• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben butun gun evde pinekledim her zaman ki gibi pcde bozuk zaten telefondan girebiliyorum:50: alinti yapamiyrm
Bana da nisan cok hizli gecti 4 ay icinde en hizli gecen aydi mayisin yarisi da oyle gecsin ins :16:
Sen nasilsin neva

sesimi duyan var mı??:1:
ben planı değiştirdim attım kendimi dışarı.çok iyi geldi,temizliği erteledim başka zaman yapıcam:17:
kızlar nerelerdesiniz gerçekten ya 347.lerin topiğini geçcez diye hırslanmıştık bi dönem 2binlere bile gelemicez bu gidişle:20:

ben planı değiştirdim attım kendimi dışarı.çok iyi geldi,temizliği erteledim başka zaman yapıcam:17:
kızlar nerelerdesiniz gerçekten ya 347.lerin topiğini geçcez diye hırslanmıştık bi dönem 2binlere bile gelemicez bu gidişle:20:

İyi yapmışsın kuzu:54:Ay ben kaç gündür evden çıkamıyorum:53::53::53:Gen aldım kiloları:19::19:Geçmiyor günlerr yar yar yar:37:

Ben butun gun evde pinekledim her zaman ki gibi pcde bozuk zaten telefondan girebiliyorum:50: alinti yapamiyrm
Bana da nisan cok hizli gecti 4 ay icinde en hizli gecen aydi mayisin yarisi da oyle gecsin ins :16:
Sen nasilsin neva

canım benim iyiym ne olsun askerimle evlilik hazırlıkları yapıyorum o ordan ben burdan tek başıma yapmaya çalışıyorum bişeler işte.sende iyisindir umarım şafaklar azaldıkça bazı arkadaşlar gün geçmiyor diyor ama bana bu ay bayagı hızlı geçti canım.

Îyi geceler kız lar sanırım gece gece kımse yok herkez uyuyor . Bugün erzurumdayı :25: benım memleketim kocamın askerlık yaptığı yer aynı zamanda.... Bana da Nisan en uZun gecen ay gribi geldı ve hatta hala bıtmedi 10 gün var Nisan'ın bıtmesıne daha öf sagsalim gelesinler ınsaallah sevdıklerımkz ıı geçerler
:25: :25:

351 lerde bizim topiğı geeçemicek bence:)

Son düzenleme:
:26::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 26:72::26:
:26:İkoncanımız şaşkın bir hallerde tam beni yansıtıyor :26:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ESKİŞEHİRdeyiz ESKİŞEHİRimize selam yola devam:10:
Eki Görüntüle 690237
Bakalım ESKİŞEHİRimizin nesi meşhurmuş?
Eskisehir Luletasi, Porsuk Cayi, Midas Tapinagi, Anadolu Universitesi, Yunus Emre Turbesi, Tarihi Odun Pazari Evleri, Yazilikaya Frig Vadisi ( Midas Kenti ), Uyuz, Cifteler ve Yarikci Hamamlari, Catacik Ormanlari ve Mesire Yeri, Eti Biskuvileri, Inonu Planor Kampi, Sivrihisar Ermeni Kilisesi, Met Helvasi, Cig Borek, Sakari Ilicalari
:nazar:Herkese hayırlı haftasonları hayırlarada vesile olsun inşallah:nazar:
:23:

Merhaba kızlar. Nasılsınız. Eskişehirden de sizlere selamlar :) Valla şafağımız ne güzel azaldı. Gerçi benim 7 gün daha artı var ama olsun artık napalım hayırlısıyla bitsin. Derslerden, işlerden ne zamandır yazamamıştım ama sizleri takipteyim :)

:25::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 25:72::25:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ERZURUMdayız ERZURUMumuza selam yola devam:10:
$erzurum.webp$erzurumnfusu20134.webp
$ifte_minare_erzurum.webp
Bakalım ERZURUMumuzun nesi meşhurmuş?
Palandoken Kayak Merkezi, Cifte Minareli Medrese, Tortum Selalesi, Oltu Tasi, Aziziye Tabyalari, Uc Kumbetler, Cag Kebabi, Tepsi Minare ( Saat Kulesi ), Erzurum Kalesi, Rustem Pasa Bedesteni, Erzurum Kongresi Binasi, Cobandede Koprusu, Narman Peribacalari

:25::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 25:72::25:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ERZURUMdayız ERZURUMumuza selam yola devam:10:
Eki Görüntüle 690950 Eki Görüntüle 690951
Eki Görüntüle 690952
Bakalım ERZURUMumuzun nesi meşhurmuş?
Palandoken Kayak Merkezi, Cifte Minareli Medrese, Tortum Selalesi, Oltu Tasi, Aziziye Tabyalari, Uc Kumbetler, Cag Kebabi, Tepsi Minare ( Saat Kulesi ), Erzurum Kalesi, Rustem Pasa Bedesteni, Erzurum Kongresi Binasi, Cobandede Koprusu, Narman Peribacalari

günaydınlar güzeller şafaklarımız bir bir atıyor ne güzel hepinize bol bol güneşli ve çabuk geçen günler dilerim.az kaldı az:21::21:

Günaydın canım inşallah çabucak geçiçek güzel günler olsun inşallah:nazar:nasılsın canım :16:

saol zeynepcim iyiyim sen nasılsın ugraşıyorum işte telaşlı yoğun geçiyor her günüm belkide kimine geçmeyen nisan ayı bana bu yüzden çok çabuk geçti.inşallah mayısta böyle geçerde sağlıkla ve mutlulukla kavuşuruz sevdiceklerimize:72::72:

saol zeynepcim iyiyim sen nasılsın ugraşıyorum işte telaşlı yoğun geçiyor her günüm belkide kimine geçmeyen nisan ayı bana bu yüzden çok çabuk geçti.inşallah mayısta böyle geçerde sağlıkla ve mutlulukla kavuşuruz sevdiceklerimize:72::72:

Amin canım benim inşallah banada buay çabuk geçti sanki pek anlamadım mayıs birazcık zorlar diyorum ama kavuşucaz bırakalım zorlasın artık :21:

Amin canım benim inşallah banada buay çabuk geçti sanki pek anlamadım mayıs birazcık zorlar diyorum ama kavuşucaz bırakalım zorlasın artık :21:

bende öyle düşünüyorum galiba mayıs biraz zorlicak bizi aman olsun canım biz 150 günü geçirdik mayıstan 16 günümü geçiremicez inşallah geçecek inşallah bitecek bu günler kavuşacaz sevdiceklerimize:16::16:

Merhaba kızlar, sevgilisi usta birliğinde Ankara Bakanlıklar Jandarma Genel komutanlığı Destek Kıtaya gitmiş olan veya tanıdığı olan biri var mı aranızda?? askere sevgilisini yeni yollayan biri olarak desteğe ihtiyacım var:25: orası rahat mıdır kısa dönemler ne iş yapar ne eder? neler tavsiye edersiniz?

Kızlar ben bugün hiç ıyı değilim... Bana günler geçmez oldu... Bıtmez oldu benım kocamın çıkacağı gün ve yerde belli degıl.. Of ve döndüğü zamn izin kullanmak istiyorum müdür vermezse dıye tedırgınım veee kayınvalıdemler de çıkar gelır dıye canım sıkılıyor yalnız kalmak ıstyrm kocamla ve işte bunlar içimi sıkıyor... Zamanda Okadar yavaş gecıyorkı anlatamam çok heyecânlıyım ve sabırsız

Kızlar ben bugün hiç ıyı değilim... Bana günler geçmez oldu... Bıtmez oldu benım kocamın çıkacağı gün ve yerde belli degıl.. Of ve döndüğü zamn izin kullanmak istiyorum müdür vermezse dıye tedırgınım veee kayınvalıdemler de çıkar gelır dıye canım sıkılıyor yalnız kalmak ıstyrm kocamla ve işte bunlar içimi sıkıyor... Zamanda Okadar yavaş gecıyorkı anlatamam çok heyecânlıyım ve sabırsız

zaman azaldıkça heyecanda sardı tabi hepimiz aynıyız canım kabımıza sığmıyoruz ama bu kadar sabretmişiz kalan günler hiç söyliyim:1::1::1: teskerenin uzaması diye bişey var mı yer belli olmasa bile günü gelince onlarda terhis olucaktır:32: olumlu düşün canım olumlu olsun kayınvalidenlerde azıcık baş başa bırakırlar diye düşünüyorum o kadar da anlayışsız değillerdir heralde:50: yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sevdiklerimiz yanı başımızda herşeyi bi kenara bırak buna odaklan bence:16::16::16:

zaman azaldıkça heyecanda sardı tabi hepimiz aynıyız canım kabımıza sığmıyoruz ama bu kadar sabretmişiz kalan günler hiç söyliyim:1::1::1: teskerenin uzaması diye bişey var mı yer belli olmasa bile günü gelince onlarda terhis olucaktır:32: olumlu düşün canım olumlu olsun kayınvalidenlerde azıcık baş başa bırakırlar diye düşünüyorum o kadar da anlayışsız değillerdir heralde:50: yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sevdiklerimiz yanı başımızda herşeyi bi kenara bırak buna odaklan bence:16::16::16:

Tatlım aslında düşüncesiz insanlar degıller kayınvalıdemler ama işte çok özledım muhabbetıne gelırse bilmem... :( of herşeyi kafaya takıyorum şuan.... Yüreğim pıt pıt atıyor heyecan dorukta... Ve biz tam5 aylıktan gıttıttı askere oyüzden evlılıgımızıde tam yaşamamadık bılıyormusun oyüzden de nebileyım ya içim çok sıkılıyor.. Benim eşim Erzurum'da Erzurum'da olursa 16 sınde çıkacak . Trabzon'a gıdebılırlermıs 10 Mayıs gribi bırlıklerı tasınabılrımıs ozaman 17 Mayıs olur çıkması öle işte belırszılıkte kötü. Bilet alamıyoruz

Tatlım aslında düşüncesiz insanlar degıller kayınvalıdemler ama işte çok özledım muhabbetıne gelırse bilmem... :( of herşeyi kafaya takıyorum şuan.... Yüreğim pıt pıt atıyor heyecan dorukta... Ve biz tam5 aylıktan gıttıttı askere oyüzden evlılıgımızıde tam yaşamamadık bılıyormusun oyüzden de nebileyım ya içim çok sıkılıyor.. Benim eşim Erzurum'da Erzurum'da olursa 16 sınde çıkacak . Trabzon'a gıdebılırlermıs 10 Mayıs gribi bırlıklerı tasınabılrımıs ozaman 17 Mayıs olur çıkması öle işte belırszılıkte kötü. Bilet alamıyoruz

inşallah acele etmezler o zaman gelmek için:1: kesinlikle heyecan dorukta:18: kıyamam yaa daha cicim aylarındayken ayrılık epey zor olmalı olsun ama bundan sonra hep birlikte olcaksınız inşallah hiç ayrılmadan:34: askerlik engeli de aşıldığına göre mutlu günler sizi bekler:21: herşeyin hayırlısı olsun canım bir gün erken bir gün geç sağlıkcakla gelsinler de tabi senin düşüncelerin de oldukça normal heyecandan aklından hiç çıkmıyordur ki..

Tecrübeli arkadaşlarımmm... :16: Kendi topiğimizde de yazdım ama sizde de direkt yazmak isted,m bişeyler sorucam size inşallah cevaplarsınız beni:26:
Öncelikleee;

1-Sevdiklerinizi görmeye giderken yanınızda bişey götürüyo musunuz?Neler götürdünüz?Yeme içme tarzı mesela ya da yanına alabilceği bişey?

2-Yemin töreninde yanımızda bişeyle gitsek onu teslim alabilir dimi sonuçta usta birliğine geçerken sivil valizleri yanlarında olucak yani(Bişey derken üst baş gibi ne biliyim kitap gibi deodorant gibi filan)

3-Daha iyi bilirsiniz hiç küçükte olsa bi hediye gibi bişey götürdünüz mü yanınızda..En büyük hediye birbirimizi görmak ama hediye gibi bişey ne alınır ne edilir:18:

Bana akıl verin kızlar:26:

Son düzenleme:
Back
X