349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cnm benim sevdiğimde amasyada şu an acemi birliğinde burası iyi rahatım yerinde merak etme diyor ama emin olamıyorum yinede üzülmiyim diye dioyrsun diyorum bilirsin emin olmak zor nasıldı senin sevdiğinini rahatı rahat mıydı amasya

merhaba yarenlerim, bir kaç gündür yazamadım buralara..hem şafak sıkıştırıyor hemde askerimle bir konuda anlaşamıyoruz..içim rahat değil, huzurlu değilim, tüm gece rüyamda onunla kavga ederken buldum kendimi yarın benim bir iş görüşmem var..dün akşam konuşurken söyledim, daha önce başvurduğum yerden geri döndüler görüşmeye çağrıyolar diye..önce hadi inşallah olur dedi..sonra git bak ortam güzel değilse başlamazsın dedi..ben buaralar çok daralıyorum ..yani askerim yanımda yok, ailesel sorunlar bir de üstüne işsizlik binince baya depresyona giriyorum..bunları biliyor askerim..işe başlarsan görüşemeyiz demeye başladı..bende görüşürüz ne olacak ki dedim, yok planladığımız hiç bişi gerçekleşmeyecek, ders çalışamayacaksın diye baya bi söyledi..benim moralimin bozulduğunu anlayınca da bi görüş bakalım nolcak demeye başladı..şimdi benim içim hiç rahat değil..olmasını çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum sırf bu iş yüzünden sevdiğimle aram açılır mı diye..sonuçta hiç bişi ondan ve aramızdaki sevgiden önemi değil..ama bu işi de geri çevirmek istemiyorum.. off kızlar inanın ki içim rahat değil, çok daralıyorum .. kötü bişi olsun istemiyorum..

bizimki ile aramız cok kotu canıma kıyıcam dıye tutturduu
Canım ne oldu böyle neden bu noktaya geldi konuşmalar Allah korusun askeerin çok bunalmış sanırım üzerine gitme kuzum bir durummu geçtiki aranızda gerginlik üzerine geldi galiba
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur askerin istemem dememiş biraz tedirgin yaklaşmış olaya hepimizin içinde vardır bu yeni başlangıçlar tedirgin eder insanı sen aranızı etkilemiycegini görüşebilecegine inanıyorsan farklı bir durum oluşmaz askerinide ikna edersin diye düşünüyorum ama askerin illa istemem diyorsa burda karar sana kalıyor he bana sorucak olursan ben hep kalbimi dinlerim sonuçta hangisi olmazsa daha çok üzülürüm diye düşünürüm ve sevdigimin istedigini tercih ederim o yüzden kalbinin sesini dinle o sana dogruyu söyliycektir

Son düzenleme:
nazlıcım,fatımacım.süheylacım hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım evet baya kötüydü bugün nispeten daha iyiymiş oralarda hasta olmakta çok zor gerçekten pislik burası eve gidiyim check up yaptırcam diyo :))

bizimki ile aramız cok kotu canıma kıyıcam dıye tutturduu

nazlıcım o nasıl söz öyle askerin baya daralmış olmalı bunu söylerken bi yandan ailesi bi tarafta sevdiği arada mı kalıyo anlamadım ki çok üzüldüm gerçekten böyle bişey söylemesine neyle alakalı şuan sorun??:26: canım en kısa zamanda hallolur inşallah

Kızlarrrr yarenlerrrr kocamda konuştummmm dayanamıyorummm çok özledım onu Bir yandan da ınanılmaz heyecanlanıyorumm kalbim kıpırrr az kaldı ama geçmıyor Nisan uzadı sanki

bızımkı bunalımda evt.aılesının borcunu ustlenmıs uzmanlıgı gıttıgınde onlara yardımcı olacakmıs.

evlılık olarak borç oldgundan dolayı sıkıntıda.tabı bu durumda ne aıle tanısması nede bır yuzuk olucak.daha dogrusu artık bana bekle demeye de yuzu yokmus. ne ıstıyorsun dıyorum bılmıyorum dıyor.dun akşamdan berı krız halındeyım.ne yapmamı ıstıyorsun dıyorum.bırşey demıyor.Allah canımı alsın yok tırın altına atıcam kendımı yok uzmanlıga gıdınce ılk ısım kafama sıkmak.maffettı benı dunden berı.suanda cok soguk konusuyoruz.anlam veremıyorum.

Son düzenleme:

canım bende kalbimin sesini dinliyorum..sonuçta bu geçici bir iş..sürekli bu işi yapamam atamalarımız olana kadar beni oyalar en azından..ama eğer bu iş askerimin içine sinmezse bende gitmek istemem..bugün aramadı konuşamadık maalesef..yarın çarşı iznine çıkacak o zaman bu konuyu uzun uzadıya konuşucam..dün konuşurker keşke orda olsam gelip bir çevre analizi yapardım demişti askerlik psikolojisi ile düşünüyor..

:26:Günaydın arkadaşlar şafagımız 26:26:
:26:İkoncanımız şaşkın bir hallerde tam beni yansıtıyor :26:
Bugün güzel vatanımızdan ESKİŞEHİRdeyiz ESKİŞEHİRimize selam yola devam

Bakalım ESKİŞEHİRimizin nesi meşhurmuş?
Eskisehir Luletasi, Porsuk Cayi, Midas Tapinagi, Anadolu Universitesi, Yunus Emre Turbesi, Tarihi Odun Pazari Evleri, Yazilikaya Frig Vadisi ( Midas Kenti ), Uyuz, Cifteler ve Yarikci Hamamlari, Catacik Ormanlari ve Mesire Yeri, Eti Biskuvileri, Inonu Planor Kampi, Sivrihisar Ermeni Kilisesi, Met Helvasi, Cig Borek, Sakari Ilicalari
Herkese hayırlı haftasonları hayırlarada vesile olsun inşallah

Canım bu duruma çok üzüldüm ailesinin onun üzerine yükledigi yükten bunalmış askerin oda birşeyler istiyor adınızın konmasını istiyor ama ailesi buna engel borçlar ve birşeyleri oturtamadıklarından dolayı kuzum burda eniyisini sen bilirsin ama askerine destek ol hep böyle gidicek degilya şuan böyle durumlar belki çabucak toparlanır ailesi askerinde gelip gidicek elbet uzmanlık bu normal askerlik degilki dur bakalım mevlam neyler canım benim askerinide bunaltma derim onun elinde olan birşey degilmiş gibi geldi bana hangimiz ailemiz sıkışıkken zor durumdayken hayır bu olucak diye diretebilirizki gönlümüz nasıl razı gelir birde olayın bu açısından bakmak lazım ama gelip tanışmalarında bir sakınca yok onuda yapamayızmı demişler oturup konuşsalar enazından ailen açısından sende rahat edersin
kızlar bu akşam libellanın temızlık robotunu aldım..
Hayırlı olsun canım huzurla kullan inşallah

Askerin yanında olamadıgı için böyle tedirgin canım anladım inşallah bence sorun etmiycek sende geliyorsun zaten 20gün sonra gelir bakarsın ters bir durum görürsen çıkarım de anlatınca anlıycaktır canım hayırlısı olsun inşallah

günaydınler herkese
nisanın üçte ikisi geçti gitti kızlar işte.. bugünki planım evde oturup temizlik yapmak:26: puff sevdiceğim yanımda olsa böyle mi olurdu hiç

Canlarım nasılsınız Nisanıda bitiriyoruz çok şükür ve ben her zamanki gibi bu haftasonu da evdeyim ama son 3 haftasonu kaldı sonra bunların acısını çıkarıcaz

Nazlım askerin çok bunalmış haklı olarak,askerden gelir gelmez bu sıkıntılarla uğraşması çok can sıkıcı tabiki de.Bence senin yapabileceğin tek şey onun yanında olmak ve azcık daha sabretmek

canım gunaydın.

bende ole dıyorum zaten gelıp sadece bı tanısma bı yuzuk zormu ya bu kdr.tamam ben sabredeyım ama ya sonunda bırde aılesının benı ıstemedıgını duyarsam ne olucak.buyuk yıkıma ugrucam.en azından ıcım rahat edecek o kdr sonra 2 yıl beklenır brçlarını öder duzene sokar hayatını ona gore yön verırız.

bak akşam temızlık robotu alıcam kalabalık ev heves gelmıyor almaya nıye alıcam kı falan oldu.arıyorum ona sorım dıye açmadı telefonu aman neyse ne dıyıp aldım.ole ucuz bırseyde degıl 5 taksıt yaptım ama genel muduru bızım memleketlı yan köyden olunca ındırım yaptırdım bırd kredı kartı.1600 aldım.

Canim ailesinin istememe gibi bi durumu neden olsun niye aklina bunlari getiriyorsun?
Iyi gunlerde kullan canim

cumartesi pazar bizim topic bagayı bi sessiz kızlar ya neredesiniz.bu arada türkiyenin heryerimi böyle soğuk ya elazıgdaım bugün dondum burada.bahar geliyor derken yine soğuklarla mücadele ediyoruz valla. ha bide nisan ayınıda şutlicaz az kaldı bana bu ay çok çabuk geçti sizede öyle geçmiştir inşallah nisanı yolcu etmeye son 10 gün sonra mayıs ayı sonra gelsin sevdiceklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…