349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aradııı aradııı taam 3dk 47 sn konuştukk
alooooo dedi inanıyorum merrttt sen misin dedim inanmadıysan kapatalım bi daha arıyım şapşal dedi
sesine kurban olurum çocuk dedi ağlamaya başladım ne sulu göz oldum böyleee
kapatmam lazım ben artık ararım seni annemi arıcam daha dediii tamam dikkat et kendine dedim
sen m.etme burası 5 yıldızlı otel gibi şirinler gibi oldum zaten hıhh dedi hadi kapıyım sırada çocuklar var öptüm dedi

Yeni gördüm canım mesajını.Ben bütün gün okuldaydım daha aramadı.Valla benim içinde çok iyi oldu sizden haberlerini almak.Biz sadece 1 dk konuşabildik Bugün ne yaptı merak ediyorum.Ben tekrar konuşursam tekrar yazarım:)

Canım nekadar şanslısın tanıdıkları var çok sevindim

Aksam aricam dedi. Bende ortamla ilgili sorular sorcam mutlaka haber veririm sana. Seni cok ozledim cok seviyorum demekten baska bisey konusmadik:) 1. Tugay 4. Bolukteymis

Aksam aricam dedi. Bende ortamla ilgili sorular sorcam mutlaka haber veririm sana. Seni cok ozledim cok seviyorum demekten baska bisey konusmadik:) 1. Tugay 4. Bolukteymis

evet canım yazarsan çok memnun olurum.Ben de soracağım bugün,yazarım.Dün iyiyim memnunumdan başka bir şey demedi.Arama zamanları hakkında bir şey söylemedi değil mi canım?Ben şimdi dışarı çıkacağım ama arar mı ki acaba aşkım

Bende dün akşam 8'de konuşabildim sadece. Bugün daha aramadı.. Kimseyi aramamış ailesinede sordum..

Aradı yazılarınızı görünce sizin adınıza çok seviniyorum lakin bir yandan da ağlıyorum Duyamadım sesini aramadı gitti...Bi benmi kaldım aranmayan

Aradı yazılarınızı görünce sizin adınıza çok seviniyorum lakin bir yandan da ağlıyorum Duyamadım sesini aramadı gitti...Bi benmi kaldım aranmayan

canım anca yerleşiyodur benimki bavulunu falan bile bugün yerleştirmiş çok yoğun olmuş ilk gün o yüzden bugün arayabilmiş
bide kart almamış ondan zorlanmış seninde öyle olabilir..
haftaya ben kütahyaya gidiyorum arkadaşı götürücek

Ay cok sukur yaa yuzum guldu yine artik senden hayirli haberleri bekliyorum dualarimla dileklerimle

Canım ben hiç iyi değilim aradı sevdiğim ama şuan daha kötü oldum dayanamadım ben ağladım oda ağladı iyi değildi rahatmı emin olamadım aldığımız okadar şeyin hiçbirini almamışlar almışlar elinden yenilerini alıyormuş ordan hiçbirşeyini vermemişler nasıl bir yermiş onlara üzülmüş tırnak makasından tabanlıklarına kadar almıştık herşeyini sonra ararım tekrar dedi eğitime başlanmış 10da uyuyorlarmış 5bucukta kalkıyormuş yatak toplamayı dolap yerleştirmeyi göstermişler neler yapmaları gerektiğini ailesine haber vermemi istedi ben nasıl derim şimdi durumu anlatamam ya ben nasıl dayanıcam

Simdi tekrar aradi ya bugun 3. Buuuu cok mutluyum:) senin icin sordum. Egitimleri baslamis ama oyle dogru duzgun bisey yok saga don sola son seklinde. Cok sogukmus. Yatirmazlarsa aksam tekrar aricam dedi. Telefon icin cok fazla kuyruk oluyomus ama yaa tek sorun bu

Benimki de belki dersteyim diye akşamı bekliyordur Ankaranın ayazı çok oluyor,inş çok üşümezler. Telefon kuyruğu çok kötü yaa

Ah canim benim ilk gunler diye boyle yapiyo olabilirler. Ya bazi komutanlar cok acimasiz. Bir hocamizi ziyarete gittik o gitmeden once. Dediki bize "nereye dustugun onemli degil nasil bi komutana dustugun onemli". ufff nasil uzuldum.
Ailesini ara durumu daha hafifleterek anlat istersen uzulmesinler. Ya kimseden hic biseyini almamislarda bunlardan niye almislar ufff vicdansizlar

Son düzenleme:
Kızlaaaaar:)
Benim askerim MEBS te.Aradı az önce bıcıbıcıya gitcekmiş:) Hamam gidyormuş bugün herkes:) çok yorulmuş.kayıt yaptrmış.komutan demiş hukukçuyum deyince yanıma alıyım ama izin almamız lazım onun için demiş.İşallh izin çıkar..Çıkarsa yazıcı olcakmış sanırım yazışmalar,dilekçeler fln dedi yürüyüş yapmıcakmış sanırım aman yapmıyım donuyorum zaten dedi.kar yağmış öğlen..sabah 5 kalkışmış.

bide sen nerdesin hemen gezdin mi diyo kitap alıyorum dedim:)ordan bile bi sorgulama bi kıskançlık ama olsun çoook tatlı :)

Çoğu şeyi senden duyuyorum canım çok teşekkürler:)
Benim aşkım daha aramadı.

Şansımıza canım okadar önem verince oldu işte çok moralim bozuk anlatamam ağlamaktan mahvoldum sesini öyle duyunca oda sesimi duyunca dayanamadı nasıl alışıcaz bilmiyorum nasıl

OOOHHHHHHH ARADIIIII sonundaaa ( TUTamadım kendimi ağlaştıkk karşılıklı Kart bulamamış yokmuş bugün yarın alabilecem dedi..Arkadaşı vermiş sağolsun ( Çok eskiymiş binaları yatakları falan Ama sıkmıolarmış çok... 14 gün sonraymış yemin töreni Annemi ara dedi söyle dedi bitek benim numaram ezberinde ooffff rahatladımm vallahi (...

Çoğu şeyi senden duyuyorum canım çok teşekkürler:)
Benim aşkım daha aramadı.

Canım şöyle 2 grup yapmışlar bi grup hamama gitmiş.bi grup yeni gitcek.6da akşam yemeği.6.30da olabilir.kıyafetleri,botları olmayan onları değiştrmiş,kayıt yapmılmış.

belki askerinin tel kartı yoktur çünkü cebten çok hızlı yiyo.ben evdeyken diyorum hemen evi ara diye.kantinde bi kart varmış 100 dk 10 tl cepten.zamanla öğrenip alır daha rahat arayabilir.

arar cnm arasa yaz buraya

Benim askerimde aradı bugün saat 11.30 civarı.(Manisada yapıyor acemiliğini) 9 dakika kadar konuştuk:)) Gece 1 de yatabilmişler ancak sabah 5 de uyanmışlar..Yemin törenide 28indeymiş.Çok mutluyum ya sesi iyi geliodu.İnşallah akşam felan tekrar arar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…