349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyiz canım hafta sonunu güzel geçiricez inşallah hafta sonu askerliği düşünmeden değerlendiricem inşallah son 38 saati düşünmüyorum Sen nasılsın sanada güzel haftasonları canım :109:

bencede düşünmeden güzel bi 2 gün geçirin birlikte canım iyi değerlendirin
ben çok hastayımm sesim tamamen gitti boğazlarım ağrıyo

Ben yeni hastalıktan çıktım canım 3 gün yatırdı bi güzel beni şimdilerde alerji problemim var oda üzüntüden oldu geçmez artık geçmesini beklemiyorum

bu dönemi atlatacağız ama biliyoruz ki çok zor olacak kısmetse 12.12.12 de askerlerimiz tamamı ile asker olacak ve zorlu süreç başlamış olacak derslerime kendimi zor veriyorum ALLAH(C.C)'ım yardım et bizlere amin ecmain

Ben aslında bu 3 kategoriye de uymuyorum(eş, nişanlı, sevgili). Benim durumum çok garip. 1 ay kadar oldu çok ilginç bir tesadüfle birisiyle tanıştım. Yalnız yaşamaya çok alıştığım ve kabullendiğim bir an karşıma çıktı. Herşey çok hızlı gelişti. Birlikte vakit geçirdik. İnanılmaz derecede iyi vakit geçirdik hem de. Dünya üzerinde bana bu kadar benzeyen birisi olacağı aklıma gelmezdi. Bütün zevklerimiz neredeyse aynı. Ve mükemmel bir insan. Kısa süre oldu evet ama çok iyi tanıdım onu. En sonunda bir hafta önce özürler dileyerek (çok erken olduğunu bildiğini ve şuan askere gideceği için benden bir karşılık alamazsa normal karşılayacağını söyleyerek) benden çok hoşlandığını söyledi. Ben hep senin gibi birisini aradım dedi. Ben de ondan çok hoşlandım ama dile getirmek istemedim. O da anladı bunu zaten. En son dün görüştük, bütün günü beraber geçirdik (farklı şehirlerde yaşıyoruz, günübirlik beni son kez görmek için geldi). Herşey çok güzel aslında ama pazartesi günü gidiyor.. Tabii ki benimki sizlerinkiyle asla bir olmaz, Allah hepinize kolaylıklar versin. Ama ben de çok garip hissediyorum anlamlandıramıyorum tüm bu olanları, henüz idrak edemedim biz neyiz ne olduk, o dönünce ne olacak.. :26:

Son düzenleme:

canım sen aşık oluyosun sanırım :) umarım her şey senin için hayırlı olur...tuhaf hissetmen normal alışmışsın sanırım :)

canım sen aşık oluyosun sanırım :) umarım her şey senin için hayırlı olur...tuhaf hissetmen normal alışmışsın sanırım :)

Çok alıştım hem de. Hergün konuşuyoruz saatlerce ve birbirimizi keşfediyoruz o kadar güzel ki.. Neyse dediğin gibi hayırlısı olsun. Sağ salim bir gitsin gelsin de hepsi.. Sonrası kısmet zaten :)

Bir olmaz olur mu canim sen aşkını büyük yaşa öyle deme hepimizin ilişkisi kendimize göre en güzel Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. hoşgeldin aramıza :)

Bir olmaz olur mu canim sen aşkını büyük yaşa öyle deme hepimizin ilişkisi kendimize göre en güzel Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. hoşgeldin aramıza :)

Çok teşekkür ederim, aramızda henüz adı konmuş birşey yok ama ben de artık aranızdayım sanırım evet :) Hoşbuldumm..

Çok alıştım hem de. Hergün konuşuyoruz saatlerce ve birbirimizi keşfediyoruz o kadar güzel ki.. Neyse dediğin gibi hayırlısı olsun. Sağ salim bir gitsin gelsin de hepsi.. Sonrası kısmet zaten :)

aramıza hoş geldin amin canım hepsi sağ salim gidip gelirler inşaALLAH(C.C)... sonuçlar yarın belli olacak ya parmaklarım uyuşuyor... ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...

aramıza hoş geldin amin canım hepsi sağ salim gidip gelirler inşaALLAH(C.C)... sonuçlar yarın belli olacak ya parmaklarım uyuşuyor... ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...

Hoşbuldum :) Amin, inşallah.. Ayın 10'unda belli olmayacak mıydı sonuçlar?:44:

İnsan aşık olunca ister birlikte 1 hafta geçmiş olsun,ister 10 yıl olsun ayrılık zor geliyor canım.İnşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak. Umutla bakmak istiyorum.
Umarım pazartesi bizi mutlu edecek,hakkımızda hayırlı olan yerlerle karşılaşırız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…