çok akıllıcaa :)) ben onu yapamam canım bordo mavi çok çirkin olurumsevdiğinin ailesi tarafından beğenilmek çok güzel bişey olmalı :))
çok sağol canım :)
altına koyu lacivert dar paça bir kot ve üstüne bordo bir tiriko saçlar fönlü gayet şık olabilirsin
elbisdeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum kış şartında donarsınız kızlar
ben yaz olduğu halde ankarada kıosa kolluyla duramadm bluzumn üstüne bluz giydim düşününnn
kızlar son kez konuştum telefonda teslim oldu şimdi kim bilir bir daha ne zaman arayabilecek bu gün arayamaz belki gözlerim dolu dolu nefesim keslidi son sözlerimi bile söyleyemedim hakkını helal et dedi bana ben orda bittim kızlar o sözü duydum ya kendini avutan ben salıverdim kendimi helal olsun diyebildim seni çok seviyorum yemin töreninde mutlaka gel dedi o günü bekliyorum kızlar sevgilim 18 gün sonra olcakmış yemin töreni dedi ama bi bilginiz var mı?
Yemin torenine gitmemi istemezse napmaliyim
kızlar son kez konuştum telefonda teslim oldu şimdi kim bilir bir daha ne zaman arayabilecek bu gün arayamaz belki gözlerim dolu dolu nefesim keslidi son sözlerimi bile söyleyemedim hakkını helal et dedi bana ben orda bittim kızlar o sözü duydum ya kendini avutan ben salıverdim kendimi helal olsun diyebildim seni çok seviyorum yemin töreninde mutlaka gel dedi o günü bekliyorum kızlar sevgilim 18 gün sonra olcakmış yemin töreni dedi ama bi bilginiz var mı?
neden istemesin ki canım?
Böyle böyle bir ay geçer gider :)
kızlar şafak sayacakmısınız?
ben saymayayım diyorum, 1 ay kala sayacağım.
saymakla geçmez, iyice moralim bozulursa
evet canım banada 28inde dedi yemin töreni için. henüz teslim olmadı ama yarım saate olur. öyle canım yanıyo ki. bu 5 ay nasıl geçer bilmiyorum. Allah hepimizin en çokta onların yardımcısı olsun. burda birbirimize destek olursak daha rahat geçer diye düşünüyorum.
Yemin törenine gidemeyebilirim ben, kardesleri ve abisi haric ailesini tanimiyorum. Orda tanismami ister mi bilmiyorum.. Hiç konuşmadik bunu. Daha dogrusu ailesiyle tanistirmak isticek mi ? Boyle bi konu gecmedi hic. Gitmemi istemeyebilir. Ters biraz benimkisi, ikizler burcu bidee ay
bende henüz sadece kardeşleri ve ablası ile tanıştm ..uff ne karışık bu durumlar
evet canım bana da 28 dedi yada ocak 2 dedi gerçi onlarda tam bilemez ama genel duyum bu şekilde. 5 ay üzüleceğiz sesini duymak için telefonu elimizden düşürmeyeceğiz şafak saymak daha çok acıtır gibi geliyo bana
kızlarr Allah kavuştursun hepinizi. sağ sağlim bitirp gelmeyi nasip etsin inşallahh
yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu 4 ay öncesine gittim resmenn. ilk bir hafta 10 gün zor gelir sonra alışmaya başlarsınız hoş ne kadar alışılsada gerçekten çok zor ama arkadaşlarımın da dediği gibi yemin töreni telaşından zamanın geçtiğinide anlamazsınızz.
ben en son 2.5 ay önce gördüm çok ama çok özledimm
bizim şafak daha 202(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?