- 30 Ocak 2013
- 779
- 7
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sesimi duyan var mı??
ben planı değiştirdim attım kendimi dışarı.çok iyi geldi,temizliği erteledim başka zaman yapıcam
kızlar nerelerdesiniz gerçekten ya 347.lerin topiğini geçcez diye hırslanmıştık bi dönem 2binlere bile gelemicez bu gidişle![]()
Ben butun gun evde pinekledim her zaman ki gibi pcde bozuk zaten telefondan girebiliyorumalinti yapamiyrm
Bana da nisan cok hizli gecti 4 ay icinde en hizli gecen aydi mayisin yarisi da oyle gecsin ins![]()
Sen nasilsin neva
sesimi duyan var mı??
ben planı değiştirdim attım kendimi dışarı.çok iyi geldi,temizliği erteledim başka zaman yapıcam
kızlar nerelerdesiniz gerçekten ya 347.lerin topiğini geçcez diye hırslanmıştık bi dönem 2binlere bile gelemicez bu gidişle![]()
:26:Günaydın arkadaşlar şafagımız 26
:26:
:26:İkoncanımız şaşkın bir hallerde tam beni yansıtıyor :26:
Bugün güzel vatanımızdan ESKİŞEHİRdeyiz ESKİŞEHİRimize selam yola devam
Eki Görüntüle 690237
Bakalım ESKİŞEHİRimizin nesi meşhurmuş?
Eskisehir Luletasi, Porsuk Cayi, Midas Tapinagi, Anadolu Universitesi, Yunus Emre Turbesi, Tarihi Odun Pazari Evleri, Yazilikaya Frig Vadisi ( Midas Kenti ), Uyuz, Cifteler ve Yarikci Hamamlari, Catacik Ormanlari ve Mesire Yeri, Eti Biskuvileri, Inonu Planor Kampi, Sivrihisar Ermeni Kilisesi, Met Helvasi, Cig Borek, Sakari Ilicalari
Herkese hayırlı haftasonları hayırlarada vesile olsun inşallah
Günaydın arkadaşlar şafagımız 25
Bugün güzel vatanımızdan ERZURUMdayız ERZURUMumuza selam yola devam
Eki Görüntüle 690950 Eki Görüntüle 690951
Eki Görüntüle 690952
Bakalım ERZURUMumuzun nesi meşhurmuş?
Palandoken Kayak Merkezi, Cifte Minareli Medrese, Tortum Selalesi, Oltu Tasi, Aziziye Tabyalari, Uc Kumbetler, Cag Kebabi, Tepsi Minare ( Saat Kulesi ), Erzurum Kalesi, Rustem Pasa Bedesteni, Erzurum Kongresi Binasi, Cobandede Koprusu, Narman Peribacalari
günaydınlar güzeller şafaklarımız bir bir atıyor ne güzel hepinize bol bol güneşli ve çabuk geçen günler dilerim.az kaldı az![]()
Günaydın canım inşallah çabucak geçiçek güzel günler olsun inşallahnasılsın canım
![]()
saol zeynepcim iyiyim sen nasılsın ugraşıyorum işte telaşlı yoğun geçiyor her günüm belkide kimine geçmeyen nisan ayı bana bu yüzden çok çabuk geçti.inşallah mayısta böyle geçerde sağlıkla ve mutlulukla kavuşuruz sevdiceklerimize![]()
Amin canım benim inşallah banada buay çabuk geçti sanki pek anlamadım mayıs birazcık zorlar diyorum ama kavuşucaz bırakalım zorlasın artık![]()
Kızlar ben bugün hiç ıyı değilim... Bana günler geçmez oldu... Bıtmez oldu benım kocamın çıkacağı gün ve yerde belli degıl.. Of ve döndüğü zamn izin kullanmak istiyorum müdür vermezse dıye tedırgınım veee kayınvalıdemler de çıkar gelır dıye canım sıkılıyor yalnız kalmak ıstyrm kocamla ve işte bunlar içimi sıkıyor... Zamanda Okadar yavaş gecıyorkı anlatamam çok heyecânlıyım ve sabırsız
zaman azaldıkça heyecanda sardı tabi hepimiz aynıyız canım kabımıza sığmıyoruz ama bu kadar sabretmişiz kalan günler hiç söyliyimteskerenin uzaması diye bişey var mı yer belli olmasa bile günü gelince onlarda terhis olucaktır
olumlu düşün canım olumlu olsun kayınvalidenlerde azıcık baş başa bırakırlar diye düşünüyorum o kadar da anlayışsız değillerdir heralde
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sevdiklerimiz yanı başımızda herşeyi bi kenara bırak buna odaklan bence
![]()
Tatlım aslında düşüncesiz insanlar degıller kayınvalıdemler ama işte çok özledım muhabbetıne gelırse bilmem...of herşeyi kafaya takıyorum şuan.... Yüreğim pıt pıt atıyor heyecan dorukta... Ve biz tam5 aylıktan gıttıttı askere oyüzden evlılıgımızıde tam yaşamamadık bılıyormusun oyüzden de nebileyım ya içim çok sıkılıyor.. Benim eşim Erzurum'da Erzurum'da olursa 16 sınde çıkacak . Trabzon'a gıdebılırlermıs 10 Mayıs gribi bırlıklerı tasınabılrımıs ozaman 17 Mayıs olur çıkması öle işte belırszılıkte kötü. Bilet alamıyoruz