• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar özlem bastırdı bi şarkı duysam ağlayasım geliyo karar verdim hüzünlü şarkılar yok internetten komik dizilere başlıycam kpss ye çalışıyorum zaten ona iyice odaklanacağım ama bunları yaparken aklım hep sevdiceğimde olacak şimdiden özledim şuan arayamayacağını bildiğim halde elimde hep telefonum var Allah yardımcımız olsun atlatalım şu 1 haftayı onlarda alışsınlar bizde sonrada yemin töreni :) Allah korusun tüm askerlerimizi nasıl bıraktıysak öyle sağlıklı kavuşalım askerlerimize

bende derslere bogmayı düşünyorum kendimi bide komedi dizilerne filimlere ne bulursam artk yoksa çeşmeler açılıyo yaa

Askerimi birliğine teslim etdik geldik 28 inde yemin töreni var kızlar :) Bitanecik nişanlımı gidinceye kadar kantin penceresinden izledim oda dönüp dönüp baktı haftaya salı izin günümde yanında olucam onsuz kalmak çok sıkıcı , ama binlerce kez şükürler olsun 20 dk mesafe var evimizle şafak 155 hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim

hepinizi allah kavuştursun kızlar geçiyo geçiyo merak etmeyin yemin törerininden sonra daha çabuk geçer yeterki sağlık olsun ben 347 lerdenim ankara çankayada eşim

hERKEsin yemin töreni başka zamanlardamı ki? 28 aralıkmı 2 ocak mı 4 ocakmı :( nişanlım ankara etimesgutta :(

Biz acemi birligini arayabiliyormuyuz kizlarr??

Evet tabi ararsın ama netteki numaralar birliğin numarası... seni ankesörden aradığında o numarayı kaydet ararsın sonra şununla görüşmek istiyorum diye çağırırlar... acemi de eğitim çok olduğu için sizin aramanız biraz zor oluyor ama onlar genelde günde 5 dk da olsa arıyorlar....

Hepinizi Allah kavuştursun kızlar

Askerimi birliğine teslim etdik geldik 28 inde yemin töreni var kızlar :) Bitanecik nişanlımı gidinceye kadar kantin penceresinden izledim oda dönüp dönüp baktı haftaya salı izin günümde yanında olucam onsuz kalmak çok sıkıcı , ama binlerce kez şükürler olsun 20 dk mesafe var evimizle şafak 155 hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim

20 dakika mı ne kadar şanslısın yaaa nazar değmesin

bugün başladı sizin şafağınız da hayırlı olsun siz 155 dediniz bugün biz 158le başladık maalesef 3 ay 31 çektiği için sizi şubattan dolayı az oluyor... valla 3 gün 3 gündür şükredin kızlar

şimdi aradı beni de sesini duyunca çok kötü oldum....işlemleri yapıolarmış...28 aralık yemin töreniymiş...kısmetse gidicem...
arkadaşlar doğuda ağrıda askeri olan var mı?

Canım aşkım aradı çok mutluydu maç izliyormuş:) Bıraktırmadım şu maçları ya:)) köfte pilav mandalina yemiş çok doymuş:) yemin töreninde gelcem yanına diyo 18 gün dedi galiba heycandan hatırlamıyorum:)))

Benim sevdiceğim hala aramadi ya :( annesini aramis teslim olmadan, moralimi bozuyolar seni dusunseydi arardi diyolaar yaa :((

canım sevgilim bugün 4te teslim oldu kızlar :5:
dün akşam yemeğine gitmiştim fotoğraf çektim onu ailesiyle hepp :16:
yüzü hiç asılmadı hep annesine sarılıp güldü arkadaşları evden gelip aldı
ben evdeyim diye duramamış bitanemmm :31:
tekrar eve geldi gece 3'e kadar bi kuzeni ve ben oturduk oda ben uyumuyorum diye uyumadı beni izledi
nasıl özlicem seni güzelim diyip durdu :43:
sonra elimden tutup terasa çıkardı ben ondan dilek balonu istemiştim oda nerden bulayım diye bağırmıştı
bulmuş yaktık havaya bıraktık dileğim ömür boyu seninle birlikte olmak bazen ellerin tekrar birleşmesi için önce ayrılması gerekir dedi alnımdan öptü hiç ağlamadım hala şaka gibi geliyodu çünkü
sanki mert bize şaka yaptım ben gitmicem aslında dicek gibi geliyodu :43:
benim evim uzak olduğu için annemden izin alıp onlarda kaldım annesi kızı gibi korudu beni 3 kız yattık zaten sevdiceğimin oda yan taraftı sabah kalktım annesi uyandırdı aşağı indi bende aşkımın yanına gittim öptüm koklayıp durdum oda uykulu uykulu sarıldı bana :16:
kahvaltıdan sonra kuaföre götürdü hadi bana son kez güzel ol bakalım dedi oda traş olmaya gitti arabaya bindim saçını açmaya çalıştım açtırmadı görme dedi :25: çirkin oldum ben dedi :25:
eve geldik dua vakti geldi asker kıyafetlerim içinde başımda kırmızı örtü annesinin yanında duruyodum ablası arkadan ağlamaya başladı işte o an dank! etti herkesi öptü tam karşımda durup gözlerime baktı zaten kitlendik çok zordu arkadaşları almasaydı dahada öyle sarılıp kalırdım ben onaaa :43::14:
hiç doyamadım arkadaşları bıraktığı için hep msjlaştık ama şuan öyle kötüyüm ki yanımda bana destek olucak tek arkadaşım yoktu..
mesaj geldiğinde bile ondan sanıp koşmam var kiiii... sormayın gitsin :14:

Back