- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
aynı durum bizde orda tanıscaz galiba:) bi de buna heyecan çıktı hadi bakalımbende tanışmadım sadece kız kardeşiyle konuştum telefonda. ama uğur bana mutlaka gel ve orda yalnız durma kardeşimi ara annemlerin yanında dur dedi. biz de o şekilde tanışacağız kısmetse
evet canım bana da 28 dedi yada ocak 2 dedi gerçi onlarda tam bilemez ama genel duyum bu şekilde. 5 ay üzüleceğiz sesini duymak için telefonu elimizden düşürmeyeceğiz şafak saymak daha çok acıtır gibi geliyo bana
aynı durum bizde orda tanıscaz galiba:) bi de buna heyecan çıktı hadi bakalım
inşallah 28dir. ya 2 3 günün hesabını yapar olduk:) seninki nerde canım? benim ankara mamak, ustada tekirdağda. birazdan son kez arayıp ttelefonu kaptcakmış. bir daha ne zaman arar bilemiyorum. yarın arayabilir mi ki? ya bazı yerlerde telefon serbest oluyormuş dye duymuştum
benimki acemilkte usta birliğide ankara beytepe bende istanbuldayım 5 saatlik yol sık sık giderim artık istanbuldaysan senin içinde iyi tekirdağ. Bugün arayabilirlermi bilmiyorum ankara nispeten daha kalabalık oluyomuş diğer birliklere göre o yüzden işlemleri uzun sürermş sıra falan çok beklerlermiş bizimkilerde geç teslim oldu sürer baya işlemleri yani sonrasında ilk gün tam acemilik bugün ararlar inşallahta bizimde merakımız gider . bakalım şu ilk günü atlatalımda sonra yoluna girer heralde
bende öle ..ama görmüşler beni ailesi akrabaları sadece tanışmadk henzben inanılmaz heyecanlıyım öyle böyle değilll :))
bende öle ..ama görmüşler beni ailesi akrabaları sadece tanışmadk henz
gönderdim bende sevdiğimi az önce aradı teslim olmaya gidiyorum dedi.çok zor sesini duyunca bile dayanamıyorum artık.ama geçecek biliyorum şu 10 gün zor diyolar.bu arada bazı arkadaşlar mayıs 16 terhis zamanı diyolar bazılarıda 17 si neye göre hesaplanıyor bu terhis zamanı sonuçta hepsi 12'sinde teslim olmuyomu?
uğur böceğim gitti ve ben deli gibi özledim.
Yol izinlerine göre belli oluo canım benim ki mardinde askerlik yapıo istanbula dönüş için 2 gün yol izni verdiler o yüzden 17sinde tezkeresini alıo kimiinn yol izni 3 gün kiminin de 1 gün o terhisi yaklaştıgın da belli olur zaten sana söyler çıkış kagıdı geldiğinde biz 15 inde geleck die hesaplıoduk 2 gün geç çıkıo onuda yenı ogrendik ona görede uçak biletini aldık...
kızlar özlem bastırdı bi şarkı duysam ağlayasım geliyo karar verdim hüzünlü şarkılar yok internetten komik dizilere başlıycam kpss ye çalışıyorum zaten ona iyice odaklanacağım ama bunları yaparken aklım hep sevdiceğimde olacak şimdiden özledim şuan arayamayacağını bildiğim halde elimde hep telefonum var Allah yardımcımız olsun atlatalım şu 1 haftayı onlarda alışsınlar bizde sonrada yemin töreni :) Allah korusun tüm askerlerimizi nasıl bıraktıysak öyle sağlıklı kavuşalım askerlerimize
l canım bizimki elazıgdan ankaraya gitti acemide ustada ankara acaba kaç gün yol izni verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?