349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Haklısın :) Amin canım.. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.

canım kışın zor olmasına zordur ama nöbetteyse falan zor görevi dışarda verilirse zor benim askerim siverekte urfada önce devriye on başıydı şimdi yazıcı oldu su 40 gündede değişirmi bilmiyorum askerlikte herşey tutarsız ama cok disiplinli:) ama yinede cok endişelenmeyin askerlerin üşümemesi için herşey var benimki herşeyi almış atkı bere boyunluk sizinkilerde alırlar nöbetler için ,onun dışında parkaları cok kalın zaten içlikler falan rahatlar asıl yazın zordu bence güneşin altında kilometrelerce koştu bizimkiler valla benimki isilik olmuştu hep kıyamam şimdi sadece dudağı çatlıyo onuda lipstikle hallediyor:) kışın daha iyi çok doğu olmadığı sürece tabi, ama herşeye alışıyorlar ya cok sıkıntı yapmayın insan stres yaptıkça sıkıntıları çağırıyor sanki bu dönemde güzel düşünelim güzel olsun.

Ben benimkinin atkı bere eldivenini bugün gönderdim kendi ellerimle ördüm inşallah beğenir üşümesin benim askerimmm :) p.tesi elinde olucak inş hoşuna gider

Amin canım inşallah güzel düşünüyorum güzel olur inşallah herşeyi hazır bugün tamamladık sonucu bekliyoruz artk gitgide dahada zorlaşıyor yazında çok zordur sıcakta yanıyor insan her hali zor Allahım sabırlar versin herkese canım

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben hiç değilim yanından ayrılıyorum bişey olmamış gibi davranıyorum eve gelip kendimi odaya atınca beni durdurabilene aşk olsun nasıl alışıcam Allahım yardımıcımız ol çok zor son 28 saat uyuz oluyorum söylemeyede artık inşallah herkesin sevineceği biraz olsun içini rahatlatacağı bir yerle karşılaşırız arkadaşlar Amin

kıs ayrı bir dert yaz ayrı bir dert canım.bizimkilerde 40 derece sıcakta spor yapıp kostuklarında hergün hastaneye 40 kişigönderiliyormus düşün yani.hatta acemilik bittiğinde ben gördüğümde 7kilo zayıflamıstı ben görünce oldum.

ayy okuyunca bile kötü oluyor insan 4 ay önce aynılarıını yaşamış biri olarak bidee ne çok ağladğımı bunaldğmı hatırladım((

Off çok zor canım Allahım yardımcısı olsun askerlerimizin nerde olursa olsun çok zor gerçekten

ayy okuyunca bile kötü oluyor insan 4 ay önce aynılarıını yaşamış biri olarak bidee ne çok ağladğımı bunaldğmı hatırladım((

İnsan yaşayınca anlıyormuş canım içinde olunca şimdi anladım sizleri bizi en iyi siz anlıyorsunuz bizi eniyi bunları hissedenler anlayabilir Allah razı olsun hepinizden desteginizden inşallah atlatıcaz bizde bugünleri ama şuan çok zor içim acıyor anlatamıyorum bile

neye üzüleceğimi şaşırdım ya kendi halime üzülüyorum şu anda kpssde alan sınavı geldiği yetmiyormuş gibi etkisi yüzde 50olmuş diye haberler var yarın belli oluyor yeri 3 gün sonra gidiyor of neye üzüleyim bilemedim

Ben de senin gibiyim canım.Üzüldüğümü ona belli etmeyeceğim diye söz veriyorum,sonra dayanamayıp yanında ağlamaya başlıyorum
Hiçbir şey yapasım gelmiyor bazen..

yarın gece her şey belli olacak inanılmaz heyecan var stres korku üzüntü hepsi bir yandan sarıyor. Allahım hayırlısın versin hakkımızda.

Kızlar merhaba.Uzun zamandır forumu takipteyim fakat yazmaya başlamak buraya nasipmiş.Benimde sevdiceğim asker yolcusu.Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.Allah hepimizin askerlerine hayırlı yerlere gitmek nasip etsin.Umarım herkese yakın yerler çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…