• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oraleletlipasta canım bak benmkide mebsteydi hiç öyle imza olayı yaşamadık canım askerin sorsun bunu ama hani çaktırmasın ankarada kalıcaz felan desin ama muhakak ankarada bir evi adres gösterirler

sende fazla teleofnda bu olayı irdeleme adres felan die çünkü zaten askerin orada öğrenicek şahsen benimki öyle oldu mebsten bavullarıyla çıkıp ustalarına gittiler ayrılış anlarında bile hüzün grdüm 18 günde olsa benim aşkım kendi meslek gurubundakileri görüp çok iyi kaynaşmıştı yemin törenindeki birbirlerine sarılşları sürekli fotoğraf çektirmeleri çok duygulandırmıştı yanii askerleriniz arkadaşalrından asteklerden bilgi alırlar zaten

inşallah canım onlarada imza falan çıkarmazlar.Biraz zaman geçsin,sevgilimde orada öğrensin ben sonra açarım bu konuyu.Çok teşekkür ederim canım.Moralim yerine geldi biraz.

Aradi sonunda sevdiceğim aradi, sesini duyar duymaz aglamaya başladim. Pazar geliyim mi dedim bi dur alişiyim dedi. Morali cok bozukmuş hic iyi degilmiş. Bu arada acemiligi 38 gunmus :/ kastamonuda jandarma kisa donem, sonrada siirt.

Aradi sonunda sevdiceğim aradi, sesini duyar duymaz aglamaya başladim. Pazar geliyim mi dedim bi dur alişiyim dedi. Morali cok bozukmuş hic iyi degilmiş. Bu arada acemiligi 38 gunmus :/ kastamonuda jandarma kisa donem, sonrada siirt.

Jandarmalar çoğu öyle canım benimki de öyle oldu yine yemin töreninden sonra acemi yaptığı yere bıraktık onu... bi müddet daha orda durdu sonra ustalığa geçti... ama yemin töreninden sonra orda dururken acemi gibi davranmıyorlar eskisi gibi.. misafir gibi bekiyorlar gitmeyi

bugün başladı sizin şafağınız da hayırlı olsun siz 155 dediniz bugün biz 158le başladık maalesef 3 ay 31 çektiği için sizi şubattan dolayı az oluyor... valla 3 gün 3 gündür şükredin kızlar

şimdi aradı beni de sesini duyunca çok kötü oldum....işlemleri yapıolarmış...28 aralık yemin töreniymiş...kısmetse gidicem...
arkadaşlar doğuda ağrıda askeri olan var mı?

Bnmki mardinde sorun varsa belki yardmci olabilirm

Jandarmalar çoğu öyle canım benimki de öyle oldu yine yemin töreninden sonra acemi yaptığı yere bıraktık onu... bi müddet daha orda durdu sonra ustalığa geçti... ama yemin töreninden sonra orda dururken acemi gibi davranmıyorlar eskisi gibi.. misafir gibi bekiyorlar gitmeyi

Oyle olunca yemin toreninden sonra evci cikaramiyomuyuz ?? Cunku usta birligi siirt, evci cikmadan mi gidicek ?

Evet tabi ararsın ama netteki numaralar birliğin numarası... seni ankesörden aradığında o numarayı kaydet ararsın sonra şununla görüşmek istiyorum diye çağırırlar... acemi de eğitim çok olduğu için sizin aramanız biraz zor oluyor ama onlar genelde günde 5 dk da olsa arıyorlar....

Hepinizi Allah kavuştursun kızlar

çok tesekkur ederım..ben bı sansımı deneyım o zman :17::44:

Kızlar askerine mektup yollayacak olanlar var mı? Biz bugün teslim olduktan sonra üç kez konuşabildik ama hep arkada bekleyenler vardı ve kısacık konuşmalar oldu. Şartlar nasıl olacak bilmiyorum ama konuşamayacağımız günler de olur heralde. Kendimi çok yalnız hissediyorum daha şimdiden konuşacak o kadar şey birikti ki. Nasıl oluyor bu mektup işleri bilen var mı? Yani acaba ulaşmama ihtimali var mı, ne kadar zamanda gider? bir de bilgilere ne yazmak gerekiyor sadece sonuçların açıklandığı sayfadaki gibi yerin adını ve kişinin ismini yazınca ulaşır mı..

Oyle olunca yemin toreninden sonra evci cikaramiyomuyuz ?? Cunku usta birligi siirt, evci cikmadan mi gidicek ?

canım izin kullanabilir kısa dönemse 12 gün falan sanırım izinleri var ama kullanmasa daha iyi ona görede geç çıkıyo biz 3 gün kullanmak zorunda kaldık bir konferans için ama keşke kullanmasaydım diyo 3 gün geç çıkcak ama bişey daha var YOL İZNİ sizin yanınızda geçirilebilir bizimkinin acemisi ankaradaydı ustası şanlıurfa bize 2 gün yol izni vardı bigünü benimle geçirdi ertesi günde yolda geçti Siirt daha doğuda 3 günde olabilir bi araştırmak lazım ama yol iznini kullanın derim.bi güncükmü falan demeyin doping oluyo resmen o bi günde her şeyi yaşamaya çalışıyosunuz bir birinize bakıp bakıp ağlıyosunuz, ahh ahh ne gündü son 38 i saydığımıza inanamıyorum. Canım yardımcı olmuşumdur inşallah.

Kızlar askerine mektup yollayacak olanlar var mı? Biz bugün teslim olduktan sonra üç kez konuşabildik ama hep arkada bekleyenler vardı ve kısacık konuşmalar oldu. Şartlar nasıl olacak bilmiyorum ama konuşamayacağımız günler de olur heralde. Kendimi çok yalnız hissediyorum daha şimdiden konuşacak o kadar şey birikti ki. Nasıl oluyor bu mektup işleri bilen var mı? Yani acaba ulaşmama ihtimali var mı, ne kadar zamanda gider? bir de bilgilere ne yazmak gerekiyor sadece sonuçların açıklandığı sayfadaki gibi yerin adını ve kişinin ismini yazınca ulaşır mı..

canım ben cok yazdım ulaşır tabiki eline askerin nerde bilmiyorum benim acemilikte mebsteydi ordayken bir kere göönderdim ulaşmıştı ama postayla deil kargoyla yolluyorum ben hep. Bilgi olarak sonuç sayfasındakini yazmicaksın canım askerin sana adres vercek yani kısmen sonuç sayfasını yazcaksın aslında ama askerinin sana hangi bölükte olduğunu falan söylemesi lazım ona göre göndermelisin.

canım ben cok yazdım ulaşır tabiki eline askerin nerde bilmiyorum benim acemilikte mebsteydi ordayken bir kere göönderdim ulaşmıştı ama postayla deil kargoyla yolluyorum ben hep. Bilgi olarak sonuç sayfasındakini yazmicaksın canım askerin sana adres vercek yani kısmen sonuç sayfasını yazcaksın aslında ama askerinin sana hangi bölükte olduğunu falan söylemesi lazım ona göre göndermelisin.

Çok teşekkür ederim:)

canım izin kullanabilir kısa dönemse 12 gün falan sanırım izinleri var ama kullanmasa daha iyi ona görede geç çıkıyo biz 3 gün kullanmak zorunda kaldık bir konferans için ama keşke kullanmasaydım diyo 3 gün geç çıkcak ama bişey daha var YOL İZNİ sizin yanınızda geçirilebilir bizimkinin acemisi ankaradaydı ustası şanlıurfa bize 2 gün yol izni vardı bigünü benimle geçirdi ertesi günde yolda geçti Siirt daha doğuda 3 günde olabilir bi araştırmak lazım ama yol iznini kullanın derim.bi güncükmü falan demeyin doping oluyo resmen o bi günde her şeyi yaşamaya çalışıyosunuz bir birinize bakıp bakıp ağlıyosunuz, ahh ahh ne gündü son 38 i saydığımıza inanamıyorum. Canım yardımcı olmuşumdur inşallah.

Canim tesekkur ederim ek olarak izin kullanmayi dusunmuyoruz yol izni kullanicaz 1 gun bile olsa kâr sonucta.1 saate bile raziyken. Ama bu 38 gün karistirdi kafami, yemin toreninden sonra tekrar ayni birlige birakicaksak nasil yol izni kullanicaz ??

canım sizin acemilik neden uzun acaba mebs tekiler 18 gün sonra falandı yemin töreni olmuştu kastamonuda yapıyosa eğer bizim dönemden bazı kızların askerlerindende orda yapanlar var tripplii'nin askeri orda yapmıştı o sana daha net bilgi verir bir sor istersen bide bizim sayfanın en başında askerlerimizin nerde olduğuda yazıyor kastamaonu olanlardan net bilgileri alabilirsin ordan bak istersen ve bencede izin olarak yol iznini kullanın derim inan biz çok pişmanız o 3 güne bile:( inşallah sıkıntısız bir askerlik dönemi geçirirsiniz canım.

Back