsunler burada evlılık,nısan,ve bebek haberlerı olucak
günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. p.tesi çok ani bir kararla izmire sevdiğimin yanına uçtum ama nasıl yetiştim uçağa bir allah biliyor bir benhastanedeyken bizde faydalanım dedik saat 23:30 gibi buluştuk dün akşama kadar beraberdik son 22 kala bu çok iyi oldu bundan sonrası geçer gider artık. fakat kızlar askerimi iyi görmedim çok bunalmış durgunlaşmış sessizleşmiş umarım gelince düzelir çok üzüldüm böyle görünce resmen zor sabrediyorlar orda durmak için.
bu arada kötü bir haberben dün askeriyedeyken bir tören gibi bişeyler oldu sonradan öğrendikki muşta bir astsubay kendini vurmuş İzmirli olduğu için ordada tören yaptılar neden oluyor bunlar ve neden bukadar saklı kalıyor bukadar asker intihar ediyor ve sadece bizim bildiklerimiz kimsenin bir önlem aldığı falan yok...
biz 7 aylık evliydik. mayıs 6 da evlenmiştik. ne olduğunu anlamadan gitti. tam evliliğimiz oturmaya başlamıştı. birlikte yaşamaya alışmıştık, her şey güllük gülistanlıktı gitti. o yüzden toparlanmam çok zor oldu arkadaşım. çok zor seni çok iyi anlıyorum.
ben de hafta sonları anneme gidiyorum. evde dursam sıkılıyorum, gitsem yoruluyorum. her şey bi anlamsız ki sorma. düzen falan hak getire. ev aldı başını gitti. yemek pişmez oldu ocakta. bundan sonra yapacağım ama, olmuyor böyle.sen ne kadar zamandır evlisin ki?
ilk bebek doğacak yakında.sonra sıra bizde kızlar. bol bebekli bir topic olur inşallah. biz de tedaviye başlayacaktık ama tedavi işe yararsa eşim askerdeyken hamilelik geçirmek istemedim. ilk bebeğimiz olacak, nazlanmam lazım, her gün karnımın büyüdüğünü görmesi lazım. şimdi gelince klomene başlayacağım bakalım artık ne zamana kalırsam. Allah yokluğunu göstermesin. istediğimiz zaman hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız inşallah. buradan paylaşırız.
yaramazpisi sende bizdensinnnnnnnaynen cokkkkkk yorgunummmmmmm
inşaallah kocam gelınce bır akksılık olmazsa 5gun yıllık ızne ayrılacagım
yaramazpisi sende bizdensinnnnnnnaynen cokkkkkk yorgunummmmmmm
inşaallah kocam gelınce bır akksılık olmazsa 5gun yıllık ızne ayrılacagım
amin inşallah canım..Ben 1 yıl 9 ay oldu...Zor 95 tane gömleği ve ütüsünü bile özledimbizde gelince ev tasıycz ıns bakalım sonra ıstıyoruz Allahta verir inş isteyen herkese
Bende ya bosuan dememişler maşa kadar kocan olsun paşa gibi gönlün olsun
ne güzel olmuş canım. sevindim senin adına. daha kolay geçer şimdi kalan günler.
intihar ne yazık ki çok yaşanıyor, ya da askerler birbirini vuruyor.eşimin askerlik yaptığı yerde de bir asker başka bir askeri vurmuştu. gizli kalıyor hepsi. psikolojik işkence görüyor hepsi. askeriye eskiden daha fenaydı, şimdi gene iyi ama daha iyi olması lazım. yoksa daha çoook canlar yanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?