349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

neyse gelsinler de yapcak bısı yok ütülycez

Kızlar şafak atmaya devam ettikçe günler daha yavaş geçmeye başladı gibi değilmi? Sanırım bahar rehaveti beni de vurdu:44: Özellikle dün ortalıkta herkes çift bitek ben yalnızmışım gibi geldi Bu arada sanki hamileler de çoğalmış gibi mi ne?????????

merhabalar herkese keyifler yerindedir umarım..
şafak 22 2li hanelerde bitiyor artık selinciğimin hesaplama yöntemini beğendim çok daha bi az gözüktü gözüme o sayede.ama askerim de şu 2li haneler geçmek bilmedi diyip duruyor,onlar daha da sabırsızlandı tabi. burcucum ve zeynepçim demek ziyarete gittiniz ne iyi ettiniz, son zamanlar onlar için çok zor bi nebze olsun son 22 gün daha kolay geçer inşallah. ben de bu hafta sonu gidicem sonra 17 dicez.sinemim sen de gel. bebiş haberlerini bekliorum en kısa zamanda yaramazpisi ve dimaam eğer iş bulursak ben de hemen nişan haberimi verebilirim

Son düzenleme:

canım saol valla iyi oldu yine rüya gibiydi ama olsun kokusu burnumda hala ohhh sende gidiyormuşsun sen döndükten sonra gerçekten çok az kalıcakkkkkkk sadece 2 hafta 2 günnnnnnn bugünlere gelmiş olmak çok sevindirici geride az gün bırakmadık ohhh şükürler olsun bitti be

gerçekten canım inanamıyorum o kadar günü yedik bitirdik. Çok şükür geldik bugünlere. Herkes yareni döndüğünde yapacaklarını planlamaya bile başladı şimdiden

çoğalcak inş hedefler bunlar yalnızca zhd var şimdi

pdrdenizcim :) evet güzel şeyler için şafak sayalım di mi artık inş

Hoşgeldin canım iyiz çokşükür sen nasılsın inşallah sende git canım iyi geliyor yanındaykende ayrılırken çok zor geldi hele busefer içimi yaktı sanki gittikçe zorlandık sanırım Nişan haberlerini bekliyorum canım dörtgözle hepimize nasip olsun inşallah böyle güzel haberler inşallah

zeynepçim demekki aniden kayboluşunun sebebi gönül meselesiymiş ne iyi yapmışsın canım ohhh sevdiğinle çok güzel vakit geçirmişsin burcucum sen de aynı kaçamağı yapmışsın canım sevdiğinle hasret gidermişsin pınarcım sanada hayırlı yolculuklar olsun..

çoğalcak inş hedefler bunlar yalnızca zhd var şimdi

pdrdenizcim :) evet güzel şeyler için şafak sayalım di mi artık inş

sayalım tabi canım benim ama önce iş stresimiz var bizim,hayırlısıyla onu atlatmamız gerek...

sen de hoşgeldin canım valla dün ki şafak ikonunda gözüm seni aradı.nazlı nın şafağı 23 iken demiştin en sevdiğim diye hatırlıyorum ve şimdi biz 23 hatta 22 olduk.ben de 16 yı bekliyorum heyecanla en sevdiğim ikon o sanırım üzülme canım benim ya bak şafak bu kadar azken dönüşte en büyük tesellin şafağımız olmalıydı...

canım pınar derken beni kastettin galiba sağol canım çok teşekkür ederim. güzel isim pınar ama deniz daha güzel

Kızlar ya can sıkıntısı ara ara mobilyadır,yatak odasıdır,oturma grubudur modellerine falan bakıorum da kafamda fikir olsun die,var mı önerebileceğiniz marka model çok sevinirim paylaşırsanız

evet canım pnrdnz diye okuyorum hep nedense halbuki pdrdnz miş pardon

olsun canım önemli değil nasılsın askerin nasıl bitiyor artık çok şükür

saol canım iyiyim diyeyim ama değil çok dalgınım şu sıralar demin annemin tembihlediği yemeği çok fena yaktım şimdi mutfaktan geliyorum bişeyler yaptım ama umarım yenicek kıvama gelmiştir:18: zaman azaldı evet ama heyecan dorukta bir an önce kavuşmak için sabırsızlaşıyorum askerim de garibim napsın bitse de gitsek modunda Allah hepimizi sağ salim kavuştursun denizcim sanırım şimdi doğru oldu

güzeller nasılsınız maşallah herkesler burdaymış ya şafaklar azaldıkça ne güzel olmuş buralar böyle.ne kadar şanslısınız sevdiklernizi görenler ben aralık 11 de gönderdim ve hala görmedim ha bu arada 2 kere msn den konuştuk o kdar.gelme diyo dayanamam diyo başka bişe demiyo süpriz yapıp yanıma gelirsen daha kötü olur kavga çıkar diyo.bizimki biraz delidir yani o yüzden ne agzımızın tadı bozulsun nede onu üzmek istemediğim için gitmedim yanına.ama o kadr çok özledimki onu kokusu burnumda tütüyor.neyse az kaldı çok şükür hepimizin.Kızlar bunuda atlatacaz çok şükür az kaldı rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sevdiceklerimizle uzun mutlu bir daha ayrılmayacagımız güzel yıllarımız olsun inşallah.

yaptık valla canım şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz saymaya neyseki az kaldı en büyük tesellimiz bu

Kızlar ya can sıkıntısı ara ara mobilyadır,yatak odasıdır,oturma grubudur modellerine falan bakıorum da kafamda fikir olsun die,var mı önerebileceğiniz marka model çok sevinirim paylaşırsanız

canım benim inş tez günde muradınıza kavuşursunuz. belli bir marka tavsiye edemiycem ama yemek takımı olrak puflu yemek takımları çık kullanışlı geliyor bana dikdörtgen masa için yapmışlar bir tarafta sandalya karşısında puf var bir tanıdığımın evinde gördüm hem güzel hemde yer kaplamıyor. ben koltuk olarakta genişçe bir köşe istiyorum özellikle oturduğum bölüm geniş olmalı malum poplar rahat etmeli vitrin kullanmayı düşünmüyorum köşe koltuk karşısına kısa ve enine uzun olanlardan bir tv sehpası arkasınada patlatma taşlı yaptırmak isiyorum ortada tv sehpası gibi kısa modern bir sehpa

görüyo musun bu seferde sen nasılsın demeyi unuttum??

canım iyiyim ben 40dan aşağı düştüğümüzden beri iyiyim askerlerimiz sabırsızlaştı iyice haklısın ama az kaldığını düşünerek mutlu olmayı bilmeliyiz. bu unutkanlık yeme alışkanlığı ile ilgili galiba.dimaam ve bi arkadaşta daha var.dikkatli olmak askerlerimizin yokluğunda kendimize daha iyi bakmamız lazım,onlar geldiğinde harika olalım değil mi ama

bugünlerde yeniden biraraya gelmeliyiz, fikir alışverişlerinde bulunmalıyız. Allah kolaylık versin canım hiç görüşemeyenler için daha mı zor daha mı kolay bilmiyorum ama ben görüşmeseydim çok kötü olurdum heralde. ama artık ayrılığımız olmucak inşallah son ayrılık bu

canım nette siteden veya kk da paylaşılan modellere bakıorum kafamda bişeyler olsun diye.eğer askerim dönüşünde iş bulabilirse ağustos sonu eylül başı evlilik gerçekleşebilir ayy söylerken bile çok heyecanlanıorum hiç bi hazırlığımız yok hersey hızlıca gelişecek,o nedenle kafamda şekillensin diye herseye bakıorum.beyaz eşya modellerine,gelinlik modellerine bile. puflu yemek takımı derken bilemedim canım o nası bişe?? ben de vitrin istemıorum göze hitap eden hoş bi köşe takımı ve özellikle de rahat bi köşe takımı aynen tv sehpası ünite değil de sehpa ben de.kafamda istediğim tarzlar belli olsa yeticek aslında.

Evet canım gönül meselesiydi hallediverdim Güzel oldu canım yanındayken güzelde ah o ayrılışlar yokmuSen nasılsın canım
Evet canım tek tesellimiz artık şafagımızın azalması ve artık askerimin bana gelme umudu oldu hep onu düşündüm öyle anca gelebildim kendimeBenimde buraya gelip şafak yazasım vardı ama hele benim ifademin günüydü artık nasip

Canım koltuk takımlarında Saloni mobilyayı öneririm bayıldıgım mobilyaları var Yatak odası ve tv ünitesindede Lazzoninin modellerine bayıldım ben vitrin falan düşünmüyorum köşe koltuk olabilir tv ünitesi yemek masası sade kullanışlı olsun yeter bütçemiz el verdikçe onlardan almayı düşünüyorum bakalım inşallah rabbim gönlümüze göre versin

Son düzenleme:
haklısın canım şimdi kendimize bakmamız lazım artık şunun şurasında ne kaldı değil mi dimamm ve diğer arkadaşta sanırım benim ayy düşüncesi bile heyecanlandırıyor ben de neva23 gibi askerini 11 aralıktan beri görmeyenlerdenim ve biz normalde de farklı şehirlerdeyiz umarım artık bir daha ayrılmamak üzere kavuşucaz gelsin de en müsait zamanda nişan var hayırlısıyla zeynepcim çok çok az kaldı canım geri sayıma ben şafağın 10 olmasını bekliyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…