• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınlar herkese, topicimiz yine sabahtan coşmuş. :52:

Şimcik soranlar var yemin töreni ne zaman diye her yerin farklı oluyor ama geneli 5 hafta yapıyormuş. Fakat deniz ve hava daha erken acemiliklerini tamamlıyorlar sanırım ama net bir bilgim yok. Şafağımıza gelince 6 ay değil 5 ay 5 gün. 6 ay diyip çoğaltmayın şu şafağı.:19:

Kastamonu için konuşuyorum. 31'inde yemin töreni yapacak daha sonra iki hafta daha acemilikte devam edecekler. Daha sonra 15 ya da 16'sı acemilik bitiş tarihi.

günaydın kızlarr,,
bir gün daha bitti, yeni bir gün başladı, hatta baya da bi geçti yarısı bitmek üzere :)
cep telefonuma bi application yükledim , şafak sayar diye, kendimi nedense 15 ocak a alıştırdım giderken öyle demişti,,
snrm net şafak son bi ayda belli olacak :)
şu an itibariyle 143 gün 13 saat 47 dk kalmış :)
sanırım silicem bu uygulamayı, insanı pskopat yapar :(

günaydın kızlarr,,
bir gün daha bitti, yeni bir gün başladı, hatta baya da bi geçti yarısı bitmek üzere :)
cep telefonuma bi application yükledim , şafak sayar diye, kendimi nedense 15 ocak a alıştırdım giderken öyle demişti,,
snrm net şafak son bi ayda belli olacak :)
şu an itibariyle 143 gün 13 saat 47 dk kalmış :)
sanırım silicem bu uygulamayı, insanı pskopat yapar :(

ayy keşke o uygulama bendede olsa ne güzel saatine kadar sayıyormuş :D :52: amaninnnnn :52: çıldırınnnnnnnn :36:

ayy keşke o uygulama bendede olsa ne güzel saatine kadar sayıyormuş :D :52: amaninnnnn :52: çıldırınnnnnnnn :36:

:):):) adı safaksayar :) kabus bişi,
cidden adamı delirtir,, bi de açıklamasında şey yazıyor, illere göre de sayıyormuş illere geçince :D
nelerle uğraşıyoruz ya, ne hale geldik..
diodum ki eşime, iyi işte sen askere gidince ben annemlere giderim, kız arkadaşlarıma gider kalırım, gezerim,bekarlık günlerime geri dönüş yaparım vs. şimdi evden camdan burnumu dışarı çıkarasım gelmiyor. iş-ev... hatta çok yakın bi ark ım dedi, askere gidince rahat görüşürüz diyoduk ,sen beter oldun,gelse keşke bi an önce diye,,

yarın gidip saçımı fln boyatıcam, anneme gidicem , pazar bi düğün var, oraya götürücem kayınvalidemleri, şöförlüklerini ypcam hem hem bana da deişiklik olur açık hava düğünü,, yarından manikürü pedikürü ayarlar, kendimi cuma ya hazırlarım :)
kocamla görüşücem ama sanki böyle değşik bi heyecan var içimde çok beğensin beni istiyorum :) çok mikemmel olmalıyım

ne kadar çok konudan konuya atladım yahu..

günaydın kızlar bazılarınızın askerlerinin usta birlikleri belli değil sanırım kısa dönem mi uzun dönem misiniz
bizimkinin kısa dönem ve ustabirliğide belliydi giderken sizinkiler belli değil sanırım neden öyle acaba bir bilginiz var mı bu askerlik konusuna baya yabancıyım sanırım ben :( anca şafak sayıyorum...

canım hava ve denizcilerin gittiği yerde belli oluyor usta birlikleri diye biliyoruz.

12 günü devirdik bile :1::1:
az kaldı az
bi görelim bize de onlara da acayip moral olacak :16:

Sedullu ve merci88 ben yemin törenine gelemiyorum o haftasonu yurtdışına gidiyorum iş için şansın böylesi :( sizden İskenderun haberlerini bekliyorum. Buarada bizimkiler 7sinden sonra ustalara dağılıcak diye biliyorum zaten 28 gün falan oluyo toplamda. Umarım ustaya yakın yerlere gelirler ben artık usta birliği belli olunca çarşı iznine gidicem inş hemen izin verirler. Bir de uzak yer olursa İskenderundan cumrtesi pazar harici yol izinleri olucak mı?

:):):) adı safaksayar :) kabus bişi,
cidden adamı delirtir,, bi de açıklamasında şey yazıyor, illere göre de sayıyormuş illere geçince :D
nelerle uğraşıyoruz ya, ne hale geldik..
diodum ki eşime, iyi işte sen askere gidince ben annemlere giderim, kız arkadaşlarıma gider kalırım, gezerim,bekarlık günlerime geri dönüş yaparım vs. şimdi evden camdan burnumu dışarı çıkarasım gelmiyor. iş-ev... hatta çok yakın bi ark ım dedi, askere gidince rahat görüşürüz diyoduk ,sen beter oldun,gelse keşke bi an önce diye,,

yarın gidip saçımı fln boyatıcam, anneme gidicem , pazar bi düğün var, oraya götürücem kayınvalidemleri, şöförlüklerini ypcam hem hem bana da deişiklik olur açık hava düğünü,, yarından manikürü pedikürü ayarlar, kendimi cuma ya hazırlarım :)
kocamla görüşücem ama sanki böyle değşik bi heyecan var içimde çok beğensin beni istiyorum :) çok mikemmel olmalıyım

ne kadar çok konudan konuya atladım yahu..
içinde biriktirmişsin anladım ben onu :D :60: tabi mikemmel olur yani kocişin seni 10 numara görmesi lazım ve bi an evelde eve gitmek istemesi lazım dimi huhuuuhhuuu :131::131::131: :52::52::52:
günaydın, ne çabuk artmış sayfalarınız viyy, şafak benim 22 edirne, aranızda edirneli vardır diye geldim :D
benim şafak 103 ne var yani sende varda bizde şafak yok mu fazlası var eksiği yok işte :19: :72: :52::52::52::52::52:
Günaydınn kızlarr azz öncee sevgilimm aradı birazdan askerlik yerine gitcekmiş offf yaa nasıll geçicek bu günler :43:

kız ağlamak sızlamak yok burda gülerek vakit geçirmek için varız :19: :20: döverim haa :47: :22:

Günaydınn kızlarr azz öncee sevgilimm aradı birazdan askerlik yerine gitcekmiş offf yaa nasıll geçicek bu günler :43:

hoşgeldin canım allah kavuştursun ilk günler cidden çok çok zor bizim 12 gün oldu daha atlatamadık ama bi şekilde kendini oyalıcak şeyler bulmaya çalış yoksa çok daha zor oluyor

aşkım aradı şimdi çook mutluyum.ayın 31 inde yemin töreninden sonra gelicem sanırım diyor yol iznini benim yanımda geçircek inşallah sonrada urfaya bir aksilik çıkmaz...

Günaydın kızlar gece uyumadan o kadar çok düşündümkii gece rüyamı kendim seçtim sanki tam istediğim gibi bi rüya gördüm o kadar güzeldikii çok mutlu uyandımm:)))

arkadaşlar merhaba benimde nişanlım ankara mebs te asker (kısa dönem) sonra urfaya gitcek hayırlısıyla inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. arkadaşlar bu yemin töreni ile ilgili bilginiz varmı sizin askerleriniz ne diyor bizimkinin bölük komutanı ayrı, tabur komutanı ayrı bişi söylemiş yemin töreninden sonraya yol izni için uçak bileti aldık bir gün bir gündür deyip ama kafamız karıştı izin olmayabilirmiş sanırım:(

aşkım aradı şimdi çook mutluyum.ayın 31 inde yemin töreninden sonra gelicem sanırım diyor yol iznini benim yanımda geçircek inşallah sonrada urfaya bir aksilik çıkmaz...

urfanın neresine gidiyor? benimki de urfada yardımcı olabilirim aynı yer ise

Back
X