347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr nasılsınız?
Ben artık şafak saymayı bıraktım sayınca geçmiyo gibi. unutmak istiyorum kaç gün kaldığını

Bizim topic 345. döneme göre baya kalabalık maşallah Onların 20 günleri kalmış, Allah bizede nasip eder inşallah söylemesi bile heycan veriyo

Günaydın kızlarr nasılsınız?
Ben artık şafak saymayı bıraktım sayınca geçmiyo gibi. unutmak istiyorum kaç gün kaldığını

ben 100 lere kadar sayarım sonra plakara kadar salarım

Kızım nedir bizm bu olayımız daha sabah sabah karga p*kunu yemeden buraya damlıyoruz sevgililerimiz ne kıymetliymiş hee

ŞAFAK : 103 HERŞEYE RAĞMEN

Bizim topic 345. döneme göre baya kalabalık maşallah Onların 20 günleri kalmış, Allah bizede nasip eder inşallah söylemesi bile heycan veriyo

onların son gnleri olduğu için belkide kimse kalmamıştır canım bazen öyle oluyor terk etmişlerdir topikleri

Evet bide karga p*kunu yemeden işe geliyoruz tabi o daha fena ne bahtsızız şimdi yatağımızda yastığımıza sarılıp rüyamızda sevdiceklerimizi görmek varken biz burda napıyoruz
Ben 100 e kadar saymicam 100den sonra sayıcam herkes gider mersine ben giderim tersine

sabahın 7 buçuğunda iş başı yapıyorum Allah bize rüyamızda gösteremiyor askerimizi ayıkken göstericek canlı canlı cap canlı kokusuyla inşallaaaaahhhh

Ben mecbur saymak zorundayım bana şafak kaç dediğinde bi kaç kere saymadığımdan bilemedim sen ordasın tabi rahatsın beni umursama takma zaten gibi tiribal enfeksiyon geçirebileceği sözler duydum piskoloğu bozulabilir tek korkum o

Onlar 5 ayda 190 sayfa yapmışlar biz 2 haftada 185 Daha bizimkilerin gitmesine 2 hafta kala saldırdık topice

:: delisin kzım biliyorum ben uzun dönem olarakta salça oluyordum size ordan biliyrum bundan önceki bi devre daha vardı onların da sanırım 1000'e ulaşmışlardı sizingibi kısaydı onlarda tuğçecan vardı orda rakipler size sanki

Bence sen kaç saat kaldı falan onuda say sorar falan bigün yersin tribin allahını

Kaç devre geldi gitti sen hala burdasın ya yeter bitir şu şafağınıda bize gelsin sıra

Bence sen kaç saat kaldı falan onuda say sorar falan bigün yersin tribin allahını

Kaç devre geldi gitti sen hala burdasın ya yeter bitir şu şafağınıda bize gelsin sıra

valla o yaparmı yapar beklenir yani ondan alıştırdım o kadar alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler

kızıımmmmm şafağımız aramızda çok yokkk benimki gelcek çok bişey geçmiycek 30 gün sonra sizinkiler damlıycak

günaydın kızlar bazılarınızın askerlerinin usta birlikleri belli değil sanırım kısa dönem mi uzun dönem misiniz
bizimkinin kısa dönem ve ustabirliğide belliydi giderken sizinkiler belli değil sanırım neden öyle acaba bir bilginiz var mı bu askerlik konusuna baya yabancıyım sanırım ben anca şafak sayıyorum...

canım valla benim bi bilgim yok ben 460 gün bekliyoum buraya misafir geliyorum :26: 460 günse söyle yardım ediyim

canım valla benim bi bilgim yok ben 460 gün bekliyoum buraya misafir geliyorum :26: 460 günse söyle yardım ediyim

yok tatlım bizmki kısa dönem 6 ay ama sağol allah yardımcın olsun seninki uzun dönem tez geçsin inşallah... gitmeden önce çok düşünmüyodum bunları ama şimdi görüşemeyince çok koyuyor 12 gün oldu ama zor oldu geçmiyo sanki günler...

bizim izin biteli 40 gün falan oldu sanki 1 yıldır bekliyor gibi özledim düşünemezsin sanki o 1 ay geçmedi evde oturmak kadar kötüsü yok onun gibi bütün günün geçmesini bekliyorsun

günaydın kızlar aşkımın sesiyle güne başladım harika bir duygu çok seviyorum çoooookkk özledimde günelrde geçiyor keyfimde yerinde mehtaba sadece 7 çok mutluyum kiii

günaydın kızlar aşkımın sesiyle güne başladım harika bir duygu çok seviyorum çoooookkk özledimde günelrde geçiyor keyfimde yerinde mehtaba sadece 7 çok mutluyum kiii

kızz gerçekten seni bu kadar çok ikonlar arasında görmek mümkün değil gerçekten moral tavan yapmış sankimmmmm

inş. canım son 3 buçuk ayımız kaldı işte Allahın izniyle herşey geldiklerinde çok daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…