canım sevgilim bugün 4te teslim oldu kızlar

dün akşam yemeğine gitmiştim fotoğraf çektim onu ailesiyle hepp

yüzü hiç asılmadı hep annesine sarılıp güldü arkadaşları evden gelip aldı
ben evdeyim diye duramamış bitanemmm

tekrar eve geldi gece 3'e kadar bi kuzeni ve ben oturduk oda ben uyumuyorum diye uyumadı beni izledi
nasıl özlicem seni güzelim diyip durdu

sonra elimden tutup terasa çıkardı ben ondan dilek balonu istemiştim oda nerden bulayım diye bağırmıştı
bulmuş yaktık havaya bıraktık dileğim ömür boyu seninle birlikte olmak bazen ellerin tekrar birleşmesi için önce ayrılması gerekir dedi alnımdan öptü hiç ağlamadım hala şaka gibi geliyodu çünkü
sanki mert bize şaka yaptım ben gitmicem aslında dicek gibi geliyodu

benim evim uzak olduğu için annemden izin alıp onlarda kaldım annesi kızı gibi korudu beni 3 kız yattık zaten sevdiceğimin oda yan taraftı sabah kalktım annesi uyandırdı aşağı indi bende aşkımın yanına gittim öptüm koklayıp durdum oda uykulu uykulu sarıldı bana

kahvaltıdan sonra kuaföre götürdü hadi bana son kez güzel ol bakalım dedi oda traş olmaya gitti arabaya bindim saçını açmaya çalıştım açtırmadı görme dedi

çirkin oldum ben dedi

eve geldik dua vakti geldi asker kıyafetlerim içinde başımda kırmızı örtü annesinin yanında duruyodum ablası arkadan ağlamaya başladı işte o an dank! etti herkesi öptü tam karşımda durup gözlerime baktı zaten kitlendik çok zordu arkadaşları almasaydı dahada öyle sarılıp kalırdım ben onaaa

hiç doyamadım arkadaşları bıraktığı için hep msjlaştık ama şuan öyle kötüyüm ki yanımda bana destek olucak tek arkadaşım yoktu..
mesaj geldiğinde bile ondan sanıp koşmam var kiiii... sormayın gitsin