Onu hic dusunmedim benbiraz zaman gecince belli olur.olmafi gidemezsede eylul sonunda chelzy bingol yolcusu.dinlemicem hic gelme demesini falan napimm
çarşı izinleri olck mı yemin töreninden sonra bi bilginiz var mı öyle bi görüşme olabilir mi
Nasil olmaz ya carsi izni? 5ay bu adamlari tutsak diye mi tutacaklar hapis hayati gibi.insan yuzu gormeyecekler mi? İnsallah oyle degildir canim yaChelzy bu arada bu haberi vermek istemezdim ama Bingöl'de çarşı izinleri olmayabilirmiş. Dün bizimki öyle söyledi. Onlara öyle söylemişler orda. Zaten bizimki çok kalabalığız dedi o kadar kişi İl Komutanlığı'nda kalmazmış bir kısmını ordan dağıtacaklarmış Bingöl'ün ilçelerine.
canım sevgilim çok erken olucak dedi 9 gibi dedi oda ankara mbs canım birkaç arkadaş daha var szn de var pirellide var ankarada sanırım
canım benmkide ankara mebs ve ustalıkta anakra
nur
aysegül
pirelli
szn
sanırım benle beraber 5 kişinin yari ankarada kızlar
sedulu canım ailesiyle 3 hafta oldu tanışalı ama burdaki arkadaşlarmın tavsiyesine uyucam çok saolun içim rahatladı gayette güzel tanışılp kaynaşılıyormuşta ben bilmiyormuşum inciciceği yorumuna saol canım
Selam kızlar ben bugün bitanem ile sabah ve öğlen konuştum iyiymiş şükürler olsun bende yemin törenine geleceğim inşallah ama babamla birlikte yalnız gitmek istiyorum göndermiyorlar kızlar ben çok büyük konuştum askere gitmeden evlenmem diye ama evlendim iki yıl nişanlı bekledim daha da uzatmak istemedik atanır atanmaz düğün yaptık şimdi evlenmeyi düşünen kızları görünce bu durum aklıma geliyo çeyiz meselesine gelince fazla detaylı düşünmeyin evlendikten sonra eksik gedik ne varsa alıyorsunuz zaten belli başlı şeyleri yapın yeter ben on aylık evliyim tam alıştım evliliğe eşim askere gitti kısa bir ara verdik sanırım
Nasil olmaz ya carsi izni? 5ay bu adamlari tutsak diye mi tutacaklar hapis hayati gibi.insan yuzu gormeyecekler mi? İnsallah oyle degildir canim yabak moralim bozuldu simdi oglen aradi diyr mutlu olmusken
tripliii, chelzy siz ne zaman konuştunuuuzzz
Ay buraya yazmak ugurlu geldi aradi simdi :)) egitim yapmislar bugun kolaymis jimnastik hareketleri falan. Surekli seni cok ozledim diyo kiyamam yaa hepsi nekadar da duygusallasmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?