inş. canım son 3 buçuk ayımız kaldı işte Allahın izniyle herşey geldiklerinde çok daha güzel olacak
ayyy dünde dedim bugünde diyorum seninki geldiğinde biz 40 lardan geriye saycaz oleyyyy bitsinnnnn artıkkkk hızlıcaaaaa
Günaydınlar herkese, topicimiz yine sabahtan coşmuş.
Günaydın kızlarr nasılsınız?
Ben artık şafak saymayı bıraktım sayınca geçmiyo gibi. unutmak istiyorum kaç gün kaldığını
günaydın kızlarr,,
bir gün daha bitti, yeni bir gün başladı, hatta baya da bi geçti yarısı bitmek üzere :)
cep telefonuma bi application yükledim , şafak sayar diye, kendimi nedense 15 ocak a alıştırdım giderken öyle demişti,,
snrm net şafak son bi ayda belli olacak :)
şu an itibariyle 143 gün 13 saat 47 dk kalmış :)
sanırım silicem bu uygulamayı, insanı pskopat yapar
ayy keşke o uygulama bendede olsa ne güzel saatine kadar sayıyormuşamaninnnnn çıldırınnnnnnnn
günaydın, ne çabuk artmış sayfalarınız viyy, şafak benim 22 edirne, aranızda edirneli vardır diye geldim
günaydın kızlar bazılarınızın askerlerinin usta birlikleri belli değil sanırım kısa dönem mi uzun dönem misiniz
bizimkinin kısa dönem ve ustabirliğide belliydi giderken sizinkiler belli değil sanırım neden öyle acaba bir bilginiz var mı bu askerlik konusuna baya yabancıyım sanırım benanca şafak sayıyorum...
bizimkiler farklı mı o zaman
bizim yemin töreni 7 eylül de ve sonra usta birliğine dağıtım varmış :44:
kafam karıştı
12 günü devirdik bile
az kaldı az
bi görelim bize de onlara da acayip moral olacak
içinde biriktirmişsin anladım ben onu:):):) adı safaksayar :) kabus bişi,
cidden adamı delirtir,, bi de açıklamasında şey yazıyor, illere göre de sayıyormuş illere geçince
nelerle uğraşıyoruz ya, ne hale geldik..
diodum ki eşime, iyi işte sen askere gidince ben annemlere giderim, kız arkadaşlarıma gider kalırım, gezerim,bekarlık günlerime geri dönüş yaparım vs. şimdi evden camdan burnumu dışarı çıkarasım gelmiyor. iş-ev... hatta çok yakın bi ark ım dedi, askere gidince rahat görüşürüz diyoduk ,sen beter oldun,gelse keşke bi an önce diye,,
yarın gidip saçımı fln boyatıcam, anneme gidicem , pazar bi düğün var, oraya götürücem kayınvalidemleri, şöförlüklerini ypcam hem hem bana da deişiklik olur açık hava düğünü,, yarından manikürü pedikürü ayarlar, kendimi cuma ya hazırlarım :)
kocamla görüşücem ama sanki böyle değşik bi heyecan var içimde çok beğensin beni istiyorum :) çok mikemmel olmalıyım
ne kadar çok konudan konuya atladım yahu..
benim şafak 103 ne var yani sende varda bizde şafak yok mu fazlası var eksiği yok iştegünaydın, ne çabuk artmış sayfalarınız viyy, şafak benim 22 edirne, aranızda edirneli vardır diye geldim
Günaydınn kızlarr azz öncee sevgilimm aradı birazdan askerlik yerine gitcekmiş offf yaa nasıll geçicek bu günler
Günaydınn kızlarr azz öncee sevgilimm aradı birazdan askerlik yerine gitcekmiş offf yaa nasıll geçicek bu günler
arkadaşlar merhaba benimde nişanlım ankara mebs te asker (kısa dönem) sonra urfaya gitcek hayırlısıyla inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. arkadaşlar bu yemin töreni ile ilgili bilginiz varmı sizin askerleriniz ne diyor bizimkinin bölük komutanı ayrı, tabur komutanı ayrı bişi söylemiş yemin töreninden sonraya yol izni için uçak bileti aldık bir gün bir gündür deyip ama kafamız karıştı izin olmayabilirmiş sanırım
aşkım aradı şimdi çook mutluyum.ayın 31 inde yemin töreninden sonra gelicem sanırım diyor yol iznini benim yanımda geçircek inşallah sonrada urfaya bir aksilik çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?