• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimde nişanlım bugün teslim oldu :( Az önce son kez aradı kapatıyorum dedi telefonu :( Karşısında güçlü olmak için çok uğraştım ama ağlamamak elde değil:( Günlerdir ağlamaktan hergün baş ağrısından hiçbirşey yapamıyorum.. Çok zor geçecek 6 ay.. Üstelik uğurlamaya gidemedim bile :( Yemin töreninede gidemeyeceğim gibi finallerle aynı zamana denk geliyor galiba:( Kafayı sıyırcam galiba...Allah yardımcımız olsun...:14:

evet canım bana da 28 dedi yada ocak 2 dedi gerçi onlarda tam bilemez ama genel duyum bu şekilde. 5 ay üzüleceğiz sesini duymak için telefonu elimizden düşürmeyeceğiz şafak saymak daha çok acıtır gibi geliyo bana

inşallah 28dir. ya 2 3 günün hesabını yapar olduk:) seninki nerde canım? benim ankara mamak, ustada tekirdağda. birazdan son kez arayıp ttelefonu kaptcakmış. bir daha ne zaman arar bilemiyorum. yarın arayabilir mi ki? ya bazı yerlerde telefon serbest oluyormuş dye duymuştum

hepinizi allah kavuştursun bende askerimi 4 ay önce yolladım bugün şafağım 35 ben hep saydım sayarken zor oluo siz saymamayı deneyin ama otomatik sayarsınız beyin ona konsantre olmuş vaziyette bugun 158 bile demişsinizdir sonra devamı gelio..inciciceginin dediği gibi ilk 10 gün cok zorrrrrrr onsuzluga adapte olma döneminiz ben nişamlımla her gün görüşüodum cok zorlandım şimdi alıştım ama o da gelmek üzere karışık bi hiss yani :)) bişey anlatim size belki gülersiniz 12 agustos askere gönderdim 13 agustostada işe yeni başladgm gün neyse her gün görüşürouz ya bende süslendm püslendm işe gittim tlfnm hiç çalmıo heralde dedim uyuo msj yok bsy yok bende kızdım aramıorum tabi derken aksam oldu işten çıktım rujumu falan sürdüm parfüm sıktım gelicek ya bi heves beklıorum aaaa birden kafama biri sanki sert bir darbe indirmiş gibi aklım yerine geldi e askere gitti ya şimdi dersiniz salakmısın diye salaklık değil geçici bi hafıza kaybı yaşadım o gün sanki bütün gece o gitti die ben aglamadım allah kimseye yaşatmaın şimdi komik gelio ama o gun öldüğümü sandım çokkkk kötü bşydi ağlaya ağlaya eve gittim

inşallah 28dir. ya 2 3 günün hesabını yapar olduk:) seninki nerde canım? benim ankara mamak, ustada tekirdağda. birazdan son kez arayıp ttelefonu kaptcakmış. bir daha ne zaman arar bilemiyorum. yarın arayabilir mi ki? ya bazı yerlerde telefon serbest oluyormuş dye duymuştum

benimki acemilkte usta birliğide ankara beytepe bende istanbuldayım 5 saatlik yol sık sık giderim artık istanbuldaysan senin içinde iyi tekirdağ. Bugün arayabilirlermi bilmiyorum ankara nispeten daha kalabalık oluyomuş diğer birliklere göre o yüzden işlemleri uzun sürermş sıra falan çok beklerlermiş bizimkilerde geç teslim oldu sürer baya işlemleri yani sonrasında ilk gün tam acemilik bugün ararlar inşallahta bizimde merakımız gider . bakalım şu ilk günü atlatalımda sonra yoluna girer heralde

benimki acemilkte usta birliğide ankara beytepe bende istanbuldayım 5 saatlik yol sık sık giderim artık istanbuldaysan senin içinde iyi tekirdağ. Bugün arayabilirlermi bilmiyorum ankara nispeten daha kalabalık oluyomuş diğer birliklere göre o yüzden işlemleri uzun sürermş sıra falan çok beklerlermiş bizimkilerde geç teslim oldu sürer baya işlemleri yani sonrasında ilk gün tam acemilik bugün ararlar inşallahta bizimde merakımız gider . bakalım şu ilk günü atlatalımda sonra yoluna girer heralde

ya böyle bekledikleri ankarada olanlarla konuşunca öyle güç alıyorumki. ben malesef trabzondayım. yani ankara benim için uygun 1.5 saat uçakla. ancak zaten ben gitmeden o gelecekmiş. ama tekirdağda havaalanı yok. ben önceden istanbulda yaşıyodum. tekirdağdada yazlığımız vardı. bu yüzden bilirim oraları ama aynı zamanda burda bitiremedğim lanet bir okulum var:) yani gidip gelmem zorlaşıyor bu durumda. birde istanbula uçakla, ordanda otobüsle tekirdağa gitsem e birde dönüşü var bunun. yani günün çoğu yolda geçicek:)

gönderdim bende sevdiğimi az önce aradı teslim olmaya gidiyorum dedi.çok zor sesini duyunca bile dayanamıyorum artık.ama geçecek biliyorum şu 10 gün zor diyolar.bu arada bazı arkadaşlar mayıs 16 terhis zamanı diyolar bazılarıda 17 si neye göre hesaplanıyor bu terhis zamanı sonuçta hepsi 12'sinde teslim olmuyomu?

gönderdim bende sevdiğimi az önce aradı teslim olmaya gidiyorum dedi.çok zor sesini duyunca bile dayanamıyorum artık.ama geçecek biliyorum şu 10 gün zor diyolar.bu arada bazı arkadaşlar mayıs 16 terhis zamanı diyolar bazılarıda 17 si neye göre hesaplanıyor bu terhis zamanı sonuçta hepsi 12'sinde teslim olmuyomu?

Yol izinlerine göre belli oluo canım benim ki mardinde askerlik yapıo istanbula dönüş için 2 gün yol izni verdiler o yüzden 17sinde tezkeresini alıo kimiinn yol izni 3 gün kiminin de 1 gün o terhisi yaklaştıgın da belli olur zaten sana söyler çıkış kagıdı geldiğinde biz 15 inde geleck die hesaplıoduk 2 gün geç çıkıo onuda yenı ogrendik ona görede uçak biletini aldık...

kızlar özlem bastırdı bi şarkı duysam ağlayasım geliyo karar verdim hüzünlü şarkılar yok internetten komik dizilere başlıycam kpss ye çalışıyorum zaten ona iyice odaklanacağım ama bunları yaparken aklım hep sevdiceğimde olacak şimdiden özledim şuan arayamayacağını bildiğim halde elimde hep telefonum var Allah yardımcımız olsun atlatalım şu 1 haftayı onlarda alışsınlar bizde sonrada yemin töreni :) Allah korusun tüm askerlerimizi nasıl bıraktıysak öyle sağlıklı kavuşalım askerlerimize

Yol izinlerine göre belli oluo canım benim ki mardinde askerlik yapıo istanbula dönüş için 2 gün yol izni verdiler o yüzden 17sinde tezkeresini alıo kimiinn yol izni 3 gün kiminin de 1 gün o terhisi yaklaştıgın da belli olur zaten sana söyler çıkış kagıdı geldiğinde biz 15 inde geleck die hesaplıoduk 2 gün geç çıkıo onuda yenı ogrendik ona görede uçak biletini aldık...

l canım bizimki elazıgdan ankaraya gitti acemide ustada ankara acaba kaç gün yol izni verirler

kızlar özlem bastırdı bi şarkı duysam ağlayasım geliyo karar verdim hüzünlü şarkılar yok internetten komik dizilere başlıycam kpss ye çalışıyorum zaten ona iyice odaklanacağım ama bunları yaparken aklım hep sevdiceğimde olacak şimdiden özledim şuan arayamayacağını bildiğim halde elimde hep telefonum var Allah yardımcımız olsun atlatalım şu 1 haftayı onlarda alışsınlar bizde sonrada yemin töreni :) Allah korusun tüm askerlerimizi nasıl bıraktıysak öyle sağlıklı kavuşalım askerlerimize

hiç hüzünlü şarkılar dinlemeyin şahsen ben öyle yaptım yabancı hareketli ne varsa dinledm ilk 10 gün sizin için çok önemli tlfnu hiç tutmayın biz 347ler olarak düşürmedikte ne oldu sesi hep açıkta olsun duyarsınz her türlü günde enn fazla 3 defa ararlar hele mebs te olanlar anca 2-3 defa sevglim arayacak die duş alamıodum wc ye gıdemıodum tlfn elime yapışmıştı sanki zor günlerdi hatırlamak bile acı verio hala :( tanrı korusun hepsini

l canım bizimki elazıgdan ankaraya gitti acemide ustada ankara acaba kaç gün yol izni verirler

valla ben pek anlamam öyle şeyleri ama tahminice 2 gün olabilir tamamen salladım beni dikkate alma fikrim öyle bnmkide mardinden ist. geleceği için mukayese yaptım aynı gibi

Dün gece internetten vedalaştık sevgilimle.Şimdi gitmiş olması lazım.
Merak etme dedi,belki ilk zamanlar arayamayabilirim..
Derslerine iyi çalış,söz ver dedi..
Beni hatırlayıp kendini durduk yere üzme dedi..
Ve gitti.
Telefonu elime alasım gelmiyor.Artık o numaraya kafama estiği gibi mesaj atamayacağım,arayamayacağım. Ben gece korkup uyandığımda bile burda yaşarken onu eve çağıran,burdan gittiğinde ise arayan biriydim.Çok zor geldi çok..

Off ne zormuş ayrı kalmak :14: nasıl geçecek bu 5ay çalışan arkadaşlar yine şanslılar ben çalışmıyorum hep aklım onda bi uğraş bulmam lazım kendime ders çalışmam lazım bi türlü masaya geçemedim ... Dizide iki sevgili görsem çeşmeler akıyor :27:

Hapinizin sevdicekleri gitmiş Allah kavuştursun yarenler.
Şuanki duygularınızı çok iyi anlıyorum.
Benimde üst devrelerim ilk geldiğimde alışıcaksın 1 hafta 10 gün sonra merak etme falan derlerdi inanmazdım ama gerçekten öyle oluyor.
Acemilik çok zor geçiyor çünkü her istediğinde arıyamıyorlar hele de ankarada olanlar için çok kalablık oluyor.
Ama ustada çok şükürki rahat oluyorlarki zaten acemilik bittimi izinde kullanmazlarda 4 ayınız kalıyor.
İnanın alışmaya başladığınız zamanda gelicekler.
Benim askerim gideli 7 ay oldu ve daha 7 ayımız var.
Ve diyorumki ne kadar çabuk geçti. ama bir o kadarda 7 ay daha beklemek koyuyor insana.
Herneyse hayırlısıyla 5 ay sonra yanınzda olucaklar kızlar.
Allahım sabrını veriyor merak etmeyin.
Hepinize hayırlı teskereler :72:

Son düzenleme:
Back