349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar yemin töreninize çok var ama bende söliyim hemen bende ailesiyle arabalarıyla ankaraya gittik önce evlerine gittim gece 12 de yola çıktık vee yolculuk herşey çok güzeldi bublecim doğruı demiş aile giysiye çok önem veriyor dikkat edin benim üstümde lacivert dantelli bir bluz avrdı ona yemin töreninde giycem demiştim kot pantolon conversim ve spor çantamla ankaraya gittim hiç abartı deildi saçlar düz fön hafif alllık bu kadar ailesi nasılsa bende öyleydim

sizde tavsiyem dikkat çekecek gibi ne giyinin nede makyaj yapın

yemin töreni 9:30 gibi başladı ankaradaki kızlar özellikle size mebs aşırı kalabalıktı türbünlerde yer bulamayanlar karşı tarafa geçtiler gerçi şimdi kış illaki soğuk olucaktır ankara bir çare bulunur oturma yerlerinizde bölük bölük ayrılıyor zaten onun baktığı yönde oturucaksınız sevdiklerinizde o hizada sıraya gelicek

sonra bol bol fotoğraf çekme heyecanı olucak kalabalıkta onu görmeye çalışıcaksınız geçişte illaki ğlıcaksınız ben ağlarken kafamı önüme eğmiştim anneside ağlıyordu annesi selpak verdi birbimizin yüzüne bakmadan oturduk ağladık öyle damlalar öyle akıyordu çok heyecanlı ve gurur verici bir törendi

muhakak yemin törenine gidip o heyecanı yaşayın kızlar sonrada çimlerde bir dünya pozumuz oldu bakıp bakıp gülüyorum herkes çimlere askerlerinin boynuna atladı ben ailesinin hasret gidermesini bekledm en son atladım kucağına sarıldım :)

çok akıllıcaa :)) ben onu yapamam canım bordo mavi çok çirkin olurum sevdiğinin ailesi tarafından beğenilmek çok güzel bişey olmalı :))
çok sağol canım :)

altına koyu lacivert dar paça bir kot ve üstüne bordo bir tiriko saçlar fönlü gayet şık olabilirsin

elbisdeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum kış şartında donarsınız kızlar

ben yaz olduğu halde ankarada kıosa kolluyla duramadm bluzumn üstüne bluz giydim düşününnn

Son düzenleme:
Yemin törenine gidemeyebilirim ben, kardesleri ve abisi haric ailesini tanimiyorum. Orda tanismami ister mi bilmiyorum.. Hiç konuşmadik bunu. Daha dogrusu ailesiyle tanistirmak isticek mi ? Boyle bi konu gecmedi hic. Gitmemi istemeyebilir. Ters biraz benimkisi, ikizler burcu bidee ay

benim askerimde 1 saat sonra felan teslim olacak.. .dün ayrılırken çok ağladım tutamadım kendimi..şimdi seni hep böyle hatırlayacam neden ağladın dedi tutamadım kendimi son dakikaya kadar dayandım ama ayrılık vakti gelince koptu bende herşey..şimdi daha iyiyim mesajlaşıyoruz hala.ama 1 saat sonra o da olamaycak.işte o zaman daha iyi anlayacağım galiba umarım iletişim sıkıntısı çekmeyiz.her gün arasa iyiyim dese sesini duysam yeter bana..günlerce haber alamazsam diye çok korkuyorum. acemiliğini manisada yapacak.. usta birlik kıbrıs.sevgili askerliğini kıbrısta yapan varsa..nasıl bir yer yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepimize sabır versin.Zaman su gibi akıp geçsin....

doğru söylüyosun canım dikkatli giyinmeliyim ailesi beni ilk kez görecek

Aşkım sabah 8 de indi ıstanbul a gece bütün molalarda konuştuk arkadaşı karşılamis bizimde ilk büyük ayrılık ve son olsun inşallah hiç ayrılmayalim sevdiklerimizden ... 16 mayısta yanımızdalar ve benim doğum günüm o gün ...

kızlar son kez konuştum telefonda teslim oldu şimdi kim bilir bir daha ne zaman arayabilecek bu gün arayamaz belki gözlerim dolu dolu nefesim keslidi son sözlerimi bile söyleyemedim hakkını helal et dedi bana ben orda bittim kızlar o sözü duydum ya kendini avutan ben salıverdim kendimi helal olsun diyebildim seni çok seviyorum yemin töreninde mutlaka gel dedi o günü bekliyorum kızlar sevgilim 18 gün sonra olcakmış yemin töreni dedi ama bi bilginiz var mı?

evet canım banada 28inde dedi yemin töreni için. henüz teslim olmadı ama yarım saate olur. öyle canım yanıyo ki. bu 5 ay nasıl geçer bilmiyorum. Allah hepimizin en çokta onların yardımcısı olsun. burda birbirimize destek olursak daha rahat geçer diye düşünüyorum.

ne kadar erkenmiş yemin töreni

evet canım bana da 28 dedi yada ocak 2 dedi gerçi onlarda tam bilemez ama genel duyum bu şekilde. 5 ay üzüleceğiz sesini duymak için telefonu elimizden düşürmeyeceğiz şafak saymak daha çok acıtır gibi geliyo bana

kızlarr Allah kavuştursun hepinizi. sağ sağlim bitirp gelmeyi nasip etsin inşallahh
yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu 4 ay öncesine gittim resmenn. ilk bir hafta 10 gün zor gelir sonra alışmaya başlarsınız hoş ne kadar alışılsada gerçekten çok zor ama arkadaşlarımın da dediği gibi yemin töreni telaşından zamanın geçtiğinide anlamazsınızz.
ben en son 2.5 ay önce gördüm çok ama çok özledimm
bizim şafak daha 202 (

bende henüz sadece kardeşleri ve ablası ile tanıştm ..uff ne karışık bu durumlar

2 ocak olmaz sanırım canım cuma günleri oluyormuş çnkü. belki 4 ocaktır

amiin canım burda birbirimize destek olarak geçireceğiz zamanı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…