- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
gültencim nazlımm başınız sağolsun gerçekten yazdıklarınıza çok üzüldüm Allah sabır versin...
özlemcimm canım çok geçmiş olsun askeriyede hasta olmak gerçekten çok zor
alemsin kuzumm yaa ama hesap pasif gözüküyor neden anlayamadım
tatlım benim sevdiğim acemiliğini amasya da yaptı şu an karsta muşa dair bi fikrim yok ne yazık ki :44:
Canım ne oldu böyle neden bu noktaya geldi konuşmalar Allah korusun askeerin çok bunalmış sanırım üzerine gitme kuzum bir durummu geçtiki aranızda gerginlik üzerine geldi galibabizimki ile aramız cok kotu canıma kıyıcam dıye tutturduu
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur askerin istemem dememiş biraz tedirgin yaklaşmış olaya hepimizin içinde vardır bu yeni başlangıçlar tedirgin eder insanı sen aranızı etkilemiycegini görüşebilecegine inanıyorsan farklı bir durum oluşmaz askerinide ikna edersin diye düşünüyorum ama askerin illa istemem diyorsa burda karar sana kalıyor he bana sorucak olursan ben hep kalbimi dinlerim sonuçta hangisi olmazsa daha çok üzülürüm diye düşünürüm ve sevdigimin istedigini tercih ederim o yüzden kalbinin sesini dinle o sana dogruyu söyliycektirmerhaba yarenlerim, bir kaç gündür yazamadım buralara..hem şafak sıkıştırıyor hemde askerimle bir konuda anlaşamıyoruz..içim rahat değil, huzurlu değilim, tüm gece rüyamda onunla kavga ederken buldum kendimiyarın benim bir iş görüşmem var..dün akşam konuşurken söyledim, daha önce başvurduğum yerden geri döndüler görüşmeye çağrıyolar diye..önce hadi inşallah olur dedi..sonra git bak ortam güzel değilse başlamazsın dedi..ben buaralar çok daralıyorum ..yani askerim yanımda yok, ailesel sorunlar bir de üstüne işsizlik binince baya depresyona giriyorum..bunları biliyor askerim..işe başlarsan görüşemeyiz demeye başladı..bende görüşürüz ne olacak ki dedim, yok planladığımız hiç bişi gerçekleşmeyecek, ders çalışamayacaksın diye baya bi söyledi..benim moralimin bozulduğunu anlayınca da bi görüş bakalım nolcak demeye başladı..şimdi benim içim hiç rahat değil..olmasını çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum sırf bu iş yüzünden sevdiğimle aram açılır mı diye..sonuçta hiç bişi ondan ve aramızdaki sevgiden önemi değil..ama bu işi de geri çevirmek istemiyorum.. off kızlar inanın ki içim rahat değil, çok daralıyorum .. kötü bişi olsun istemiyorum..
bizimki ile aramız cok kotu canıma kıyıcam dıye tutturduu
bizimki ile aramız cok kotu canıma kıyıcam dıye tutturduu
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur askerin istemem dememiş biraz tedirgin yaklaşmış olaya hepimizin içinde vardır bu yeni başlangıçlar tedirgin eder insanı sen aranızı etkilemiycegini görüşebilecegine inanıyorsan farklı bir durum oluşmaz askerinide ikna edersin diye düşünüyorum ama askerin illa istemem diyorsa burda karar sana kalıyor he bana sorucak olursan ben hep kalbimi dinlerim sonuçta hangisi olmazsa daha çok üzülürüm diye düşünürüm ve sevdigimin istedigini tercih ederim o yüzden kalbinin sesini dinle o sana dogruyu söyliycektir
Canım bu duruma çok üzüldüm ailesinin onun üzerine yükledigi yükten bunalmış askerin oda birşeyler istiyor adınızın konmasını istiyor ama ailesi buna engel borçlar ve birşeyleri oturtamadıklarından dolayı kuzum burda eniyisini sen bilirsin ama askerine destek ol hep böyle gidicek degilya şuan böyle durumlar belki çabucak toparlanır ailesi askerinde gelip gidicek elbet uzmanlık bu normal askerlik degilki dur bakalım mevlam neyler canım benim askerinide bunaltma derim onun elinde olan birşey degilmiş gibi geldi bana hangimiz ailemiz sıkışıkken zor durumdayken hayır bu olucak diye diretebilirizki gönlümüz nasıl razı gelir birde olayın bu açısından bakmak lazım ama gelip tanışmalarında bir sakınca yok onuda yapamayızmı demişler oturup konuşsalar enazından ailen açısından sende rahat edersinbızımkı bunalımda evt.aılesının borcunu ustlenmıs uzmanlıgı gıttıgınde onlara yardımcı olacakmıs.
evlılık olarak borç oldgundan dolayı sıkıntıda.tabı bu durumda ne aıle tanısması nede bır yuzuk olucak.daha dogrusu artık bana bekle demeye de yuzu yokmus. ne ıstıyorsun dıyorum bılmıyorum dıyor.dun akşamdan berı krız halındeyım.ne yapmamı ıstıyorsun dıyorum.bırşey demıyor.Allah canımı alsın yok tırın altına atıcam kendımı yok uzmanlıga gıdınce ılk ısım kafama sıkmak.maffettı benı dunden berı. suanda cok soguk konusuyoruz. anlam veremıyorum.
Hayırlı olsun canım huzurla kullan inşallahkızlar bu akşam libellanın temızlık robotunu aldım..
canım bende kalbimin sesini dinliyorum..sonuçta bu geçici bir iş..sürekli bu işi yapamam atamalarımız olana kadar beni oyalar en azından..ama eğer bu iş askerimin içine sinmezse bende gitmek istemem..bugün aramadı konuşamadık maalesef..yarın çarşı iznine çıkacak o zaman bu konuyu uzun uzadıya konuşucam..dün konuşurker keşke orda olsam gelip bir çevre analizi yapardım demiştiaskerlik psikolojisi ile düşünüyor..
bızımkı bunalımda evt.aılesının borcunu ustlenmıs uzmanlıgı gıttıgınde onlara yardımcı olacakmıs.
evlılık olarak borç oldgundan dolayı sıkıntıda.tabı bu durumda ne aıle tanısması nede bır yuzuk olucak.daha dogrusu artık bana bekle demeye de yuzu yokmus. ne ıstıyorsun dıyorum bılmıyorum dıyor.dun akşamdan berı krız halındeyım.ne yapmamı ıstıyorsun dıyorum.bırşey demıyor.Allah canımı alsın yok tırın altına atıcam kendımı yok uzmanlıga gıdınce ılk ısım kafama sıkmak.maffettı benı dunden berı. suanda cok soguk konusuyoruz. anlam veremıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?