• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet bende çok heyecanlıyım.
tek duam o inşallah en yakın yere gelir...
2 hafta kaldı zaten görmeme
çok özledim çok ah bi gelsin yapışıcam ona yanından hiç ayrılmıcam 2 gün boyunca :1:

evet yaa 2 gün yapışık ikiz gibi gezesim var benimde :38:
oturup onu seyredicem bütün gün gelsin artık 7 eylül :16:

selam kızlarr:3:
Benim kuzumda sabah meslek sınavına giricek inşallah güzel geçerde dereceye girip gideceği yeri kendisi seçer

bak efkarlandım yine yaktım bi sigara açtım sevdiğim şarkılardan birini...

Allah kavştrsun canım
Benimkide gideli bugün 24. gün. ilk gittiğinde çok kötüydü zaman durmuş gibiydi. zamanla alışıyosun. arada canın yanıyo ama geçicek

Teşekkürr ederimm canımm :43: senn alışabildinn mi az da olsaa yaa.. ben nasıll alışcamm hiç bilmiyorum bütünn gün beraberdik sürekli ağladıkk falann offf offf..

Teşekkürr ederimm canımm :43: senn alışabildinn mi az da olsaa yaa.. ben nasıll alışcamm hiç bilmiyorum bütünn gün beraberdik sürekli ağladıkk falann offf offf..

alışmak zorundayım canım başka yapıcak birşey yok. çok şükür günde 2 kez konuşabiliyoruz şimdilik inşallah hep böyle olur.
arada bir gelenler geliyo ama toparlanmaya çalışıyorum. gündüzleri bişekilde vakit geçiriyosunda gece olunca çok koyuyo:43:

alışmak zorundayım canım başka yapıcak birşey yok. çok şükür günde 2 kez konuşabiliyoruz şimdilik inşallah hep böyle olur.
arada bir gelenler geliyo ama toparlanmaya çalışıyorum. gündüzleri bişekilde vakit geçiriyosunda gece olunca çok koyuyo:43:

Doğru diyosunn yaa alışmaktan başka çare yok. İnşallahh canım ya ben de bi haber alabilsem offf. bakalımm bendenn ne zamann gitceklerr :43:

Canım hoşgeldin aramıza
Öyle ağladık diyince sevgilimle son günümüz geldi aklıma :(((
Normalde sulugöz olan benimdir
Onun gözleri doldu ben konuyu değiştirmeye çalıştım açıkçası dayanırım zorlanmam diye de düşünüyordum
Özellikle ilk gün ağlamaktan yüzüm bile şişmişti

Sana şimdi ne kadar kendini hırpalama desek de hırpalayacaksın biliyorum
Bi de bu süreç kişiden kişiye de değişiyor
Ama noluyor
Tabi ki alışılıyor
Mecburuz :)

[video=youtube;uVaCs9fire4]http://www.youtube.com/watch?v=uVaCs9fire4&feature=plcp[/video]

Hoşuma gitti :54:

Canım hoşgeldin aramıza
Öyle ağladık diyince sevgilimle son günümüz geldi aklıma :(((
Normalde sulugöz olan benimdir
Onun gözleri doldu ben konuyu değiştirmeye çalıştım açıkçası dayanırım zorlanmam diye de düşünüyordum
Özellikle ilk gün ağlamaktan yüzüm bile şişmişti

Sana şimdi ne kadar kendini hırpalama desek de hırpalayacaksın biliyorum
Bi de bu süreç kişiden kişiye de değişiyor
Ama noluyor
Tabi ki alışılıyor
Mecburuz :)

Hoşbuldum canım. en zor kısım ayrılmakmışş yaa şuann ben de o durumdayım durup dururken ağlıyorum aradaa arıyoo nasılsınn deyince bile ağlamayaa başlıyorum :43: aynen öyle maleseff ki mecburuzz :(

Hoşbuldum canım. en zor kısım ayrılmakmışş yaa şuann ben de o durumdayım durup dururken ağlıyorum aradaa arıyoo nasılsınn deyince bile ağlamayaa başlıyorum :43: aynen öyle maleseff ki mecburuzz :(

Sabır canım sabııırrr son günler kızlaaar diyeceğimiz günlerde gelecek inşallahhhh
Uzun dönem mi canım sizinkisi?

boşver herşeyyy yolundaaaaa :nazar:
Hep öyle devam etsin inşallahhhhhh
:7:

kızlar merhaba, benide alın aranıza benimkide aralıkta gidicek ama hiçbi bilgim yok askerlıkle ılgılı:43:
Canım hoşgeldin aramızaaaa,uzun döenm mi kısa dönem bi arkadaşım daha sormuş aynı soruyu galibaa

Back
X