349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

20 dakika mı ne kadar şanslısın yaaa nazar değmesin
Amin tatlım :) Bizim yemin törenimiz 28 Aralık Cuma günü ben işyerimde izin günümü degiştirip öyle gidicem istanbuldan ailesi arkadaşları gelicek bizde buradan aile akrabalar olarak gidicez inşallah :)Ailesi uzak olduğundan istanbuldan yolladılar birliğe gelincede içeriye alındı hemen işlemler yapılır yapılmaz o yüzden haber bekleyen kayınvalidemi ve kayınpederimi arayıp iletdim yemin töreni tarihine kadar. Benim babam emekli deniz astsubayı , komutanıda astsubay babamla telefonlarını alıp verdiler birlikten ziyade direk komutanını arayıp sorabilicez:) İçim gerçekten çok rahat çok özledim askerimi ama Allaha şükür şartlarımız çok iyi yılbaşında izinli olur büyük ihtimal dedi komutanıyla bizzat görüştük olmasada yardımcı olucak elinden geldigince sağolsun, kayınpederin asker olmasının avantajları biraz

Son düzenleme:
Kızlar hepinizi Allah kavuştursun.. Ben bugün çok çok kötüydüm. Okula gittim geldim güya ama ne yaptım, dersler neydi, hangi otobüslere bindim hiç bilmiyorum kendimde değilim Ne şanslısınız siz, sevgilinizi, nişanlınızı, eşinizi uğurladınız.. Bense aslında hiçbir şeyim olmayan birisini uğurladım.. Dün vedalaşıyorken "Seni böyle sıfatsız bir şekkilde uğurlamak istemezdim. Keşke daha farklı olsaydı" dedim. "Döndüğümde herşey düzelecek söz veriyorum" dedi o da. Şuan tek avuntum bu son cümlesi..

Ne güzel, yemin törenine gitmekten bahsediyorsunuz. Keşke ben de gidebilsem, o güzel güne şahit olabilsem.. Ama mümkün değil. Off içim sıkılıyor resmen. Hiç keyfim yok.

Ama beni daha aramadı sevgilim Daha kötüsü evimde telefon çok iyi çekmiyor

Canım bide yemin töreninde nasıl yanına geliyor anlamadım? O gün izinli mi oluyor?

Benim sevdiceğim hala aramadi ya annesini aramis teslim olmadan, moralimi bozuyolar seni dusunseydi arardi diyolaar yaa (

öyle düşünme canım benimki de ilk annesini aradı anne yüreği işte ilk fırsatta seni de arar

Ben neden 4 saattir ağlıyorum
155 gün nasıl geçer kızlar bir bilen söylesin

ay canım yaa ilk günlerde böyle oluyor sonra biraz alışıyorsun

Canım bide yemin töreninde nasıl yanına geliyor anlamadım? O gün izinli mi oluyor?

Eğer farklı şehirlerde ise acemi ve usta birlikleri cuma sabah yemin töreni oluyor ya ondan sonra 2 gün izin oluyor pazar 5te usta birliğine teslim olmak zorunda o 2 günde memlekete yada nereye giderse artık

eğer aynı şehirde ise acemi ve usta birlikleri; o şehirden çıkmamak kaydı ile ailesi geldiyse onlarla bi otelde kalıyor ki biz öyle yaptık otelde kaldık onun ailesi benim ailem çünkü aynı şehirdeydi iki birlikte.. sonra teslim ettik döndük dönerken ben bittim zaten o günden beridir de göremedim

valla bende anlamadım:)) beni teselli ediyor sürekli bebeğim ya..2 gün evci olabliyomuş sanırım ailesi gelirse oda hoop istbla gelck uçakla 1 saat..işallah olur daha erken konuşmak için hem bekleyip görcez

Benimkide İzmitte oturuyor.Eğer gidebilirse çok iyi olur.Bugün çok kötüydüm saatlerce ağladım.Dün geceden beri hiç görüşemedik sevgilimle,senden duyduklarım iyi geldi bana.Umarım o da orda rahattır.Çok teşekkür ederim canım

O zaman benimkide Ankaradan çıkamayacak

O zaman benimkide Ankaradan çıkamayacak

çıkarsa ceza yer... Çünkü şöle ki cuma günü tören falan oldu giderken komutan geldi yarın hepiniz gelip imze atacaksınız dedi.. cumartesı gittik canım imza attı şehirdışına çıkmamaları içinde böyle bi yöntem bulmuşlar o gün mecbur gidip imza atmak zorunda... eğer gelmezse de mesela 1 aylık çarşı izni iptal falan ediyolar... mecbur siz gelip burda onunla kalacaksınız

O da mümkün değil ki canım Hem ailesiyle tanışmıyorum,hem final dönemime denk geliyor.İşim çok zor benim çook..
O kadar zor geldi ki bugün.Hala telefon bekliyorum,aramadı.Bir daha ne zaman görüşürüz hiç bilmiyorum.Allah sabır versin hepimize

acemi ve ustası ankarada olacak yarenler bizde gittik istanbuldan ankaraya ama yemin töreni bitiminde aşkımı aldık geldik şöyle oldu ki ankarada bir tanıdıklarının evlerini adres gösterdik öyle gelebildi normalde şehirden çıkması yasak ama gayette geldi aşkım 2 gün gezdik özellikle cumartesi harikaydı sonra pazarda gitti zaten

aynı şehirde olacakalr böyle çözüm yolu üretebilirsiniz

Ankaraya uzak mısın sen nerdesin?? Mesela cuma gece çıksa gelse cumartesi saat 5 olmadan dönüp imza atabilir mi acaba... yada izin isteyecek o zaman da geç biter askerlik... ve herkesin dediği şu devrelerinden 1 gün bile geç gitse hepsi kahroluyormuş neden izin kullandım diye tabi hastalık ölüm gibi acil nedenler olmadan... benimki iki bayramı orda geçirdi annesi dedi izin al gel diye yok dedi uzatamam burayı ben

Gizzzz sizde imza olayı olmadı mı???? Bize mi çektirdiler o eziyeti??? Merci nin ki de bayramda imza atmaya gitmedi diye çarşısını kitlemiş komutan

Aramızda 5 saat var canım.Bu imza işinin olup olmayacağını önceden belirtiyorlar mı yoksa aniden mi çıkartıyorlar?İmza olmasa rahat rahat 2 gün gelip kalabilir

oraleletlipasta canım bak benmkide mebsteydi hiç öyle imza olayı yaşamadık canım askerin sorsun bunu ama hani çaktırmasın ankarada kalıcaz felan desin ama muhakak ankarada bir evi adres gösterirler

sende fazla teleofnda bu olayı irdeleme adres felan die çünkü zaten askerin orada öğrenicek şahsen benimki öyle oldu mebsten bavullarıyla çıkıp ustalarına gittiler ayrılış anlarında bile hüzün grdüm 18 günde olsa benim aşkım kendi meslek gurubundakileri görüp çok iyi kaynaşmıştı yemin törenindeki birbirlerine sarılşları sürekli fotoğraf çektirmeleri çok duygulandırmıştı yanii askerleriniz arkadaşalrından asteklerden bilgi alırlar zaten

Gizzzz sizde imza olayı olmadı mı???? Bize mi çektirdiler o eziyeti??? Merci nin ki de bayramda imza atmaya gitmedi diye çarşısını kitlemiş komutan

canım inan o imza olayını sonra duydum zaten öle bişi olsaydı ailesiyle ankaraya gidemezdim uçağa atlardım sabah akşamda ya kuzenmde kalırdım yada ger dönerdim uçakla

öyleee imza olsaydı biterdim kismeye yaptırmadılar mesbte

daha demin aşkımla konşrken bir asker konuşmamızı böldü tedirgin oldum meğer çocğn derdi varmış üzüldüm aşkımda kızma aşkım kapatalm dedi bende aşkım tabi kapatalım yazıktır günahtır üzülmesin dedim, aşkım çok kızıyor askerini üzen sevgililere çok ağlayan gördü çok kızlar şu kısacık süre zarfında lütfen çok ılımlı olun yazık günah üzmeyn birbinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…