kızlar özlem bastırdı bi şarkı duysam ağlayasım geliyo karar verdim hüzünlü şarkılar yok internetten komik dizilere başlıycam kpss ye çalışıyorum zaten ona iyice odaklanacağım ama bunları yaparken aklım hep sevdiceğimde olacak şimdiden özledim şuan arayamayacağını bildiğim halde elimde hep telefonum var Allah yardımcımız olsun atlatalım şu 1 haftayı onlarda alışsınlar bizde sonrada yemin töreni :) Allah korusun tüm askerlerimizi nasıl bıraktıysak öyle sağlıklı kavuşalım askerlerimize
Biz acemi birligini arayabiliyormuyuz kizlarr??
Aramayacağını bile bile telefon başında özlemle beklemek.şuan tam da bunu yaşıyorum.
sana ulaşabileceğin num verirse arasında bulursan ne ala ulaşmak zor bekle o arasın bende vardı num. ara ara bi türlü ulaşamıodum ama benim ki mebsteydi...
Biz acemi birligini arayabiliyormuyuz kizlarr??
hERKEsin yemin töreni başka zamanlardamı ki? 28 aralıkmı 2 ocak mı 4 ocakmınişanlım ankara etimesgutta
Askerimi birliğine teslim etdik geldik 28 inde yemin töreni var kızlar :) Bitanecik nişanlımı gidinceye kadar kantin penceresinden izledim oda dönüp dönüp baktı haftaya salı izin günümde yanında olucam onsuz kalmak çok sıkıcı , ama binlerce kez şükürler olsun 20 dk mesafe var evimizle şafak 155 hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim
hERKEsin yemin töreni başka zamanlardamı ki? 28 aralıkmı 2 ocak mı 4 ocakmınişanlım ankara etimesgutta
Canım aşkım aradı çok mutluydu maç izliyormuş:) Bıraktırmadım şu maçları ya:)) köfte pilav mandalina yemiş çok doymuş:) yemin töreninde gelcem yanına diyo 18 gün dedi galiba heycandan hatırlamıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?