347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizimkiler farklı mı o zaman
bizim yemin töreni 7 eylül de ve sonra usta birliğine dağıtım varmış :44:
kafam karıştı

İnan onu çok çok düşünüyorum ama utancımdan kimseye de soramiyorum tek derdin bu mu derler diye:)
Hiccccc bı fikrim yokkk

haha benim dilimden düşmüyor, çoktan dalga konusu oldum da çokta umrumda değilllllll
elbise giymek istyorum, aslında çok hoppala giyinirim, ama annesi babası orda olucak, böyle hanım hanımcık bi elbise giyiyim diyorummmm bn ?

bizimkiler farklı mı o zaman
bizim yemin töreni 7 eylül de ve sonra usta birliğine dağıtım varmış :44:
kafam karıştı

işte ayın 7-8 i gibi eğitimleri bitiyor, o zman dağıtım olucak, biz 31 ağustosta yemin töreni olanlar yeminlerini edip eğitime devam edicekler,
sonra eğitim sürelerini doldurup dağıtıma çıkıcaklarrr

Bu arada bugün aramadı, inşallah yarına artık konuşuruz.

Sırayla arıyorlar sanırım , bugün arayabilenler yarin arayamiyo vs
Çok kalabalık ya normaldir.. Biz de 2 gün konuşmamıştık ..burada hersey yolunda dedi genel olarak herkes iyidir inşallah icimizi ferah tutalımmmm... 31 ağustos a mı saysak ara şafak :)

işte ayın 7-8 i gibi eğitimleri bitiyor, o zman dağıtım olucak, biz 31 ağustosta yemin töreni olanlar yeminlerini edip eğitime devam edicekler,
sonra eğitim sürelerini doldurup dağıtıma çıkıcaklarrr

yalnız triplii arkadaş toplam 5 hafta demiş ayın 7 sinde çıkarlarsa 4 hafta oluyor. sizin yemin töreni bizimkinden bi hafta önce sadece...
benim bildiğimde 7sinden sonra usta birliğine dağıtım olduğu..
ama 5 hafta hesabı yaparsak eylülün 14 ü olur :44:

Ben de ilk elbise düşündüm sonra emin olamadım ,, çok da uygun bı elbisem yok belki ondan vazgeçtim
Elbise deyince aklımda bı sürü görüntü oluyo:)
Sanırım kot tişörte kalicam en sonunda:)

Benim esim 15 inde çıkacak acemi birlikten ,, 17 sinde usta birliğine teslim olacakmış

bende yemin töreninden sonra dağıtımları olcak diye biliyorum hatta onu da alıp istanbula gelmenin hayalini kuruyorum.
belki denizcilerinki farklıdır. nereye gidecekleri de daha belli olmadı zaten.
iyice kafam karıştı şimdi benim :44:

aradığında iyice sorarım ben
zaten uçak bileti araştırıyorum onun için..
bana kesin 7 eylülden sonra dağıtım oluyor dedi. hiç başka bi tarih vermedi. hatta bugün bile konuştuğumuzda 2 hafta kaldı acemiliğin bitmesine dedi

ben onun için bilet almadım belki usta birliği de orası çıkar ozaman tekrar istanbula gidip geri gelmesi yorgunluk olur diye.
olmazsa haftasonu ben orda bi otelde kalırım diye düşündüm

bana 1 ay dedi, nettende bayağı bir araştırdım, 29 gün diye okudm çoğu yerde, 15ine kalmaz ama yinede 8-9 gibi dağıtılırlar diye düşünoyrum

ben onun için bilet almadım belki usta birliği de orası çıkar ozaman tekrar istanbula gidip geri gelmesi yorgunluk olur diye.
olmazsa haftasonu ben orda bi otelde kalırım diye düşündüm

bende tereddütteyim işte ama bi kaç yere ve şehire rezervasyon yapıyorum sadece...
inşallah orda kalmaz.
bakalım haftaya belli olacak sonunda nereye gidecekleri

Ben de ilk elbise düşündüm sonra emin olamadım ,, çok da uygun bı elbisem yok belki ondan vazgeçtim
Elbise deyince aklımda bı sürü görüntü oluyo:)
Sanırım kot tişörte kalicam en sonunda:)

benimde kafamdaki elbiseyi bulmam imkansız sanıyorm ki bende senden olucam kot tişört çıkcam

bana 1 ay dedi, nettende bayağı bir araştırdım, 29 gün diye okudm çoğu yerde, 15ine kalmaz ama yinede 8-9 gibi dağıtılırlar diye düşünoyrum

8-9 hafta sonu işte. o da zaten yol izni olarak diye geçiyor..
bende araştırdım çoğu yerde 7 eylül den sonra usta birliğine geçiş demişler.
umarım daha fazla sürmez.

en yakın yerlere gelirler inşallah.. şimdi de onun heyecanı sardı beni

evet bende çok heyecanlıyım.
tek duam o inşallah en yakın yere gelir...
2 hafta kaldı zaten görmeme
çok özledim çok ah bi gelsin yapışıcam ona yanından hiç ayrılmıcam 2 gün boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…