• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kesinlikle daha zor geçiyormuş.347 dönem arkadasım vardı o son günleri sayarken ben kocamı yeni yolmamıştım. Ne güzel diyordum senınkı geliyor ne az kaldı diye.... Oda bana dıyrduki tatlım İnan bu günler hiç geçmiyor haklıymış... Şimdi ben onun yerindeyım şuan 1 gün 1 hafta oldu ya... Sanki günlerdir 25 deyiz . Nisan ayı birtürlü bitmedi kızlar
biticeek biticeeek mayısa girdikmi 15 günümz kalcaak :52:

iyi akşamlar yarenlerim nasılsınız? şafak sanki geçmiyor, 1 haftadır askerimle doğru dürüst konuşamadık :14: iyice gergin, sinir, gıcık biri oldum çıktım..askerimle çok nadir konuştuğumuz zaman, şafak sıkıştırıyor 4 ay geçti de şu önümüzde ki sayılı gün geçmiyor diye dert yanıyordu :84: off gelsin artık çok özledim ya :24:

buarada daha önce bahsettiğim işim oldu, yarın ilk iş günüm..dua ein kızlar, inşallah hayırlısı olmuştur..

dimaam hoş geldin, umarım tekrar ayrı düşmeyiz ..:nazar:

hoş bulduk canım. hayırlı olsun yeni işin. ben de senin gibi sinirliydim ama bugün daha iyiyim. cumadan beri zaman nasıl geçti anlamadım.

annemlerdeydim. bu hafta sonu ve diğer hafta sonu yine evde olmayacağım. sonrasında ise sadece 1 hafta kalıyor. :46:geçmez geçmez demiştik geçiyor. şimdi daha çok özlüyorum ama şafak az ya beni mutlu etmeye yetiyor. ya o 23ün önünde bir de 1 olsaydı. ya 123 günümüz kalmış olsaydı. düşündükçe hem heyecanlanıyorum hem mutlu oluyorum. :21:

$www_resimmax_com_elazig_0002.webp

Harput Kalesi ve Şehri, Keban Baraj Gölü, Hazar Gölü, Buzluk Mağarası, Çaydaçıra Halkoyunu, Ağın Kaplıcası

Devamı: Hangi Şehrin Neyi Meşhur?

ve şafak 23 nehircim bugün izinli sanırım :1::1::1::1::1:belli oldu yokluğu

Günaydın kızlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.İnşallah Atamızın bize armağanı bu bayramı daha uzun yıllar kutlayabiliriz..
Bugün part time bir iş görüşmesine gitcem dua edin bana :16:
Şafak olmuş 23 sabrı iyi öğrendik kızlar az daha sabırla askerliğinde üstesinden gelicez öpüyorum hepinizi :16:

resmen terk etmişsiniz topiğimizi. kimseler yok. :50: askerlerimiz gelince kimse uğramaz herhalde artık buralara. :ssz: benim şafak kaldı 22... :22::22::22: darısı 16 ya. :21:

herkesler tatilde sanırım .....

ben varımm :37: çalışan zavallı ben:37:

ben de çalışmıyorum ama buralardayım canım. benimki aşırı yalnızlıktan olsa gerek. herkes eve gidince annesi, babası ya da biri mutlaka oluyor. bense duvarlarla ya da kendimle konuşmak kesmediği için hep buralardayım sanırım. :14: az kaldı ama... ah bir bitse.. zorlanıyorum artık iyice.

ben de çalışmıyorum ama buralardayım canım. benimki aşırı yalnızlıktan olsa gerek. herkes eve gidince annesi, babası ya da biri mutlaka oluyor. bense duvarlarla ya da kendimle konuşmak kesmediği için hep buralardayım sanırım. :14: az kaldı ama... ah bir bitse.. zorlanıyorum artık iyice.

bende oyle yalnızım...aksam eve ghıdıyorum duvarlar bana ben duvarlara....yemek yıyesı gelmıyor ınsanın ıyıce sıkldım dızılerde haberlerde her seye aglıyorum koltuga uzanıyorum yanımda esımde olsaydı dıyorum sevseydım yanaklarını ... of sorma bende cok sıkldım ama bıtıcek ınsss sabır

Merhabalar herkese:16:
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.
23 oldu şafak:52::16: Nazlıcımın şafağı 23 idi dün gibi hatırlıyorum ne çok imrenirdim şafağına, az kaldı ama kızlar bitiyor artık:nazar: umutsuzluk,mutsuzluk yok:20:

şimdi bişey anlamıyom ama şafak azalınca ne heyecanlıdır ya günler hiç geçmiyodur herhalde

bende oyle yalnızım...aksam eve ghıdıyorum duvarlar bana ben duvarlara....yemek yıyesı gelmıyor ınsanın ıyıce sıkldım dızılerde haberlerde her seye aglıyorum koltuga uzanıyorum yanımda esımde olsaydı dıyorum sevseydım yanaklarını ... of sorma bende cok sıkldım ama bıtıcek ınsss sabır

valla ben de yemek yemiyorum. bir şeyler atıştırıp tv izleyip sonra doğru yatağa. koca yatağın bi köşesine kıvrılıp uyuyorum. sabah yine aynı şeyler... :31:

ben de bi ara her şeye ağlıyordum. o dönemi atlattım. şimdi sabırsızlanıyorum sadece. geldiği gün hazırlayacağım kahvaltıyı düşünüyorum. o gün ve ertesi gün işe gitmeyeceğim. sonraki hafta da izin alacağım. bol bol vakit geçirmek istiyorum 24 saat ayrılmadan yapışık yaşamak istiyorum. :48:

az kaldı inşallah az. çok az. 20ler de bi bitse. sonrası daha da kolay olur galiba.
Çok kıskandım ya:17: Şafaklarınız az az ne güzel:43:

seninki de hemen biter inşallah, üzülme. biz ne günler yaşadık da bu günlere geldik. şimdiki halimiz kıskanılacak bir hal ama öncesini görseydin bu günleri hak ettiğimizi anlardın. :31: 353ler de sizi kıskanacak. devrediyoruz devamlı. ağlamalar, sızlanmalar, umut, heyecan ve kavuşma. sırayla hepimiz yaşıyoruz. :ssz:

Kızlar merhaba bi de size selam vereyim dedim topiğinizin en baş sayfasını okudum moral oldu bana bizimde sizin kadar şafağımız kalacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz allahım tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi :16:

Kızlar merhaba bi de size selam vereyim dedim topiğinizin en baş sayfasını okudum moral oldu bana bizimde sizin kadar şafağımız kalacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz allahım tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi :16:

Merhaba :) amınn ıns merak etmeyın günler hızlı akıp gecıyor Allah sağlık versin biter giderr bizde 347lerin sevincine ortak olmustuk hele 10 dan gerıye saymaya basladıkalrında yaptıkları planlar kıyafetler sac bas :) ben bile heyecanlanmıstım şimdi inş yakında biz başlıcaz planlara...Bu inş hepimiz için son ve en uzun ayrılık olsun Allah ayrılıkla ımtıhan etmesın hiç birimizi...İnş bu karşılıklı sancılı sürecin ödülünü alırız hepimiz hayattan

Son düzenleme:
Şafağım şerefine armağan ediyorum size İzmir:)
[video=youtube;oKQG_NPtDeU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oKQG_NPtDeU[/video]

Amin canım inşallah :16:
Kızlar bugün oyuncak bebek aldım kendime :1:
Tamaaaam biliyorum çok komik ama 23 nisan ya ne biliim uzun zamandır da istiyordum burak gelince ben alırım demişti % 50 indirime girince dayanamadım aldım :9:
Adı Ada, ağlıyoo mama yiyo emzigini emiyo uyurken horluyo ( Aynıııı babasıııııııı:1::1:) Bakalım burak aldğımı öğrenince ne dicek :9:

Back
X