• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım izin kullan yine bi gün dönüş için sıkıntı olmaz o zaman :44:

Ah canım kullanabilsem keşke ama nerdeee? Şu yemin töreni 30'u olsaydı ne güzel olurdu ya doyasıya görürdüm. Son dakikasına kadar tam 17:00'te teslim olurdu bende 17:30 arabasına biner dönerdim İzmir'e.

Bu arada yemin töreni tarihlerini ve saatlerini öğrenmeye bakın çünkü uçaklar ve otobüsler o gün felakat dolu olacak ben bir seyahat şirketinde çalıştığım için işin içindeyim ama gördüğünüz gibi kendime bile faydam yok. Halbuki tüm havayolları elimin altında.

Canim istanbula gitsen olmuyo mu kastamomudan?

Canım İstanbul uzak.

Kastamonu'ya Ankara yakın. 3 - 4 saat arasında değişiyor otobüsle yol. Ankara'dan İzmir'de uçakla 1 saat 15 dakika ama en geç 45 dakika önce havaalanında olmak zorundayım uçağa binebilmek için. Otogarla'da Esenboğa arası 50 dakka saatlerim çakışmıyor bir türlü. Aktarmalar çok yorucu oluyor. Otobüsle vurup kafayı uyumak daha mantıklı mecbur erken ayrılacağım yanından ya da hiç gitmeyeceğim.

Son düzenleme:
saat öğrenen var mı kızlar tam olarak yemin töreni kaçtaymış? 9 diye duydum ankara mebste giz08 sende mebsciydin sanki =) bi bilginiz var mı?

canım sevgilim çok erken olucak dedi 9 gibi dedi oda ankara mbs canım birkaç arkadaş daha var szn de var pirellide var ankarada sanırım

giz08 acemiliktede, ustalıktada ankarada

canım benmkide ankara mebs ve ustalıkta anakra

nur
aysegül
pirelli
szn

sanırım benle beraber 5 kişinin yari ankarada kızlar

sedulu canım ailesiyle 3 hafta oldu tanışalı ama burdaki arkadaşlarmın tavsiyesine uyucam çok saolun içim rahatladı gayette güzel tanışılp kaynaşılıyormuşta ben bilmiyormuşum inciciceği yorumuna saol canım

Ne şanssız ne bahtsızım kızlar ben. Kastamonu'dan İzmir'e saat 19:00'da var otobüs cts binersem pazar sabah 08:00'de İzmir'de oluyorum. O kadar erken ayrılmak istemiyorum yanından. Düşünmüştüm ki cts gece binerim en son otobüse pazar İzmir'de olurum o da yok. Pazar günü saat 19:00'de binersem pazartesi sabahı 08:00'de burda olucam 09:00'da iş başı. Ne kadar şanssızım. Ya pestilim çıkacak yollarda ya gitmeyeceğim.

sen yaralanma, gel oyalanma, gel dayanamam...

[video=youtube;P8NzMQktzYA]http://www.youtube.com/watch?v=P8NzMQktzYA&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleme:
Yemin toreni icin aman aman gidemeyecegim diye uzupmuyprum.insallah 1hafta sonra eger disari cikmasina izin olursa gidicem yanina.yemin toreni cok curcuna olur kalabalik falan.he imkanim olsa 2hafta ust uste gorsemde malesef mumkun degil.
Kizlar pilav yemisler bide seftali varmis ogle yemeginde.yani fena degilmis.insallah sesi hep boyle moralli gelir.bende o acinca depresifligimden eser kalmiyo.bir bir konusuorum rahatlasin diye

Tripliii canim keske izmirde olsam o tarihlerde de derdim bende eslik edeyim sana en azindan yalniz olmazdin yollarda beraber gider donerdik ama ben izmirde olmayacagim:( keske olsaydim.

Son olarak otobüs yapmaya karar verdim, havaalanı yok ve ben ordan oraya aktarma yapacağım daha otogara gideceklerimi yazmadım bile. Zaten yanından 3 saat erken ayrılmam gerek. Ankara'dan da İzmir'e gitmek için havaalanında 3 saat beklemek zorundayım. 6 saat zaten kayıp. Bari cts gecesi otobüs varsa ben cts gecesi binip gideyim yanından. İkiside aynı şeye gelecek çünkü yoksa vazgeçeceğim. Havaalanı olanlar çok şanslısınız ya da yakın olanlar bizim aramızdaki uzaklık 15 saat ve havaalanı yok gittiği yerde.

kastamonuya nasıl bukadar zor olur ulaşım anlamıyorum izmirden direk otobüs var mı saatleri uygun mu gidemeyeceğim ben herhalde aktarma yapmam şart uçakta olsa otobüste olsa :(

ders çalışıyodum sevdiceğim aradı nasıl mutlu oldum 2. kez duydum sesini bugün, ama konuşurken dayanamadım yine ya, ağlıyorum sürekli kapattıktan sonra..
aşkım geçer mi ya diyoo
:14:ders mers yalan olduuuuu offff

Tripliii canim keske izmirde olsam o tarihlerde de derdim bende eslik edeyim sana en azindan yalniz olmazdin yollarda beraber gider donerdik ama ben izmirde olmayacagim:( keske olsaydim.

Ah canım süper olurdu şimdi kayınvalidemlerle gideceğim artık. Kararımı otobüsten yana kullandığıma göre.

kastamonuya nasıl bukadar zor olur ulaşım anlamıyorum izmirden direk otobüs var mı saatleri uygun mu gidemeyeceğim ben herhalde aktarma yapmam şart uçakta olsa otobüste olsa :(

Zor canım ya çok uzun yol. Havaalanı olmaması sıkıntı. Sinop'a aktarmalı var. Samsun'a direkt var yada dediğim gibi İzmir Ankara uçakla, Ankara'dan Kastamonu'ya otobüsle devam edilebilir. Ben kararımı verdim. Otobüs en uygunu. Perşembe 18:30 burdan yola çıkacağım. Sabah 8:30'da orda olurum. 09:00 yemin törenine yetişiyorum. Dönüşümde pazar akşamı 19:00'de olacak işe gitmek için 1 saat vaktim var kısacası yorgunluk yorgunluk yorgunluk.

Zor canım ya çok uzun yol. Havaalanı olmaması sıkıntı. Sinop'a aktarmalı var. Samsun'a direkt var yada dediğim gibi İzmir Ankara uçakla, Ankara'dan Kastamonu'ya otobüsle devam edilebilir. Ben kararımı verdim. Otobüs en uygunu. Perşembe 18:30 burdan yola çıkacağım. Sabah 8:30'da orda olurum. 09:00 yemin törenine yetişiyorum. Dönüşümde pazar akşamı 19:00'de olacak işe gitmek için 1 saat vaktim var kısacası yorgunluk yorgunluk yorgunluk.

kalıcaksın 1 gün doğru mu anladım canm ?

çarşı izinleri olck mı yemin töreninden sonra bi bilginiz var mı öyle bi görüşme olabilir mi

Onu hic dusunmedim ben:( biraz zaman gecince belli olur.olmafi gidemezsede eylul sonunda chelzy bingol yolcusu.dinlemicem hic gelme demesini falan napimm

Bir de kalacak yer ayarlamak lazım internetten baktım daha kayınvalidemlerle konuşmadım ama 200 tl fln geceliği hep ordaki otellerin otel dediğimse eski konakları otele dönüştürmüşler. İnş. daha uygun fiyatlı pansiyon tarzı birşeyler bulabiliriz.

Back