347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Keske ayni bolukte olsalardi cnm :) koguslar cok kalabalikmis ama yataklar falan cok sıkısıkmıs bakalim usta birlikleri neresi cikicak ayy cok heyecanli

aynı bölükte olsalar iyidi
bende çok merak ediyorum usta birliklerini
ama bugün sesini biraz daha iyi oldum.
bir an önce usta birliğine geçsinler de rahat etsinler

Hep diyodu benimki kesin dogu cikar diye..deme diyodum oyle hep ic anadolu geciyodu aklimdan ama nasip olmadi.simdide yazinca sen tehlikeli bolge diye kalbime aniden bir agirlik coktu.tehlikeliyse varsin cikmasin dogru

Chelzy şimda aradı akşam bir daha arayacağım dedi. Kastamonu'da bir otel ismi verdi, telefon numarasını verdi. Bu sefer sonu 19'lu hattan aradı. Bugün sağa dön, sola dön yapmışlar sesi iyi geliyordu.

Çok özlemişim ya ben fazla uzun tutmak istemiyorum kapatalım dedim o konuş biraz daha dedi. Sonra biraz daha konuştuk özellikle halini hatrını soruyorum iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi. Senden küçükler sana kötü davranıyor mu dedim (bizimki 29 yaşındada) öyle bir şey yok canım dedi, sevindim.

Bubble'cım evlilik muhabbetinde bende seninle aynı durumdayım
Ayrıca senin adına çok sevindim ne güzel sabah arayabilmiş :)
Ben benimkiyle bugün için hala görüşemedim bakalım bugün arayabilecek mi?

Sedulu;Özlem Tekinin şarkısı gerçekten çok iyi oldu çok da iyi güzel oldu :)

Yaaa ufff yaaa ben konuşamadım bugün hiç kafam takılıyor her gün her gün aslında aramasın da diyorum
Kızlaaarr şoförlük muhabbetini bileniniz yok mu
Cevap veren olmamış hiiiççç

Tripliii gozunaydin canim konusmussunuz.yemege gidicekler sanirim simdi.insallah guzeldir yemekleri.
Biz sanirim bugunluk konusma sansimizi,hakkimizi doldurduk.olsun iyiymis.haber aldik ya oda guzel.benimkide 28 yasinda oyle kucuklerin emirleri mi altindalarmis.hic bilmiyodum bi sorayim aradiginda bakalim.

canım benim sevgilimle en son dün 9:^0 da konuştum hala haber bekliyorum ben ondan iyilermiyimiş seninkide mamak mebsdeydi değilmi sanırsam 5 kişinin yareni ankarada aynı bölükte olabilirler

iyiler canım büyük ihtimal ferah tut içini yemin töreni için yürüyüş falan yapıyorlarmış genelde fazla eğitim yok yalnız benim eşim hala yemeklerden şikayetçi ve erken kalkmaktan ama olsun o kadar değil mi sonuçta asker yani ama rahat ol fırsat bulduğu ilk an arar

canım 4:30 gibi konuştuk yazdımda buraya benimkide bugün kalmamış doğru düzgün yemek dedi açtı sanırsam bide sabah 4:30 da kalkmış arkadaşın varmı dedim var işte normal konuşuyoruz öyle pek anlatmadı canım

canı sıkılmıyordur tek temennim bu

kızlar sanırsam hepimiz aynı saatlerde aranıyoruz sedulu benmkde aradı ne güzel seslerini duymak

kızlar yemin törenlerine giderken birşeyler götürcekmisiniz ben kek börek felan yapsammı diyorum bide ihtiyacı olan şelerimi alsam bilemedim

canım ne olursa olsun git bence, sonra o gün geldiğinde pişman olursun, keşke gitseydim diye duramazsın yerinde. sonuna kadar da kullan fırsatı, pazar akşam bin dönüş otobüsüne. cmtesiden ayrılmak çok zor gelir o yanındayken...

Bu arada kızlar gerçekten bu site şans getiriyo sanırım, siteye girdim yazdıklarınızı okurken aşkım aradı :) ama hüzünleniyorum hep yine...

Chelzy şimda aradı akşam bir daha arayacağım dedi. Kastamonu'da bir otel ismi verdi, telefon numarasını verdi. Bu sefer sonu 19'lu hattan aradı. Bugün sağa dön, sola dön yapmışlar sesi iyi geliyordu.

Canım ben orda okuyorum,çok güzeldir Kastamonu.

Oraya mı gitti sevdiceğin ?

telefonu kapattık yarım saat sonra bi daha aradı bugün sesi iyidi ya çok moral oldu bana
10 ar dakika konuştuk aradığında
bugün bi daha arar mı bilmem ama bekliyorum ben yine de telefon

o konuda abim dertli anlaşılan :) abim 24 yaşında, bizden küçükler otur kalk diyor, sinir oluyorum diyordu :)

Son durummm:Buraya mesajı yazıp gönderir göndermez aradı :)
Tevafuk :)
Ya ama ben bu sefer konuşurken çok zorlandım sesim titredi filan
Telefonu kapatıp ağlamaya başladım çok kötü oldum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…