alemsin ya. inşallah istediğin zaman kavuşursun bebeğine.
insan her şeyi özlüyor ama 95 gömlek de iyiymiş hani.valla benim de ütü günlerim, çamaşır günlerim başlıyor. öyle bıkmıştım ki ütü masasını bile kaldırmıştım eşim gidince. şimdi yine ortaya çıkacak. her gün gömlek ütülenecek.
merhabalar herkesekeyifler yerindedir umarım..
şafak 22 2li hanelerde bitiyor artıkselinciğimin hesaplama yöntemini beğendim çok daha bi az gözüktü gözüme o sayede.ama askerim de şu 2li haneler geçmek bilmedi diyip duruyor,onlar daha da sabırsızlandı tabi. burcucum ve zeynepçim demek ziyarete gittiniz ne iyi ettiniz, son zamanlar onlar için çok zor bi nebze olsun son 22 gün daha kolay geçer inşallah. ben de bu hafta sonu gidicem sonra 17 dicez.sinemim sen de gel. bebiş haberlerini bekliorum en kısa zamanda yaramazpisi ve dimaam eğer iş bulursak ben de hemen nişan haberimi verebilirim
canım saol valla iyi oldu yine rüya gibiydi ama olsun kokusu burnumda halaohhh sende gidiyormuşsun sen döndükten sonra gerçekten çok az kalıcakkkkkkk sadece 2 hafta 2 günnnnnnn bugünlere gelmiş olmak çok sevindirici geride az gün bırakmadık ohhh şükürler olsun bitti be
Kızlar şafak atmaya devam ettikçe günler daha yavaş geçmeye başladı gibi değilmi? Sanırım bahar rehaveti beni de vurdu:44: Özellikle dün ortalıkta herkes çift bitek ben yalnızmışım gibi geldiBu arada sanki hamileler de çoğalmış gibi mi ne?????????
merhabalar herkesekeyifler yerindedir umarım..
şafak 22 2li hanelerde bitiyor artıkselinciğimin hesaplama yöntemini beğendim çok daha bi az gözüktü gözüme o sayede.ama askerim de şu 2li haneler geçmek bilmedi diyip duruyor,onlar daha da sabırsızlandı tabi. burcucum ve zeynepçim demek ziyarete gittiniz ne iyi ettiniz, son zamanlar onlar için çok zor bi nebze olsun son 22 gün daha kolay geçer inşallah. ben de bu hafta sonu gidicem sonra 17 dicez.sinemim sen de gel. bebiş haberlerini bekliorum en kısa zamanda yaramazpisi ve dimaam eğer iş bulursak ben de hemen nişan haberimi verebilirim
çoğalcak inş hedefler bunlar yalnızca zhd var şimdi
pdrdenizcim :) evet güzel şeyler için şafak sayalım di mi artık inş
Hoşgeldin canım iyiz çokşükür sen nasılsıninşallah sende git canım iyi geliyor yanındaykende ayrılırken çok zor geldi hele busefer içimi yaktı sanki gittikçe zorlandık sanırım Nişan haberlerini bekliyorum canım dörtgözle hepimize nasip olsun inşallah böyle güzel haberler inşallah
zeynepçim demekki aniden kayboluşunun sebebi gönül meselesiymişne iyi yapmışsın canım ohhh sevdiğinle çok güzel vakit geçirmişsin burcucum sen de aynı kaçamağı yapmışsın canım sevdiğinle hasret gidermişsin pınarcım sanada hayırlı yolculuklar olsun..
sayalım tabi canım benim ama önce iş stresimiz var bizim,hayırlısıyla onu atlatmamız gerek...
sen de hoşgeldin canım valla dün ki şafak ikonunda gözüm seni aradı.nazlı nın şafağı 23 iken demiştin en sevdiğim diye hatırlıyorum ve şimdi biz 23 hatta 22 olduk.ben de 16 yı bekliyorum heyecanla en sevdiğim ikon o sanırımüzülme canım benim ya bak şafak bu kadar azken dönüşte en büyük tesellin şafağımız olmalıydı...
canım pınar derken beni kastettin galibasağol canım çok teşekkür ederim. güzel isim pınar ama deniz daha güzel
evet canım pnrdnz diye okuyorum hep nedense halbuki pdrdnz miş pardon
olsun canım önemli değilnasılsın askerin nasıl bitiyor artık çok şükür
zeynepçim demekki aniden kayboluşunun sebebi gönül meselesiymişne iyi yapmışsın canım ohhh sevdiğinle çok güzel vakit geçirmişsin burcucum sen de aynı kaçamağı yapmışsın canım sevdiğinle hasret gidermişsin pınarcım sanada hayırlı yolculuklar olsun..
Kızlar ya can sıkıntısı ara ara mobilyadır,yatak odasıdır,oturma grubudur modellerine falan bakıorum da kafamda fikir olsun die,var mı önerebileceğiniz marka model çok sevinirim paylaşırsanız
görüyo musun bu seferde sen nasılsın demeyi unuttum??
güzeller nasılsınız maşallah herkesler burdaymış ya şafaklar azaldıkça ne güzel olmuş buralar böyle.ne kadar şanslısınız sevdiklernizi görenler ben aralık 11 de gönderdim ve hala görmedim ha bu arada 2 kere msn den konuştuk o kdar.gelme diyo dayanamam diyo başka bişe demiyo süpriz yapıp yanıma gelirsen daha kötü olur kavga çıkar diyo.bizimki biraz delidir yani o yüzden ne agzımızın tadı bozulsun nede onu üzmek istemediğim için gitmedim yanına.ama o kadr çok özledimki onu kokusu burnumda tütüyor.neyse az kaldı çok şükür hepimizin.Kızlar bunuda atlatacaz çok şükür az kaldı rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sevdiceklerimizle uzun mutlu bir daha ayrılmayacagımız güzel yıllarımız olsun inşallah.
yaptık valla canım şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz saymayaneyseki az kaldı en büyük tesellimiz bu
canım benim inş tez günde muradınıza kavuşursunuz. belli bir marka tavsiye edemiycem ama yemek takımı olrak puflu yemek takımları çık kullanışlı geliyor bana dikdörtgen masa için yapmışlar bir tarafta sandalya karşısında puf var bir tanıdığımın evinde gördüm hem güzel hemde yer kaplamıyor. ben koltuk olarakta genişçe bir köşe istiyorum özellikle oturduğum bölüm geniş olmalımalum poplar rahat etmeli vitrin kullanmayı düşünmüyorum köşe koltuk karşısına kısa ve enine uzun olanlardan bir tv sehpası arkasınada patlatma taşlı yaptırmak isiyorum ortada tv sehpası gibi kısa modern bir sehpa
Evet canım gönül meselesiydi hallediverdimzeynepçim demekki aniden kayboluşunun sebebi gönül meselesiymişne iyi yapmışsın canım ohhh sevdiğinle çok güzel vakit geçirmişsin burcucum sen de aynı kaçamağı yapmışsın canım sevdiğinle hasret gidermişsin pınarcım sanada hayırlı yolculuklar olsun..
Evet canım tek tesellimiz artık şafagımızın azalması ve artık askerimin bana gelme umudu oldu hep onu düşündüm öyle anca gelebildim kendimesen de hoşgeldin canım valla dün ki şafak ikonunda gözüm seni aradı.nazlı nın şafağı 23 iken demiştin en sevdiğim diye hatırlıyorum ve şimdi biz 23 hatta 22 olduk.ben de 16 yı bekliyorum heyecanla en sevdiğim ikon o sanırımüzülme canım benim ya bak şafak bu kadar azken dönüşte en büyük tesellin şafağımız olmalıydı...
Kızlar ya can sıkıntısı ara ara mobilyadır,yatak odasıdır,oturma grubudur modellerine falan bakıorum da kafamda fikir olsun die,var mı önerebileceğiniz marka model çok sevinirim paylaşırsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?