- 23 Ağustos 2012
- 1.052
- 1.010
- 333
İnsan aşık olunca ister birlikte 1 hafta geçmiş olsun,ister 10 yıl olsun ayrılık zor geliyor canım.İnşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak. Umutla bakmak istiyorum.
Umarım pazartesi hepimiz bizi mutlu edecek,hakkımızda hayırlı olan yerlerle karşılaşırız..
selam kızlarrmoraller nasıl umarım iyidir.
aleykümselam canım gerginim her an ağlamaklıyım
Benim hiç iyi değil.Daha bugün ağladım.Bazen depresyona girdiğimi düşünüyorum
bu kadar yıpratmayın canım kendinizi daha gitmeden
Teşekkür ederim canım Amin inşallah Allahım kısa zamanda herkesi askerine kavuştursun zaman çabucak geçiversin herşeyin hayırlısı canım sizlerin desteğiyle atlatıcaz eminim kışın zormudur askerlik onuda düşünüyorum soğukta herşey kafamda kuruyorum bozuyorum çok farklıymış canım ya içinde olunca anladım
canım kışın zor olmasına zordur ama nöbetteyse falan zor görevi dışarda verilirse zor benim askerim siverekte urfada önce devriye on başıydı şimdi yazıcı oldu su 40 gündede değişirmi bilmiyorum askerlikte herşey tutarsız ama cok disiplinli:) ama yinede cok endişelenmeyin askerlerin üşümemesi için herşey var benimki herşeyi almış atkı bere boyunluk sizinkilerde alırlar nöbetler için ,onun dışında parkaları cok kalın zaten içlikler falan rahatlar asıl yazın zordu bence güneşin altında kilometrelerce koştu bizimkiler valla benimki isilik olmuştu hep kıyamam şimdi sadece dudağı çatlıyo onuda lipstikle hallediyor:) kışın daha iyi çok doğu olmadığı sürece tabi, ama herşeye alışıyorlar ya cok sıkıntı yapmayın insan stres yaptıkça sıkıntıları çağırıyor sanki bu dönemde güzel düşünelim güzel olsun.
Ben benimkinin atkı bere eldivenini bugün gönderdim kendi ellerimle ördüm inşallah beğenir üşümesin benim askerimmm :) p.tesi elinde olucak inş hoşuna gider
canım kışın zor olmasına zordur ama nöbetteyse falan zor görevi dışarda verilirse zor benim askerim siverekte urfada önce devriye on başıydı şimdi yazıcı oldu su 40 gündede değişirmi bilmiyorum askerlikte herşey tutarsız ama cok disiplinli:) ama yinede cok endişelenmeyin askerlerin üşümemesi için herşey var benimki herşeyi almış atkı bere boyunluk sizinkilerde alırlar nöbetler için ,onun dışında parkaları cok kalın zaten içlikler falan rahatlar asıl yazın zordu bence güneşin altında kilometrelerce koştu bizimkiler valla benimki isilik olmuştu hep kıyamam şimdi sadece dudağı çatlıyo onuda lipstikle hallediyor:) kışın daha iyi çok doğu olmadığı sürece tabi, ama herşeye alışıyorlar ya cok sıkıntı yapmayın insan stres yaptıkça sıkıntıları çağırıyor sanki bu dönemde güzel düşünelim güzel olsun.
Amin canım inşallah güzel düşünüyorum güzel olur inşallah herşeyi hazır bugün tamamladık sonucu bekliyoruz artk gitgide dahada zorlaşıyoryazında çok zordur sıcakta yanıyor insan her hali zor Allahım sabırlar versin herkese canım
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben hiç değilim yanından ayrılıyorum bişey olmamış gibi davranıyorum eve gelip kendimi odaya atınca beni durdurabilene aşk olsun nasıl alışıcam Allahım yardımıcımız ol çok zor son 28 saat uyuz oluyorum söylemeyede artık inşallah herkesin sevineceği biraz olsun içini rahatlatacağı bir yerle karşılaşırız arkadaşlar Amin
kıs ayrı bir dert yaz ayrı bir dert canım.bizimkilerde 40 derece sıcakta spor yapıp kostuklarında hergün hastaneye 40 kişigönderiliyormus düşün yani.hatta acemilik bittiğinde ben gördüğümde 7kilo zayıflamıstı ben görünceoldum.
ayy okuyunca bile kötü oluyor insan 4 ay önce aynılarıını yaşamış biri olarak bidee ne çok ağladğımı bunaldğmı hatırladım((
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben hiç değilim yanından ayrılıyorum bişey olmamış gibi davranıyorum eve gelip kendimi odaya atınca beni durdurabilene aşk olsun nasıl alışıcam Allahım yardımıcımız ol çok zor son 28 saat uyuz oluyorum söylemeyede artık inşallah herkesin sevineceği biraz olsun içini rahatlatacağı bir yerle karşılaşırız arkadaşlar Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?