seninki hangi bölükte kalıyor canım
4.bölükte benimki cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki hangi bölükte kalıyor canım
4.bölükte benimki cnm
benimki 17. bölükmüş sordum bugün
koğuştaki çoğu kişi kısa dönemmiş
Keske ayni bolukte olsalardi cnm :) koguslar cok kalabalikmis ama yataklar falan cok sıkısıkmısbakalim usta birlikleri neresi cikicak ayy cok heyecanli
Hep diyodu benimki kesin dogu cikar diye..deme diyodum oyle hep ic anadolu geciyodu aklimdan ama nasip olmadi.simdide yazinca sen tehlikeli bolge diye kalbime aniden bir agirlik coktu.tehlikeliyse varsin cikmasin dogruO kadar isterdim ki Ankara'ya İstanbul'a çıksın askerliği ya da kuzenim gibi Kütahya'ya falan. İzmir'deki adamı taa gitmiş doğuya vermişler aramızdaki km sayısını söylemek bile istemiyorum. Gerçekten sinirlerim bozuluyor. Bir de biz hiç hazırlamamıştık kendimizi doğuya. Kısa dönemleri vermezler diyorduk. İstanbul, Ankara, İzmir'de yapanlar o kadar şanslı görüyorum ki sizi yerinizde olmayı çok isterdim. İyice umutsuza bağladım durumumu ama Bingöl çıkınca beynimden vurulmuşa döndüm. Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum.
tripliii, chelzy siz ne zaman konuştunuuuzzz![]()
canım benim sevgilimle en son dün 9:^0 da konuştum hala haber bekliyorum ben ondan iyilermiyimiş seninkide mamak mebsdeydi değilmi sanırsam 5 kişinin yareni ankarada aynı bölükte olabilirler
iyiler canım büyük ihtimal ferah tut içini yemin töreni için yürüyüş falan yapıyorlarmış genelde fazla eğitim yok yalnız benim eşim hala yemeklerden şikayetçi ve erken kalkmaktan ama olsun o kadar değil mi sonuçta asker yani ama rahat ol fırsat bulduğu ilk an arar
Ne şanssız ne bahtsızım kızlar ben. Kastamonu'dan İzmir'e saat 19:00'da var otobüs cts binersem pazar sabah 08:00'de İzmir'de oluyorum. O kadar erken ayrılmak istemiyorum yanından. Düşünmüştüm ki cts gece binerim en son otobüse pazar İzmir'de olurum o da yok. Pazar günü saat 19:00'de binersem pazartesi sabahı 08:00'de burda olucam 09:00'da iş başı. Ne kadar şanssızım. Ya pestilim çıkacak yollarda ya gitmeyeceğim.
Chelzy şimda aradı akşam bir daha arayacağım dedi. Kastamonu'da bir otel ismi verdi, telefon numarasını verdi. Bu sefer sonu 19'lu hattan aradı. Bugün sağa dön, sola dön yapmışlar sesi iyi geliyordu.
Sedulu;Özlem Tekinin şarkısı gerçekten çok iyi oldu çok da iyi güzel oldu :)
Tripliii gozunaydin canim konusmussunuz.yemege gidicekler sanirim simdi.insallah guzeldir yemekleri.
Biz sanirim bugunluk konusma sansimizi,hakkimizi doldurduk.olsun iyiymis.haber aldik ya oda guzel.benimkide 28 yasinda oyle kucuklerin emirleri mi altindalarmis.hic bilmiyodum bi sorayim aradiginda bakalim.