evet bende çok heyecanlıyım.
tek duam o inşallah en yakın yere gelir...
2 hafta kaldı zaten görmeme
çok özledim çok ah bi gelsin yapışıcam ona yanından hiç ayrılmıcam 2 gün boyunca
evet yaa 2 gün yapışık ikiz gibi gezesim var benimde
oturup onu seyredicem bütün gün gelsin artık 7 eylül
12 günü devirdik bile
az kaldı az
bi görelim bize de onlara da acayip moral olacak
selam kızlarr
Benim kuzumda sabah meslek sınavına giricek inşallah güzel geçerde dereceye girip gideceği yeri kendisi seçer
seçme imkanı var yani
ay ne güzel
inşallah iyi geçer sınavı
Off yaa sevgilimm bugünn gittiii çokk kötü bişeymişş
Allah kavştrsun canım
Benimkide gideli bugün 24. gün. ilk gittiğinde çok kötüydü zaman durmuş gibiydi. zamanla alışıyosun. arada canın yanıyo ama geçicek
Teşekkürr ederimm canımmsenn alışabildinn mi az da olsaa yaa.. ben nasıll alışcamm hiç bilmiyorum bütünn gün beraberdik sürekli ağladıkk falann offf offf..
alışmak zorundayım canım başka yapıcak birşey yok. çok şükür günde 2 kez konuşabiliyoruz şimdilik inşallah hep böyle olur.
arada bir gelenler geliyo ama toparlanmaya çalışıyorum. gündüzleri bişekilde vakit geçiriyosunda gece olunca çok koyuyo
Teşekkürr ederimm canımmsenn alışabildinn mi az da olsaa yaa.. ben nasıll alışcamm hiç bilmiyorum bütünn gün beraberdik sürekli ağladıkk falann offf offf..
Canım hoşgeldin aramıza
Öyle ağladık diyince sevgilimle son günümüz geldi aklıma((
Normalde sulugöz olan benimdir
Onun gözleri doldu ben konuyu değiştirmeye çalıştım açıkçası dayanırım zorlanmam diye de düşünüyordum
Özellikle ilk gün ağlamaktan yüzüm bile şişmişti
Sana şimdi ne kadar kendini hırpalama desek de hırpalayacaksın biliyorum
Bi de bu süreç kişiden kişiye de değişiyor
Ama noluyor
Tabi ki alışılıyor
Mecburuz :)
kızlar merhaba, benide alın aranıza benimkide aralıkta gidicek ama hiçbi bilgim yok askerlıkle ılgılı
Hoşbuldum canım. en zor kısım ayrılmakmışş yaa şuann ben de o durumdayım durup dururken ağlıyorum aradaa arıyoo nasılsınn deyince bile ağlamayaa başlıyorumaynen öyle maleseff ki mecburuzz
Hep öyle devam etsin inşallahhhhhhboşver herşeyyy yolundaaaaa
Canım hoşgeldin aramızaaaa,uzun döenm mi kısa dönem bi arkadaşım daha sormuş aynı soruyu galibaakızlar merhaba, benide alın aranıza benimkide aralıkta gidicek ama hiçbi bilgim yok askerlıkle ılgılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?