349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu gün sabah götürdük bizde askerimizi İstanbula. 2 gibi teslim oldu. o son sarılmada bütün kelimeleri unuttum
Ben hep dışarıdan evime gelince ona çağrı atardım merak etmesin diye ama eve döndüğümde telefon elimde öylece kaldım
Neyseki yarım saat sonrasında aradı sevdiceğim. Botlarını giymiş, yemeğini yemiş, şimdilik kimse bize karışmıyor dedi. Az konuşabildik ama buna da şükür.
Allah hepinize sabır versin kızlar.Allah kavuştursun.

Aradi sonunda sevdiceğim aradi, sesini duyar duymaz aglamaya başladim. Pazar geliyim mi dedim bi dur alişiyim dedi. Morali cok bozukmuş hic iyi degilmiş. Bu arada acemiligi 38 gunmus :/ kastamonuda jandarma kisa donem, sonrada siirt.

canım benimde erkek arkadaşım kastamonuda acemiliğni yaptı şuan usta birliği malatyada..hiç merak etme rahat bir yer dedğin gibi acemi tarihleri biraz uzun kastamonu öyleymiş..
bizim 30 günümüz kaldı Allah sizide günlerin su gibi gecmesini nasip etsin..

Ya benim anlamadigim, yemin toreninden sonra tekrar bi sure daha kastamonuda kalicakmis 38 gunu tamamlamak için. Yemin töreninden sonra yol izni alamicakmiyiz tekrar kastamonuya birakicaksak. Yoksa 2-3 gun yol izni alip oyle mi birakicaz kastamonuya ? Ya da acemisi tamamen bitip 38 gun tamamlanincami yol izni aliyoruz ?? Lütfen cevap kafam çok karisti ya

kızlarrr ararlar hiç merak etmeyin..şu anda sizleri o kadar iyi anlıyorum ki benim 4 ay önceki duygularıma resmen tercüman oluyorsunuz..
biz iki gün sonra konuşabilmiştik..ama şimdi telefon bile aldı rahat rahat konuşabiliyoruz..demen o ki ilk günler biraz sabır sonra herşey çok güzel olacak..üzmeyin kendinizi kutsal görev gurur duyun..

canım şöyle ki yemin törenleri oldu 3 hafta sonra..ama iki hafta kadar 38 günün gecmesini bekledi..yol izni konusunda pek bir bilgim yok çünkü kullanmadı yol izni benimki..ama sanırım 38 günden sonra yol izni var öyle biliyorum ben..

benimki aradı çok kalabalıkmış ne kadar da özlemişim onu farkettim...
mektup yollucak var mı arkadaşlar ? yemin törenine gidicem usta birliğe gidince diyorum mektup yollarım..

doğuya usta birtliği çıkan kimler arkadaşlkar ???

Anladim cok cok tesekkur ederiimm

benimki malatyada şu an usta biriğinde..mektup gönderdim bi kere..bencede usta birliğinde gönderin acemilikte bekli sıkıntı olabilir..açıp okumalar falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…