inş. herşey gönlünce oluraşkım aradı şimdi çook mutluyum.ayın 31 inde yemin töreninden sonra gelicem sanırım diyor yol iznini benim yanımda geçircek inşallah sonrada urfaya bir aksilik çıkmaz...
Günaydın kızlar gece uyumadan o kadar çok düşündümkii gece rüyamı kendim seçtim sanki tam istediğim gibi bi rüya gördüm o kadar güzeldikii çok mutlu uyandımm:)))
urfanın neresine gidiyor? benimki de urfada yardımcı olabilirim aynı yer ise
inş. herşey gönlünce olur
ne gördün canım Allah gerçeğini görmeye nasip etsin inş...
benimki urfa siverek canım şu an nerde senin askerin?
beraber geçirdiğimiz bi tatili gördümm canım çok güzeldi:)
siverekte benimkide, ayy allah kolaylık versin şimdiden, alay karargaha düşmemeye baksın, ne zaman yemin törenleri? 31 ağustos diye tahmin ettik biz sevgilimle ama bilemedik tam, 16sında aşkım tezkere alacak çünkü ondan önce kısa dönemlerin gelmesi gerekiyor, işlerin teslimi yapılacak, 31 tane kısa dönem geliyormuş, bizim dönemde 7ydi burnumuzdan geldi, sizin o kdr sıkıntı olmaz herhalde
sen geldin topik daha çok canlandı hoş geldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn :80: :79:
zaten siverekte 1 tane birlik var o da 107. topçu alayı, içinde birkaç bölük var bunlardan biri alay karargahı. bizim burnumuzdan geldi, ne çarşıya çıkabildi ne telefon edebiliyor doğru düzgün, ama bir başka arkadaşın sevgilisi cep telefonu sokmuş onlar daha rahatlar, değişiyor yani, istanbuldan urfaya 2 gün yol izni vardı, pazar teslim olmuştu sevgilim ama ankaradan bilmiyorum... adanadan tavsiye etmem urfada vakit geçirmenizi, adanaya gelmicekse ankaraya gidin siz bence, siverek berbat bir yer çünkücnım su an ankara mebs te işte acemi birliğinde 31 nde yemin törenleri var sonra dağıtımları var ama şimdi yol iznini beraber nasıl geçirirz diye plan yapmaya çalışıyorz ben adandayım burdan urfaya geçecek sanırım nasıl siverek rahat edermi acaba orda alay karargahını falan bilmiyorum ben pek ama sınıfı topçu. onun sen daha bilgilisin benden. alay karargahı nedir.?
günaydın kızlarr,,
bir gün daha bitti, yeni bir gün başladı, hatta baya da bi geçti yarısı bitmek üzere :)
cep telefonuma bi application yükledim , şafak sayar diye, kendimi nedense 15 ocak a alıştırdım giderken öyle demişti,,
snrm net şafak son bi ayda belli olacak :)
şu an itibariyle 143 gün 13 saat 47 dk kalmış :)
sanırım silicem bu uygulamayı, insanı pskopat yapar
Hahah canım benim sağolasın. Hoş bulduuuuummm bende.
günaydın, ne çabuk artmış sayfalarınız viyy, şafak benim 22 edirne, aranızda edirneli vardır diye geldim
Topicimize nazar değmesin maşallah.E sohbet güzel, paylaşımlar gerçek, muhabbet bol daha ne olsun. Yoğun talep var topicimize aman nazarlar değmesin.
geç oldu ama kabul edelim artık napalımm sabahoın korunda 50 kere sayfayı yenile yaptım belki yazmışsındır görmemşiimdir diye
napıyosun kuzummmm
en çok rehabet gören topiiiccc sanıyoruuummm :)
Ayyy sorma canım geç oldu affet facete takılıyordum bende.E bir de işteyim tabi.
zaten siverekte 1 tane birlik var o da 107. topçu alayı, içinde birkaç bölük var bunlardan biri alay karargahı. bizim burnumuzdan geldi, ne çarşıya çıkabildi ne telefon edebiliyor doğru düzgün, ama bir başka arkadaşın sevgilisi cep telefonu sokmuş onlar daha rahatlar, değişiyor yani, istanbuldan urfaya 2 gün yol izni vardı, pazar teslim olmuştu sevgilim ama ankaradan bilmiyorum... adanadan tavsiye etmem urfada vakit geçirmenizi, adanaya gelmicekse ankaraya gidin siz bence, siverek berbat bir yer çünkü
Maşallah topicimize.
valla biz çok rahat askerlik geçirmedik ama canını sıkmak istemiyorum belki sizin dönemde farklı olur, bizimkiler çok az kişilerdi her iş onlara yıkıldı, her nöbeti onlar tuttu, hala daha nöbet tutuyor saatlerce, 2 haftada 1 çarşıları var, bu ara onlar da yasaklandı, 1 aydır yüzünü göremiyorum 2 günde 1 telefon edebiliyor gibiyok adanaya gelcek o biletini bile aldık aslında adanadan göndercem sivereğe ben onu tabi bi aksilik çıkmazsa.inşallah bizede 2 gün verirler yol iznini. canım çok mu kötü ya siverek bizimki kısa dönem bide ezerler mi acaba diyede düşünmeden edemiyor insan.cep telefonununda cezası var göze alabilirmiyiz bilmiyorum...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?