Dua ediyorum canım bolbol içimi raharlatsın diye seni kavuştursun Allahım askerine canım senin askerin nerde? yemin törenine çok gitmek istiyorum ama bir konuşma geçti 2gün evci iznine ailesi çıkarırsa gidemem canım evden izin alamamki işten alsamda pazar günü sabahtan gidip ailesiyle dönerim büyük ihtimal akşama bakalım karabükte havaalanı yok otobüs 6bucuk saat sürüyor günü birlik için zor kışdayız kar yağdıgında istemiycek askerim o bolu dağı yüzünden kesin birşey olur korkusuylaburdan uçakla ankaraya gidip ordan otobüse binmeyi düşünüyorum
aminnnnn aminn hepimizi kavuştursun insallah. Benim askerim mersinde ben istanbuldayım. 1 gün evci izni oluyor diye biliyorum canım. annen biliyorsa idare eder belki canım
Canım çok sevindim 9 dkka çok güzel ya bak rahatıda yerindeymiş için rahatlamıştır inşallah birazda olsa ben daha duyamadım gizemcim akşama arıycak herhalde bir umutla bekliyorum annesini aradım dedim belki onları aradı onlarıda aramamışbuarada annesine anne demiyordum henüz isteme olmadı bizde tuhaf olur diye sevdigimde biraz bozuluyordu annemden başkasına kullanmakta zorluk çekerim dedim ilk başlarda teli açtım anne nasılsın dedim inanamıyorum kendime ağzımdan biraz zor çıkar sanıyordum sevgi neler yaptırıyor insana
aminnnnn aminn hepimizi kavuştursun insallah. Benim askerim mersinde ben istanbuldayım. 1 gün evci izni oluyor diye biliyorum canım. annen biliyorsa idare eder belki canım
Kizlar yine aradi coooookkk mutluyum. Tabi kendimi tutamadim biraz koyverdim. Sakin aglama diye o beni teselli ediyo ya:) 2.5 dk konustuk. oglende annemi aramis. Merak etme cok iyiyim diye. Annem cok sever onu benden cok aglamistir yani. Cok mutluyum aksam yine aricak. Darisi herkesin basina. Once nehirnilin basina:) bi de sey dedi bu askerlik cok gereksiz bisey:)
Aradı aradı aradıııı :)) tam 9dk sesini duyabildim aşkımın :)) çok sıkı biyermiş aramak zor oluyormuş ama rahatı yerindeymiş eğitime başlamışlar yemekleri de çok güzelmiş yemin töreni 28inde yapılacakmış falan. çok şükür ya
Kizlar yine aradi coooookkk mutluyum. Tabi kendimi tutamadim biraz koyverdim. Sakin aglama diye o beni teselli ediyo ya:) 2.5 dk konustuk. oglende annemi aramis. Merak etme cok iyiyim diye. Annem cok sever onu benden cok aglamistir yani. Cok mutluyum aksam yine aricak. Darisi herkesin basina. Once nehirnilin basina:) bi de sey dedi bu askerlik cok gereksiz bisey:)
Kızlar evci çıkabilmesi için ailesinin mi gidip alması gerekiyor?
ya meraktan kuduruyorum telefonum çaldı kalbim çarpa çarpa aldım telefonu elime aşkım arıyor oleeeyy diye babamın aradığını görünce adamıda tersledim((( ara be çocuk çok sabırsızım yavaş yavaş alışacağım inşallah ama her gün her saat istediğim her an arayıp konuştuğum en yakın arkadaşım sırdaşımken şimdi onun sesini duyamamak dokunuyo çok fena
Canım ben de öyleyim:) Onun dışında kim ararsa tersleyip kapatıyorum:)
Canım ben de öyleyim:) Onun dışında kim ararsa tersleyip kapatıyorum:)
Allah daha çok nasip etsin canım gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?